Jump to content

Ποιό tool για O/C;;; ΟΕΟ;;;

Piterakos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηι παιδιά έχω ένα ερώτημα που με ταλανίζει εδώ και αρκετό καιρό.

1) το RivaTuner όταν κάνει test τις νέες συχνότητες που θα του δώσουμε τσεκάρει και για artifacts;

2) το AtiTool γιατί δεν διαβάζει τις συχνότητες των καρτών μου αλλα μου βγάζει μηδέν και 200 κάτι σε πυρήνα και μνήμες αντίστοιχα; Φταίει το crossfire μήπως και δεν συνεργάζεται;

3) δοκίμασα την τελευταία έκδοση του Ati Tray Tools με αυτό ενώ μπορώ να τεστάρω για artifacts μου λεει overclocking disabled όπως και σε ένα φίλο μου που έχει Χ1600pro.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ RIVATUNER ΓΙΑ OVERCLOCK ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ (ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ME RIVA KAI TRAY TOOLS ΜΑΖΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΑΤΙ TRAY TOOLS ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ARTIFACTS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΟΚΑΡΕΙ, ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ARTIFACTS ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ CROSSFIRE;;;

κλοκαρε μεσω των drivers.....και τεσταρε με λουπες 3dmark05 ή 06.

καθε 20 λουπες ανεβαζε και 5 mhz ειτε πυρηνα ειτε μνημες.βρες που ξεκινανε τα artifacts και κατεβα 10 mhz.εκει θα εισαι πληρως σταθερος σε οποιοδηποτε παιχνιδι.:)

η έδοση του ατι τοολ είναι η 0.25 b14

greekfragma τι εννοείς όταν λες μέσω drivers;;; από όσο ξέρω οι official catalyst 6.5 δεν επιτρέπουν o/c. χρησιμοποιείς κάποιο patch;;;

greekfragma τι εννοείς όταν λες μέσω drivers;;; από όσο ξέρω οι official catalyst 6.5 δεν επιτρέπουν o/c. χρησιμοποιείς κάποιο patch;

οταν ανοιγεις το control panel δεν σου εχει σαν επιλογη το overrun overdrive η κατι τετοιο?

δες και αυτο για o/c

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=609

to catalyst 6.5 επιτρεπει o/c me περιοριζμο το 690mhz για gpu και 800mhz για μνημες χωρις κανενα patch!!! :D :D :D

μήπως δουλεύει μόνο με κάρτες Χ1800 και πάνω;;;

Εμένα πάντως δεν μου βγάζει καμμιά τέτοια επιλογή. Thanks πάντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.