mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 Μολις σημερα τελειωσα το στησιμο της νεας μου υδροψυξης με μπλοκ 11, ψυγειο τρανζιτ διπλο και αντλια βυθισμενη σε τανκ της alphacool.Απο θερμοκρασιες εχω 35 idle και 45 full load. Πως σας φαινονται?Στο δωματιο μεσα εχω 26 βαθμους.Φωτογραφιες συντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 Καλορίζικο το νέο Ψυκτικό!! Ωραία δείχνουν τα νούμερα άν και έχεις μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες από idle σε full load. Αν θέλεις πές μας την σειρά που έβαλες τα εξαρτήματα της υδρόψυξης καθώς και το σύστημα σου (επεξεργαστή, motherboard, κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Manolof_Ps Καλορίζικο το νέο Ψυκτικό!! Ωραία δείχνουν τα νούμερα άν και έχεις μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες από idle σε full load. Αν θέλεις πές μας την σειρά που έβαλες τα εξαρτήματα της υδρόψυξης καθώς και το σύστημα σου (επεξεργαστή, motherboard, κλπ) τα εξαρτηματα τα λεει στην υπογραφη του....(κατα 99% αυτα ειναι) πως γινεται να δειχνουν ωραια αλλα να εχει μεγαλη διαφορα σε ιδλε -load? Σαν διαφορα καλη μου φαινεται....το 35 μου φαινεται καπως ψηλο σε σχεση με το 26 (Αν εχεις 26 με τετοια ζεστη..)Αν και δεν ξερω πως συμπεριφερεται ο ιντελ στο νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG τα εξαρτηματα τα λεει στην υπογραφη του....(κατα 99% αυτα ειναι)πως γινεται να δειχνουν ωραια αλλα να εχει μεγαλη διαφορα σε ιδλε -load?Σαν διαφορα καλη μου φαινεται....το 35 μου φαινεται καπως ψηλο σε σχεση με το 26 (Αν εχεις 26 με τετοια ζεστη..)Αν και δεν ξερω πως συμπεριφερεται ο ιντελ στο νερο! Ενα μικρο εντιτ για τις θερμοκρασιες ειναι 33 idle και 39 full load.Τα προηγουμενα ηταν με vcore 1.45.H σειρα ειναι αντλια μπλοκ ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 καπως πιο νορμαλ...να υποθεσω χωρις oc ee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 21, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Με μετριο οc στα 3.53 με μαμα vcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούνιος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 καμια φοτο μπορεισ να ποσταρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Για Intel και την υδροψυξη που εχεις αυτες εινα οι νορμαλ θερμοκρασιες.Μια χαρα εισαι.Οι amd ειναι πιο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Συμφωνώ και εγώ για τις νέες θερμοκρασίες σου τώρα. Πολύ πιο νορμάλ από αυτό που έγραψες στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές για Prescott αλλά το θέμα είναι που έχεις τοποθετημένο το ψυγείο σου Πχ εμένα είναι από πάνω από το κουτί αλλά ο αέρας που περνάει από το ψυγείο προέρχεται από το εσωτερικό άρα λίγο πιο ανεβασμένοςΑλλά όταν αφήνω ανοιχτό το πλαϊνό πέφτει περίπου 3 βα8μους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 23, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Το εχω απο κατω απο το κουτι γιατι σκεφτομουνα αυτο με τον ζεστο αερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis01 Ιούνιος 23, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Οι Θερμοκρασιες σου ειναι ΟΚ γιατι εχω ακριβως το ιδιο Μπλοκ του Μιχαλη με 2πλο Ψυγειακι απο Transit ιδιο με το δικο σου δλδ. Με τους ανεμιστηρες 'τερμα' στο ψυγειο, ισως πεσεις λιγακι σε θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 23, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 καμια φωτογραφια θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.