Jump to content



Ευκαιριες και προσφορες που βρηκατε!


unseen

Recommended Posts

  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply
Για δείτε και αυτό http://myplaisio.gr/news/h-amd-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-intel-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-turbo-core

sorry δεν είναι προιον αλλά είδηση που μου φάνηκε ενδιαφερουσα !

Sorry αλλα λίγο παλιά η είδηση... O Thuban έρχεται το Μάιο!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Επειδή δεν μου δόθηκε η ευκαιρία σε άλλο forum να αναδείξω το ταλέντο μου στις οικονομικές αγορές θα σας το παραθέσω εδώ.

Γι αυτήν την εβδομάδα έχω βρει κάποιες πολύ καλές προσφορές σε laptops καινούρια και μεταχειρισμένα καθώς και σε άλλα αντικείμενα.

Αναλυτικά:

Νομίζω όλοι το ξέρετε το emarket.gr, εκεί μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, να κάνεις πολύ συμφέρουσες αγορές αλλά και να την πατήσει κιόλας βέβαια(προσοχή λοιπόν, μην την πάθετε όπως εγώ).

Γι αυτήν την εβδομάδα έπεσαν στην υπόληψη μου οι εξής ευκαιρίες(μαζεύετε λεφτά :smile048:).

1) Sony Vaio VPC-F11Z1E στην τιμή που πωλείται από το emarket είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, καθώς στο φθηνότερο κατάστημα κοστίζει 1480 € ενώ στο emarket 1290 € σφραγισμένο-αμεταχείριστο.

Το συγκεκριμένο laptop αδικείται από την κάπως μέτρια κάρτα γραφικών του αλλά ο επεξεργαστής του καθώς και η οθόνη του ( η οποία ανήκει στην σειρά premium της Sony είναι όλα τα λεφτά), ακόμα η μνήμη του είναι τεράστια και φτάνει τα 8GB , επίσης η άριστη ποιότητα κατασκευής(μηδενικά σημεία πίεσης, μαλακά πλαστικά με άριστη υφή και πολυτελή κράματα μαγνησίου χαρίζουν έναν αέρα πολυτέλειας σε αυτό το laptop).

Τέλος ας μην ξεχάσουμε την ύπαρξη blu-ray writer, την αρκετά μεγάλη(για την κατηγορία) διάρκεια μπαταρίας που φτάνει έως και τις 3,2 ώρες και τα εγκατεστημένα Windows 7 Home-Premium στα 64 bit.

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και σε ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 1100 €

Δείτε το εδώ.

2) DELL ADAMO PEARL

Το συγκεκριμένο laptop φέρει την αιχμή της τεχνολογίας ενσωματωμένη σε ένα σώμα που μπορεί έυκολα να ανταγωνιστεί αυτό του MacBook AIR.

Η τιμή του είναι 50 % κάτω και αυτό είναι πολύ καλό(εφόσον το δείτε και από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερα).

Τα χαρακτηριστικά του για το μέγεθος του είναι πολύ καλά, έχουμε λοιπόν:

128 GB SSD, 4GB DDR3 RAM, Intel Core 2 duo SL9400(διπλοπύρηνος με πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας, χρονισμένος στα 1,4 Ghz), οθόνη HD-Ready μεγέθους 13,4 ιντσών, μπαταρία με διάρκεια 5,5 ωρών και κατασκευή εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Να μην ξεχάσω το πολύ ωραίο σύστημα ανοίγματος του laptop(με μία κίνηση του χεριού μας πάνω από το lid της οθόνης ανοίγει στην μέση) που προσοχή όμως λειτουργεί μόνο αν το laptop έχει μπαταρία, αν δεν έχει δεν ανοίγει.

Συνολικά πρόκειται για πολύ καλή ευκαιρία.

3) Apple MacBook Air

Σε πολύ καλή τιμή και σε άριστη κατάσταση, δυστυχώς όμως δεν αναφέρεται ποια έκδοση είναι οπότε καλό θα ήταν αν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή και να του τα ζήτησετε.

4) Apple iPad 16 GB

Όλοι γνωρίζετε το ipad, οπότε όσοι θέλετε μπορείτε να το χτυπήσετε με τιμή που ξεκινάει από τα 250 € (μεταχειρισμένο).

Είναι περίπου 50-60 % φθηνότερα από καινούριο ipad.

Αυτά από το emarket.gr.

Αν θέλετε κάποια βοήθεια εδώ είμαι και όχι μόνο για τα παραπάνω.

Αγορές από το εξωτερικό:

Σε πολλούς από εσάς(και σε εμένα) αρέσουν οι αγορές από το Internet έτσι?

Βέβαια πολλά site δεν είναι αυτό που λένε αλλά υπάρχουν και πολύ έμπιστα site με πολύ καλές τιμές πραγματικά κόντρα στην κρίση.

Εγώ είμαι πελάτης του yoox.com και μπορώ να πω ότι είμαι υπερ-ευχαριστημένος από αυτό(χαμηλά έξοδα αποστολής, γρήγοροι χρόνοι αποστολής-περίπου μία εβδομάδα επιλέγοντας τον standar τρόπο αποστολής) και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δέχονται και αντικαταβολή.

Επειδή λοιπόν είμαι πελάτης μου στέλνουν κουπόνια με διάφορα προνόμια, σας παραθέτω λοιπόν το παρακάτω:

1) Κουπόνι -10 % μέχρι το τέλος του mundial

Κωδικός: YOOXMUNDIAL

2) Κουπόνι -5% και δωρεάν έξοδα αποστολής(αν πληρώσετε με αντικαταβολή τότε θα πληρώσετε μόνο τα έξοδα της αντικαταβολής, 5,5 €).

Κωδικός: soldissimi@yoox

Προσοχή!!! Πάντα να τσεκάρετε στο τέλος των αγορών σας αν το κουπόνι μπήκε σωστά για να μην έχουμε διάφορα παρατράγουδα.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι μερικά κουπόνια είναι fake οπότε καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο με αυτά.

Αυτά για τώρα τα υπόλοιπα αργότερα. :002:

EDIT: Το μετέφερα εδώ να τα έχουμε όλα μαζί συγκεντρωμένα ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Χωρις να γνωριζω και πολλα απο τις καρτες ηχου και χωρις να ειμαι fan τετοιων καρτων γενικοτερα πιστευω οτι η συγκεκριμενη ειναι σε προσφορα και αξιζει για τσεκαρετε την http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102005

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.