SlotKiller Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 Ειμαι σε αναζητηση Bluetooth hands free και μιας που δεν εχω εμπειρια καθολου στο θεμα θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας. Κατ αρχας σκεφτομαι για κατι φθηνο της ταξης των 40 μιας και δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις 100 για κατι τετοιο. Επισης ειδα οτι υπαρχουν ακουστικα που μπαινουν μεσα στο αφτι και αλλα που ειναι εντελως επιφανιακα. Ποια ειναι πιο ξεκουραστα? Για μπαταρια δε ξερω ποση ωρα συνηθως κρατανε και επισης κατι εχω ακουσει για τεχνολογια DSP αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι και αν αξιζει... Τα φωτα σας παρακαλω:daisy: PS: Δεχομαι και διαφημησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούνιος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Καλο ειναι να παρεις κατι που ειναι ιδια μαρκα με το κινητο σου γιατι συνεργαζονται καλυτερα!Απο εκει και περα διαλεγει και παιρνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούνιος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αν δε θες να τρώς ακτινοβολία ίση περίπου με αυτή του κινητού πιο μέσα ακόμα στο αυτί σου καλύτερα να πάρεις hands-free με καλώδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από backgman Αν δε θες να τρώς ακτινοβολία ίση περίπου με αυτή του κινητού πιο μέσα ακόμα στο αυτί σου καλύτερα να πάρεις hands-free με καλώδιο... Tα κινητα κοντευουνε το 1W (ορισμενα το εχουν ξεπερασει) και τα bt ακουστικα νομιζω ειναι στα 0,05? Καπου εκει νομιζω...Δεν με βολευουν τα κλασικα hands free, γι αυτο θελω bt ακουστικο.Παντως αυριο θα δοκιμασω ενα sony ericsson που εδινε δωρο η vodafone με ενα κινητο της σειρας V (sony ericsson) πριν ενα χρονο. Αν με βολευει θα το κρατησω... μου το παραχωρουνε βασικα...Αλλα μιας και θελω και για τον πατερα μου ενα θα ηθελα να ακουσω αποψεις απο χρηστες ακουστικων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Jabra all the way. Πηγαινε σε ενα καταστημα TIM και ριξε μια ματια. Συνεργαζονται αψογα με ολα τα κινητα και αναλογα το μοντελο, μπορουν και ταυτοχρονα με πανω απο 1.Ημουν απιστευτα ικανοποιημενος με το BT800 που ειχα μεχρι που επεσε και εσπασε στα 2. Βολευουν και στα 2 αυτια και εχουν κλιπσακι για το αυτι απο καουτσουκ(οχι πλαστικο. Μετραει αυτο γιατι στην πολυωρη χρηση δεν ποναει το αυτι).Τα καταστηματα ΤΙΜ τα προτεινω γιατι αυτο τον καιρο εχουν 20% μειωση στην τιμη σε ολα τα BT handsfree.Επισης το DSP που ανεφερες μπορεις να το βρεις μονο στο jabra BT800(κοστιζει γυρω στα 120).ριξε μια ματια στο ΒΤ800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.