Jump to content

7900gt αλλα ποια?

beez

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αν ειχατε να διαλέξετε μεταξυ XFX,ASUS,Albatron και Gainward με διαφορές τιμών +- 10 ευρώ ποια θα διαλέγατε απο όλες. μου προκαλεί εντύπωση οτι η XFX στο eshop σε δειγμα 100 ατόμων έχει βαθμολογία μόνο 5.

μια απο τα ιδια.

μην βασιζεσαι σε τετοιες ψηφους.μπαινει ο αλλος,χωρις να την ξερει,βλεπει ψηφο,βαζει οτι ναναι και παρτο το χαντακωμα.εγω με την XFX παντως μια χαρα ειμαι.

1.Την φθηνοτερη

2.Αυτη με τα καλυτερα συνοδευτικα

3.Την πιο κλοκαρισμενη

4.Συνδιασμος των παραπανω

OXI την πιο κλοκαρισμενη!Δεν εχουμε διαβασει/ακουσει και λιγα.Την φθηνοτερη που μπορεις να βρεις σε default ταχυτητες.

Αρχική απάντηση από Vadergr

OXI την πιο κλοκαρισμενη!Δεν εχουμε διαβασει/ακουσει και λιγα.Την φθηνοτερη που μπορεις να βρεις σε default ταχυτητες.

Το αυτό^^^

Εγω φιλε θα σου ελεγα Albatron αφου ειμαι ηδη κατοχος της και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....Σε idle καταστασεις η καρτα ειναι σταθερα στους 48C ενω σε full load ποτε δεν ξεπερνα τους 59C!!!

Αρχική απάντηση από schumifer

Πλαίσιο

Στο πλαίσιο επίσης υπάρχει και η Asus η οποια ειναι και 10 φθηνότερη απο την Albatron.

τι Asus,τι Albatron,τι Gainward.....

μην τα κοιτας αυτα..παρε οποια να`ναι αλλα κοιτα να αγορασεις απο μαγαζι υπευθυνο.

πολλα ακουμε τελευταια..

Πάντως τελευταία στο Πλαίσιο μόνο καλές εμπειρίες είχα από άποψη εξυπηρέτησης/rma κλπ. Και ποικιλία έχει για ελληνικό μαγαζί κλπ. Τα μόνα αρνητικά του είναι οι τσιμπημένες τιμές στις κάρτες γραφικών και μερικοί ψιλοάσχετοι πωλητές (αυτό διορθώνεται άμα ξέρεις δυο βασικά πράγματα ο ίδιος). Για eshop έχω ακούσει πολλά αρνητικά για rma καταστάσεις οπότε δε θα το συνιστούσα πλέον.

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από WARRIOR

Προσοχη στα memory kai gpu clocks για τι υπαρχουν διαφορες

Που δεν έχουνε σημασία όμως.

Να την χαρείς και καλά kills!Και όταν μπορέσεις κάνε της ένα oc να δεις μέχρι πόσο πάει, και καλό είναι να της βάλεις μια άλλη ψύκτρα για λιγότερο θόρυβο και χαμηλότερη θερμοκρασία! :D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.