Jump to content

Aγανακτισμενος

def

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,λιγο πολυ οι περισσοτεροι ξερετε το προβλημα που ειχα πριν ενα μηνα με τις μνημες μου που καηκαν,αποφασισα λοιπον να αγορασω απο Ελλαδα μνημες και συγκεκριμενα απο την Οktabit,ετσι πριν απο ενα μηνα παραγγειλα μνημες και μου ειπαν οτι θα ερθουν σε 5 εργασιμες μερες.Τους εξηγησα οτι εχω προβλημα υγειας σοβαρο και το pc το χρειαζομαι για την καθημερινη μου εργασοθεραπεια 4-5 ωρες και οτι αν δεν μπορουν να μου τις φερουν να μου το πουν.Η απαντηση ηταν οτι σε 5 εργασιμες θα τις εχω.Λοιπον περασαν 2 εβδομαδες και ουτε φωνη ουτε ακροαση,να πω οτι τις μερες αυτες πηγαινα σε ιντερνετ καφε για 5-8 ωρες δλδ γυρω στα 15 ευρο καθημερινα συν την βενζινη για να παω στο Κιλκις.Περνουμε τηλεφωνο και τους λεμε τι γινεται με τις μνημες και μου λενε οτι θα αργησουν αλλες 10 μερες,ειχα τρελλαθει με δουλευαν κανονικα,το μαγαζι που τις παραγγειλα οι ανθρωποι ειχαν μαλωσει μαζι τους γιατι τους δουλευανε και αυτους,τελικα την επομενη ηρθε ο πωλητης της oktabit απο θεσσαλονικη και μας ειπε οτι σε 1 εβδομαδα θα τις εχουμε σιγουρα δλδ πριν μια εβδομαδα,εντομεταξι εχω δωσει μεχρι τωρα 250 ευρο στο ιντερνετ-καφε.παιρνουμε τηλεφωνο σημερα και μου λενε οτι τελικα τις μνημες δεν θα τις φερουνε γιατι η

kingston δεν προλαβαινει να βγαλει μνημες:woot: τελικα ταλεπωρηθηκα 1 μηνα χωρις να παρω μνημες και να δωσω στο ιντερντ καφε του κοσμου τα λεφτα.ΖΗΤΩ Η OKTABIT:tomato:

Βρε συ def, θελεις να παρεις μνημες της προκοπης και προσπαθεις να τις παρεις απο Ελλαδα και μαλιστα απο Oktabit?

Κατεβα μια θεσσαλονικη ριξε μια ματια στον Κλεφτοκοτα και αν δεν εχει παραγγελια μεσω νετ απο www.pc-memory-upgrade.co.uk και τελος. Παραδοση στις 4-6 εργασιμες το πολυ και εισαι αρχηγος.

Παρεπιπτοντως και δανικες μνημες να ηθελες αν ζητουσες απο καποιο απο τα παιδια στην Θεσσαλονικη κατι θα βρισκοτανε(στειλε μου pm).

Αρχική απάντηση από jax7480

Παρεπιπτοντως και δανικες μνημες να ηθελες αν ζητουσες απο καποιο απο τα παιδια στην Θεσσαλονικη κατι θα βρισκοτανε(στειλε μου pm).

Από τη Δανία δηλαδή??? :p :P :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.