Iannis1416003167 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2006 εω να αλλάξω το συστημα ωστε να τα μαζέψω όλα στο κουτί ή πάνω σε αυτό. αυτο το ψυγείο το εχει κανείς? Water Cooling Radiator 360 77 αντι του τρανσιτ που εχω με αυτά τα στιρίγματα για πάνω απο το LianLi Γνώμες και προτάσεις για 12αριδες αθοριβους ανεμιστηρες αντλια 8α παραμεινει η Ehaim 1250 (doyleyei 2 xr;onia 24/7 ουτε ενα πρόβλήμα και μια φορά αλαγη του νερου( δισαπεσταγμένο νερο απο φαρμακείο) To block ειναι το παλιό του Eleven που ειναι ολο απο χαλκό (δεν το αλλάζω με τίποτα) Μιχάλη help θέλω νεο πλεξι για Conroe socket αυτό το ψυγειο απο extreme shop 3πλο http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=79&osCsid=17f5e1c2d4313a3ba118487a01ab76b3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 το πλεξυ για κονροε ειναι το ιδιο με το πλεξυ για 775, το universal μπανει σε ολα τα σοκετ ( αν το εχεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιούνιος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka το πλεξυ για κονροε ειναι το ιδιο με το πλεξυ για 775, το universal μπανει σε ολα τα σοκετ ( αν το εχεις) οχι εχω αυτο για 478 σοκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Διαφορα δεν θα δεις μεγαλη με το ψυγειο που λες. Μονο απο την αποψη του χωρου αξιζει να το αγορασεις. Θα προτεινα διπλο με στηριγματα+μια αντλια.(Δεν ξερω γιατι εχεις δυο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιούνιος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Διαφορα δεν θα δεις μεγαλη με το ψυγειο που λες. Μονο απο την αποψη του χωρου αξιζει να το αγορασεις. Θα προτεινα διπλο με στηριγματα+μια αντλια.(Δεν ξερω γιατι εχεις δυο) Εχω αλλα 2 block απο 11 για χωριστό κύκλωμα GPU-CHIPSET απλά δεν την εχω βαλει ακόμα σε λειτουργία Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 ok then Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 @ Iannis Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη Για το πλεξυ θα ηθελα να μου πεις ποια μητρικη για κονροε θα αγορασεις για να δουμε τι εξαρτηματα θα εχει γυρω απο το σοκετ Στην μητρικη που εχει παρει ο Γιωργος ακα ea6gka υπηρξε ενα προβληματακι (δεν με πηραν οι μηχανικοι απο την Ιντελ να με ρωτησουν) με κατι πυκνωτες Με την πολυτιμη συμβολη του ομως το προβλημα λυθηκε(thanks man ) Στην χειροτερη των περιπτωσεων μου τα στελενεις πακετο και το κανονιζω το θεμα Μια που θελεις να τα συμαζεψεις ολα στο κουτι θα προτεινα να βγαλεις την μια αντλια και να βαλεις το τριπλο ψυγειο Εχω το ιδιο ακριβως setup με σενα cpu-chipset-vga σε σειρα (προσφατα αλλαξα την λ30 με 1250) και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Τωρα για αθορυβους 120 αρηδες το θεμα ειναι πολυ σχετικο Θα τους εχεις μονιμα στα 12ν η θα μπουν σε ροοστατη? Θελεις φωτιζωμενους η απλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 OFF TOPIC11, το ΠΜ box σου ειναι τιγκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιούνιος 21, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 16:45] @ Iannis Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη Για το πλεξυ θα ηθελα να μου πεις ποια μητρικη για κονροε θα αγορασεις για να δουμε τι εξαρτηματα θα εχει γυρω απο το σοκετ Στην μητρικη που εχει παρει ο Γιωργος ακα ea6gka υπηρξε ενα προβληματακι (δεν με πηραν οι μηχανικοι απο την Ιντελ να με ρωτησουν) με κατι πυκνωτες Με την πολυτιμη συμβολη του ομως το προβλημα λυθηκε(thanks man ) Στην χειροτερη των περιπτωσεων μου τα στελενεις πακετο και το κανονιζω το θεμα Μια που θελεις να τα συμαζεψεις ολα στο κουτι θα προτεινα να βγαλεις την μια αντλια και να βαλεις το τριπλο ψυγειο Εχω το ιδιο ακριβως setup με σενα cpu-chipset-vga σε σειρα (προσφατα αλλαξα την λ30 με 1250) και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Τωρα για αθορυβους 120 αρηδες το θεμα ειναι πολυ σχετικο Θα τους εχεις μονιμα στα 12ν η θα μπουν σε ροοστατη? Θελεις φωτιζωμενους η απλους? Γιωργη όταν σκάσουν μυτη οι Conroe θα σου πω. Ανεμιστήρια θέλω απλά χωρίς φωτορυθμικα και θα μπουν κα οι 3 σε ανα πανελακι προστα στο κουτι. Απλά να μην κανουν φασαρια. Μεχρι τωρα χρησιμοποιώ Enerma 8 και 9αριδες αλλα 12ρι δεν εχω πάρει. Το τανκ ειναι κούκλα (οχι ασχετο και θα το χτυπησω πακετο) Απορια: To ψυγείο δεν εχει χαλκινα πασσα (σπειρωμα που βιδωνουν τα ρακορ) Δεν θελω να ενωσω διαφορετικά μεταλλα χαλκο και αλουμινιο για αποφυγη ηλεκτρόλυσης. Υπάρχουν χαλκινα ρακορ ή δεν θα εχω πρόβλημα ??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 ρακορ που κυκλοφορουν ειναι μπρουτζινα συνηθως επινικελομενα οποτε δεν θα εχεις προβλημα με ηλεκτρολυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιούνιος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Ευχαριστώ παιδες Συνομα φωτο με το που θα φτασουν οι Conroessssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.