Jump to content

Ποιον Player έχετε??μονο για μουσική

Iannis1416003167

ΠΟΙΟΝ PLAYER EXETE  

152 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Παλιότερα winamp αλλά τώρα πλέον wmp10 γιατί μου αρέσει να βλέπω και τα εξώφυλα. :p

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Winamp FTW...από παλαιώθεν (ver 2.7). Κορυφαίος ήχος, ευχρηστία, πληθώρα skins-αν κι εγώ πάντα με το classic είμαι.

Foobar με DSP True ATSurround και απενεργοποιημενο το surround του soundstorm για mp3.

Για Audio CD Music match λογο CD Text.

Xmplayer πολυ καλος, μικρος σε μεγεθος,χωρις

να τον κανεις εγκατασταση εχει και skin.

Mε την αφιξη της xfi τον ξεχασα και πηγα στον creative

media player.

ήμουν εδώ και πολύ καιρό με το WMP10, αλλά από όταν ξαναπέρασα τα Windows (καινούριος σκληρός-καινούρια εγκατάσταση), μου κατανάλωνε το 50% της επεξεργαστικής ισχύος (τον ένα πυρήνα), οπότε πέρασα το Winamp (το τελείως απλό, μόνο το msn messenger plugin πέρασα, κι αυτό τώρα, που το είδα από το Makis Hourdakis), το οποίο καταναλώνει μόλις 1% από την επεξεργαστική ισχύ του cpu μου:jump: :jump:

Αρχική απάντηση από deninho

ήμουν εδώ και πολύ καιρό με το WMP10, αλλά από όταν ξαναπέρασα τα Windows (καινούριος σκληρός-καινούρια εγκατάσταση), μου κατανάλωνε το 50% της επεξεργαστικής ισχύος (τον ένα πυρήνα)

Πώς γίνεται αυτό? Μπας και έπαιζε κανα visualization???

Το Winamp στο τελος μου την εσπασε, και τωρα ειμαι με Windows Media Player 10 . Και ειμαι ικανοποιημενος :)

Winamp με διαφορα skins αλλα μονο για music... Τα μουσικα cd απο τον media player11 γιατι το winamp κανει δεκα ωρες αν αλλαξεις track η πατησεις fast forward...

Κυρίως το Winamp 5 αλλά χρησιμοποιώ και το WMP 10 με βολέυει η βιβλιοθήκη του.

Αρχική απάντηση από darien

Το Winamp στο τελος μου την εσπασε, και τωρα ειμαι με Windows Media Player 10 . Και ειμαι ικανοποιημενος :)

Τι δεν σου άρεσε τελικά; :)

Πάντως θα χρησιμοποιούσα το Winamp 2 αλλά γενικότερα το winamp το έχω σαν βασικό player οπότε προτιμώ να έχω την τελευταία έκδοση. :)

Για audio CDs όμως (που ουσιαστικά μόνο για ripping μπαίνουν στο PC) χρησιμοποιώ το WMP10. Εκεί το winamp με ψιλομπερδεύει και γενικότερα έχω συνηθίσει σε αυτόν τον τομέα το WMP.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.