unseen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2009 Καλησπερες, Αγορασα πριν μερικες μερες αυτον τον δισκο και ειπα να τραβηξω μερικες φωτο και νουμερακια. Χαρακτηριστικα: - Capacity: 32GB - Cache: 64MB - Read: Up to 220MB/sec - Write: Up to 135MB/sec - NAND Flash: Multi-Level Cell (MLC) - Interface: SATA-II - Low Power Consumption - Lightweight (80g) - Shock Resistant Ηρθε σε ασπρο κουτακι, Απο μεσα ηταν ετσι Και εδω οι συνδεσεις, τιποτα το ιδιαιτερο. Τα νουμερα με προβληματισαν γιατι ειναι λιγο περιεργα, Δειτε πχ εδω Firmware update δεν βρηκα πουθενα. Επισης να πω απο tweaks δεν εχω κανει τιποτα απολυτως. Απλα τον εβαλα πανω. Ενα hdtach Kαι ενα boot timer με windows 7. Drivers,antivirus κλπ εγκατεστημενα. Η τρεχουσα τιμη στο scan.co.uk ειναι 99λιρες με το φπα. Θα τρεξω και μερικα ακομα μετροπρογραμματα και θα κανω update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Οκτώβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Mobo? cpu?write caching enabled?Γιατι τα νουμερα πλην boot-timer ειναι χαμηλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 evga p55 + i7 860write cache enableTo εχω σαν raid και ειναι ο ενας και μοναδικος δισκος του συστηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 12, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Το γυρισα σε IDE και τα νουμερα βελτιωθηκαν λιγο αλλα και παλι δεν παιζει οπως πρεπει. Πειτε καμια ιδεα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Εχει μικρη βελτιωση αλλα και παλι δεν ειναι το επιθυμητο SSD - αποτελεσμα. Ψαχνομαι να παρω κι εγω SSD αυτες τις μερες. Αν βρω κατι για τον δικο σου θα σου πω αμεσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Θειο για να εχεις μια ιδεα σύγκρινε τα νουμερα με τον vertex του Ομηρου.Επισης για κανενα Firm Update εψαξες??Μηπως τον ειχαν χρησιμοποιήσει καθολου??Να έπαιρνες ενα Image με Acronis..και να του εκανες κανενα HDDErase??Αυτα τα εχεις κανει καθολου??http://www.mydellmini.com/forum/windows-7/2441-windows-7-ultimate-solid-state-drive-speed-tweaks.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Οκτώβριος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Σε AHCI φανταζομαι δοκιμασες, ε?Απο εκει και περα απο τα windows αυτα που μπορεις να κανεις ειναι:Device manager > disk properties > policies > Τικαρε και το "turn off windows write-cache buffer flushing.."&Tweaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Οκτώβριος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Το γυρισα σε IDE και τα νουμερα βελτιωθηκαν λιγο αλλα και παλι δεν παιζει οπως πρεπει. Πειτε καμια ιδεα..Αυτα τα νουμερα μου φαινονται φυσιολογικα για 32gb. Το ερωτημα ειναι γιατι υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις της mobo μεταξυ ide και raid mode.(Στο matrix μπορεις να δεις τι εκδοση firmware φοραει ο δισκος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 13, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 [doom mode on]θα το σπασω λεμε ρεεεε[doom mode off] Τον εβαλα μονο του πανω στην p5k με windows 7 ultimate. Δειτε το write στα δυο πρωτα.. :gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Οκτώβριος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 hdderase και παλι απο την αρχη.ριξε πρωτα ομως μια ματια στην εκδοση του firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 13, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Στην corsair που εψαξα δεν βρηκα καπου πιο καινουργιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Οκτώβριος 21, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Πλεον εχει κυκλοφορησει το τελευταιο firmware απο την Indilinx με trim support. OCZ και Supertalent τα εχουν ηδη στο site τους. Ριξε μια ματια στην corsair αν το δινει. Μαλιστα η ocz δινει 2 εκδοσεις firmware, μια με trim support για single δισκους σε λειτουργικο που υποστηριζει trim (προς το παρων μονο τα win7) και μια δευτερη με ενεργοποιημενο τον εσωτερικο garbage collector για δισκους σε raid ή με λειτουργικο χωρις υποστηριξη trim. (πριν τεσταρεις ξανα τον δισκο καντον ενα sanitary erase, αν τα νουμερα ειναι οκ, τοτε ξανα sanitary erase και περνα windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 12, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Παραδινομαι... Τι gparted εκανα, τι Mhdd εκανα, τι sanitary, τι βουντου για να παιξει το hdderase εκανα(και δεν επαιξε!)... Οτι μλκια υπαρχει στο νετ τη δοκιμασα. Το hdderase 3.3 βγαζει μυνημα "failed"! και το 4 μου λεει οτι δεν εχω κλειδωσει στο δισκο ή κατι τετοιο. Δοκιμες σε 4-5 διαφορετικα μηχανηματα, με φλασακια, με cd με οτιδηποτε... Τα νουμερα στο write εκει στα ιδια. Δεν ξερω εχω αρχισει να πιστευω πως ειναι ελαττωματικος. [ATTACH]6873[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 12, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Δοκίμασες σε μητρική με παλιότερο chipset? Και σε μένα δεν επαιζε στην P5 και τελικά το έκανα σε μια μητρική με 478 και ICHR5 αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 12, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 ναι μονο σε ενα φορητο παλιο επαιξε το hdderase αλλα με αφηνει να επιλεξω δισκο και μετα οταν του δινω το οκ βγαζει ενα μνμ "Security Erase failed". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 12, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Χρηστο Για τα δει τον δισκο το HDDErase:1)Πρεπει να μπει o controller να μπει σε IDE Combined mode..2)Να φορτωσει το hdderase χωρις να ειναι συνδεμενος ο δισκος..3)και μετα να συνδεθει ο δισκος γiατι αλλιως γινεται lock η λειτουργια secure erase.Παντα secure erase και οχι enhanced secure erase (που γραφει 0101010).Τουλαχιστον ετσι θελει ο δικος μου.Ολα αυτα με την 3.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 12, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Χρηστο 2)Να φορτωσει το hdderase χωρις να ειναι συνδεμενος ο δισκος..3)και μετα να συνδεθει ο δισκος γiατι αλλιως γινεται lock η λειτουργια secure erase.Aυτό δεν είναι απαραίτητο. Απλά πρέπει ο-οι δίσκοι να είναι σε ide & legacy mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 12, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Aυτό δεν είναι απαραίτητο. Απλά πρέπει ο-οι δίσκοι να είναι σε ide & legacy modeΓια τον δικο μου ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 12, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Για τον δικο μου ειναι. εδώ λέει ότι ο πατέρας του δικού σου γίνεται έτσι. Λες ο απόγονος να βγήκε ιδιότροπος; :sauer025: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 12, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 εδώ λέει ότι ο πατέρας του δικού σου γίνεται έτσι. Λες ο απόγονος να βγήκε ιδιότροπος; :sauer025: Αμε.. Τοσο ιδιότροπος που δουλευει μονο με την 3.3 και οχι με την 4 εκδοση..και μονο με τον τροπο που εγραψα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι αδιαβαστος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.