Jump to content

Επιτελους με νερο και εγω!

mefistofelis

Recommended Posts

Μολις σημερα τελειωσα το στησιμο της νεας μου υδροψυξης με μπλοκ 11, ψυγειο τρανζιτ διπλο και αντλια βυθισμενη σε τανκ της alphacool.

Απο θερμοκρασιες εχω 35 idle και 45 full load. Πως σας φαινονται?

Στο δωματιο μεσα εχω 26 βαθμους.

Φωτογραφιες συντομα...

Καλορίζικο το νέο Ψυκτικό!! ;)

Ωραία δείχνουν τα νούμερα άν και έχεις μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες από idle σε full load. Αν θέλεις πές μας την σειρά που έβαλες τα εξαρτήματα της υδρόψυξης καθώς και το σύστημα σου (επεξεργαστή, motherboard, κλπ)

Αρχική απάντηση από Manolof_Ps

Καλορίζικο το νέο Ψυκτικό!! ;)

Ωραία δείχνουν τα νούμερα άν και έχεις μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες από idle σε full load. Αν θέλεις πές μας την σειρά που έβαλες τα εξαρτήματα της υδρόψυξης καθώς και το σύστημα σου (επεξεργαστή, motherboard, κλπ)

τα εξαρτηματα τα λεει στην υπογραφη του....(κατα 99% αυτα ειναι)

πως γινεται να δειχνουν ωραια αλλα να εχει μεγαλη διαφορα σε ιδλε -load?

Σαν διαφορα καλη μου φαινεται....το 35 μου φαινεται καπως ψηλο σε σχεση με το 26 (Αν εχεις 26 με τετοια ζεστη..)Αν και δεν ξερω πως συμπεριφερεται ο ιντελ στο νερο!

Αρχική απάντηση από ΝTG

τα εξαρτηματα τα λεει στην υπογραφη του....(κατα 99% αυτα ειναι)

πως γινεται να δειχνουν ωραια αλλα να εχει μεγαλη διαφορα σε ιδλε -load?

Σαν διαφορα καλη μου φαινεται....το 35 μου φαινεται καπως ψηλο σε σχεση με το 26 (Αν εχεις 26 με τετοια ζεστη..)Αν και δεν ξερω πως συμπεριφερεται ο ιντελ στο νερο!

Ενα μικρο εντιτ για τις θερμοκρασιες ειναι 33 idle και 39 full load.

Τα προηγουμενα ηταν με vcore 1.45.

H σειρα ειναι αντλια μπλοκ ψυγειο

Οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ καλές για Prescott αλλά το θέμα είναι που έχεις τοποθετημένο το ψυγείο σου

Πχ εμένα είναι από πάνω από το κουτί αλλά ο αέρας που περνάει από το ψυγείο προέρχεται από το εσωτερικό άρα λίγο πιο ανεβασμένος

Αλλά όταν αφήνω ανοιχτό το πλαϊνό πέφτει περίπου 3 βα8μους

Οι Θερμοκρασιες σου ειναι ΟΚ γιατι εχω ακριβως το ιδιο Μπλοκ του Μιχαλη με 2πλο Ψυγειακι απο Transit ιδιο με το δικο σου δλδ. Με τους ανεμιστηρες 'τερμα' στο ψυγειο, ισως πεσεις λιγακι σε θερμοκρασιες ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.