Jump to content

Ψάχνωντας για παλιές μητρικές...

Aeon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ να βρω παλιές μητρικές AMD Socket A με DDR σλλά αν ήταν δυνατόν μη μεταχειρισμένες...

Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί το οποίο να έχει διαθέσιμες

τολάχιστον σε μια ποσότητα 4-5 μητρικών...

Το μόνο που σκέφτομαι είναι stock κάποιας εταιρείας. Η 8bit έχει κάποια πράγματα από επιστροφές RMA και επισκευασμένα, ίσως βρεις κάτι..

Εγω που είχα ψάξει πριν κανά χρόνο είχα βρει κάτι. Στουρνάρα έψαξες; Κάνε 1 search και στα subfolders (στενάκια), αλλά για 4-5 στο ίδιο μαγαζί δύσκολο το κόβω...

Bρίσκεις άνετα Στουρνάρη, αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές! Γιατί όχι μεταχειρισμένες λοιπόν; Προκειμένου να σκάσεις 50κ60ε για μητρική 5 χρονών...

Πριν κάνα μήνα είχα βρει αρκετές καινούριες στο COSMODATA στην Στουρνάρη. Στο μικρό... Δεν ξέρω όμως αν έχει ακόμη...:...:

βασικά αφού είναι ddr γιατί πρέπει να είναι 5 ετών όλες οι μνήμες και οι επεξεργαστές παίζουν και με τα καινούρια

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Χθες, στις 19:51]

Παιδες κανενα στοκαδικο στην σαλονικα υπαρχει?:help:

δοκιμασε στην Computron πολλες φορες φερνει pc parts αν και ειναι κυριως για laptop

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Χθες, στις 22:00]

Κατι προς το κεντρο μερια?

Γιατι στο VI.PA. Kalochoriou λιγο δυσκολο να παω...;):D

:OT: σφυρα οπωτε θες να σε παω.θελω να δω κατι

και εγω.:OT:

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [21-06-2006 19:51]

Παιδες κανενα στοκαδικο στην σαλονικα υπαρχει?:help:

Είχε πάρει το μάτι μου ένα προς Ωραιόκαστρο το οποίο πουλούσε εξαρτήματα από διαλύσεις - αναβαθμίσεις εταιρειών. Αν σε ενδιαφέρει πες μου όταν ξαναπεράσω από εκεί να σου πω ακριβής διεύθυνση...

εδω χανια ηταν ενα παρακμιακο μαγαζακι και μεχρι τα χριστουγεννα εδινε σε τζαμπα τιμη μονο 70ευρά :blink: :blink: :blink: asus a7v8x απο στοκ μεσα σε αντιστατικη σακουλα :p δεν αξιζει καθολου πλεον ολοι πανε να μας φανε τα γιουργια μας το ιδιο μαγαζι εδινε τζαμπα μια sdram 512mb doubled sides μολις στα 60ευρά μιλαμε για used

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.