Georgelth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 Βρήκα σε ένα συρτάρι παραπεταμένη την fifa 2002 που είναι ίσως η πιο αγαπημένη καθώς είναι σε περιγραφή του Μανου Μαυρομάτη. Όμως αφού την εγκαθηστώ κανονικά σε xp sp2 pro όταν πάω να τρέξω ενώ ανοίγει κανονικά και μπαίνει Normal στο μενού, όταν φορτώνει για κάποιο αγώνα σε κάποια φάση όταν τελειώνει η φόρτηση και λογικά θα άρχιζε να παίζει, με πετάει στα windows. Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι? Σκέφτηκα βέβαι να κατεβάσω κανένα patch αλλά δν ξέρω τι ακριβώς patch να κατεβάσω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Ιούνιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 βαλε το 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam1983 Ιούνιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Doom βαλε το 2006 Σωστός ο Doom!!! Και άμα γουστάρεις και patchaki με ελληνικό πρωτάθλημα πάτα εδώ ---> www.fifamadness.com ό,τι πιο τέλειο κυκλοφορεί για fifa 2006 ;-)Υ.Γ. Μία μικρή διόρθωση, στην ελληνική έκδοση του Fifa 2002, speaker είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αν θυμάμαι καλά. Έτσι για την ιστορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Ειναι με τις γνωστες ατακες τυπου "τι εχασε ! το εβαζε και η γιαγια μου!"? Αν ναι εχει γελιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgelth Ιούνιος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Ετσι, έτσι. Αξέχαστες εποχές. Αλλα τωρα δν μ΄παίνει η fifa 2002 ούτε σε εμένα ούτε σε κανέναν άλλον που ξέρω. Από εδω μέσα του παίζει κανενός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.