beez Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 τωρα τελευταιά νομίζω οτι εχω καταλήξει ο ανωνυμος αλκοολικός στη φάση της ζήτηση της γνώμης των άλλων/ερωτήσεωβ και κάποιος θα με βρίσει καποια στιγμή αλλά έστω επιμένω και όποιος θέλει συμετέχει.θέλω αύριο να αγοράσω κουτί για να στήσω ενα συστηματάκι athlon a64 3700+ και κάνωντας μια εκτεταμένη έρευνα αγοράς έχω καταλήξει μόνο στα κουτιά της thermaltake απο άποψη design και feature και στα παρακάτω μοντέλλα που παραθέτω με αρνητικά/θετικά ωστε μελοντικά ισως να βοηθηθεί και καποιςο άλλος που έχει το ίδιο δίλημα.το ζητούμενο ειναι ένα κουτί που να ειναι σχετικά ελαφρύ, ευρύχωρο για watercooling αν και η σκέψη μου ειναι το ψυγείο να βρίσκετε απέψω απο το κουτί έτσι και αλλιώς.παράθυρο απο την μαμά του και dust filter επιθυμητά. τελος θα ηθελα να προσθέωσω οτι το αλουμίνιο εχει τετραπλάσια θερμική αγωγιμότητα απο οτι το ατσάλι/σίδερο (ο χαλκος περίπου 8 φορές πάνω η διπλάσια απο το αλουμίνιο οποτε ενα αλουμινένιο κουτί θα πρεπεί να εχει καλύτερη θερμική συμπεριφορά. για οποιόν αναρωτιόταν SECC σημαίνει Sheet steel, Electrolytically coated (with zinc, typically), Cold-rolled, Ccommercial quality.παρένθεση: έχετε παρατηρήσει οτι τα silver κουτία της thermaltake είναι ποιο ακριβά απο τα black?Matrix VX+3,8 kg+το πιο οικονομικο+dust filter+ανεμιστήρες 17dba-αμφίβολης αισθητικής εξωτερικά-αν και δεν το αναφέρει στο site της thermaltake το μπροστινό μέρος μου φαίνεται για πλαστικούραShark+ελαφρύ+top αισθητική-21 dba fans-περιορισμένο side panelTsunami+ελαφρύ+3 ανεμιστηρες-21 dba+dust filterArmour Junior-Secc+γενικά ευρύχωρο+17 dba fans+οικονομικόπεριμένω της απόψεις σας και κυριως οποιαδήποτε αρνητικά σχολια για τις παραπάνω επιλογές
FrOsT Ιούνιος 21, 2006 #2 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από beezπαρένθεση: έχετε παρατηρήσει οτι τα silver κουτία της thermaltake είναι ποιο ακριβά απο τα black? Τα ασημένια κουτιά της Tt είναι από αλουμίνιο ενώ τα μαύρα όχι (υπάρχουν και εξαιρέσεις).
leondim77 Ιούνιος 22, 2006 #3 Ιούνιος 22, 2006 το shark σε μαύρο που έχω είναι αλουμίνιο.Απόλυτα ευχαριστημένος.
TurboX Ιούνιος 22, 2006 #5 Ιούνιος 22, 2006 Σου προτείνω ή το shark ή το armor όχι όμως την μικρή του έκδοση (όπως είπε και ο georgesod). Κάλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για το μεγάλο armor (αν διαλέξεις τελικά αυτό) για πραγματι αξίζει σε όλους του τομείς: 1. εργονομία 2. ποιότητα κατασκευής 3. τεράστιοι χώροι (μπορείς να βάλεις υδρόψυξη μέσα)
beez Ιούνιος 23, 2006 Author #6 Ιούνιος 23, 2006 παντως αν φτάσεις στα λεφτά του armor καλύτερα το stacker που ειναι δοκιμασμένη λύση
beez Ιούνιος 24, 2006 Author #7 Ιούνιος 24, 2006 μετά απο επιτόπου αυτοψία τελικα καταλίγο οτι τα κουτιά της thermaltake εχουν πολύ μετρια κατασκευή. επίσης για το shark/tsunami σου πουλάει ενα και καλά αλουμινένιο κουτι και ανοίγεις το πορτάκι και είναι όλο πλαστικούρα απο πίσω δηλαδή ήμαρτον τι κακογουστιά ειναι αυτή...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.