Santa Cruz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 Καλησπερα παιδια,Εχω συνδεμενα στον υπολογιστη 2 ποντικια ενα ασυρματο και ενα σειριακο απλο.Στην πρωτη εκκινηση βλεπει το ασυρματο μονο.Στην επομενη βλεπει και το σειριακο αλλα και το ασυρματο.Γενικα παει εναλαξ.Που οφειλετε αυτο?Γιατι τα windows να τα βλεπουν ετσι? Φιλικα
Georgesod Ιούνιος 22, 2006 #2 Ιούνιος 22, 2006 Kαι γω 2 έχω αλλά το ένα είναι σε usb και το άλλο στο ps/2. Bάλτα έτσι, όχι και τα 2 σε usb
Santa Cruz Ιούνιος 22, 2006 Author #4 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Kαι γω 2 έχω αλλά το ένα είναι σε usb και το άλλο στο ps/2. Bάλτα έτσι, όχι και τα 2 σε usb Ετσι ακριβως τα εχω...και παλι μου τα βλεπει εναλαξ. Αρχική απάντηση από Snips Και τι τα κάνετε τα 2 ποντίκια βρε? Ζευγαρι ειναι περιμενω και γεννητουρια αυτες τις μερες
DJD Ιούνιος 22, 2006 #5 Ιούνιος 22, 2006 Έχω το MX1000 και ένα απλό της Microsoft και τα δύο σε usb. Δουλεύουν ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα. Αρχική απάντηση από Snips Και τι τα κάνετε τα 2 ποντίκια βρε? Επειδή μόνιμα ξεχνάω να το φορτίσω το ένα, έχω το ενσύρματο πάντα έτοιμο για δράση
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2006 #6 Ιούνιος 22, 2006 Μήπως το θέμα είναι οτι το ένα είναι σε usb και το άλλο σε PS2; Δηλαδή, μήπως μπορεί να δέχεται μόνο απο usb ή απο ps2 με σκοπό να δέχεται σήμα μόνο απο ένα ποντίκι και απλώς το οτι μπορείς να έχεις δυο usb ποντίκια οφείλεται σε bug; Φαντάζομαι οτι υπάρχει κάποιος μετατροπέας ps2 σε usb. Δοκίμασε έτσι και λογικά, αν η αιτία είναι αυτή που αναφέρω παραπάνω θα παίξει.
Santa Cruz Ιούνιος 22, 2006 Author #7 Ιούνιος 22, 2006 το παραξενο ειναι πως στο πρωτο Boot δουλευει μονο το οπτικο στο δευτερο boot δουλευουν και τα 2.Πρεπει μαλλον να δοκιμασω και τα 2 σε usb με μετατροπεα του ps2 αλλιως δεν βλεπω φως.Παιδια ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις σας.
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2006 #8 Ιούνιος 22, 2006 Χμ... Δε νομίζω οτι αμα τα βάλεις και τα δυο σε ps2 θα γίνει δουλειά... Νομίζω πως οι θύρες είναι καθορισμένες ειδικά για ποντίκι και πληκτρολόγιο. Νομίζω πως άμα βάλεις σε ps2 πληκτρολογίου ποντίκι, δεν θα παίξει... Δε γνωρίζω αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό συμβαίνει. Δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις όμως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.