f117 Ιούνιος 21, 2006 #21 Ιούνιος 21, 2006 και εγώ αυτό έχω....για υδρόψυξη δεν πρέπει να πολυχωράει....αλλά για τα λεφτά του νομίζω είναι ότι καλύτερο...για το reset τώρα πρέπει να έχεις αφήσει λίγο νυχάκι για να το πατάς Α!και το φίλτρο μην ξεχνάτε να καθαρίζετε !εμένα πάντως οι 12άριδες του μου φαίνονται ήσυχοι... :/ το έχω στο πάτωμα το κουτί και το μόνο που δεν μαρέσει είναι τώρα με την ASrock που έχει χαμηλά την AGP και έχω βάλει και μια PCI κάρτα είναι το ύψος(δεν έχει χώρο να βάλεις χέρι από κάτω)....αλλά είναι midi...... πρακτικό και το ότι οι δίσκοι φέυγουν όλοι μαζί "συρταράκι"
ΝTG Ιούνιος 21, 2006 #22 Ιούνιος 21, 2006 απλα ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του! 50 και 2 12αρηδες?Δεν υπαρχουν και πολλα! Το μονο που μου αρεσε(περα απο την τιμη του) ειναι τα λαστχακια που εχει για τους σκληρους!(δεν ξερω αν ολα εχουν πλεον μιας και κουτι εχω εδω και κατι χρονια ..10!) Οσο για το θορυβο τον προκαλει ο μπροστα απο το λιγο που το εζησα... αν βαλεις το θερμιστορ να το φυσαει ο 12 αρης θα ναι μια χαρα..! Εγω για να μαι σιγουρος απο θερμοκρασιες το σφηνωσα στο τσιπσετ... Tρομερο μειονεκτημα(για μενα) η πλαστικουρια και ποσο ευκολα σου μενει το πορτακι στο χερι ...(το μικρο με ta usb κλπ) Σαν εναλλακτικο σε λιγα παραπανω λεφτα...ειναι το gigabyte triton ..μεγαλο σε διαστασεις (για midi) με 3 αθορυβους 12αρηδες(ισως το μεγαλυτερο σε πλατος!)... και μετα τα casetech ..stacker-like!
spc Ιούνιος 21, 2006 #23 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGTρομερο μειονεκτημα(για μενα) ποσο ευκολα σου μενει το πορτακι στο χερι ...(το μικρο με ta usb κλπ) Σωστό αυτό (αν και όχι και ''τρομερό'' βρε αδερφέ )
Vadergr Ιούνιος 21, 2006 #24 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGTρομερο μειονεκτημα(για μενα) η πλαστικουρια και ποσο ευκολα σου μενει το πορτακι στο χερι ...(το μικρο με ta usb κλπ) Moυ εχει μεινει ηδη στο χερι απο τις πρωτες μερες.
ΝTG Ιούνιος 21, 2006 #25 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από spc Σωστό αυτό (αν και όχι και ''τρομερό'' βρε αδερφέ ) απο οτι βλεπω ειμαστε πολλοι To τρομερο παει στο οτι μολις το παρελαβα (τοτε) πηγα να το πιασω απο κατω για να το μεταφερω ....(μην κανω και δαχυλιες στα πλαινα) και μου μεινε στο χερι..1 λεπτο μολις βγηκε απο το κουτι...και πολυ λεω) Για τους επιδοξους αγοραστες μην τρομαζετε ....δεν σπαει ευκολα..απλα μπαινοβγαινει πολυ ευκολα...
Makis Hourdakis Ιούνιος 21, 2006 Author #26 Ιούνιος 21, 2006 H πλάκα ήταν οτι το παιδί που το πήρε, για να δει τις usb το έβγαλε, δεν το άνοιξε... Ε, εντάξει, δεν είναι τίποτα αυτό. Απο τη στιγμή που βγαίνει και δε σπάει οκ...
f117 Ιούνιος 21, 2006 #27 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:04] απο οτι βλεπω ειμαστε πολλοι To τρομερο παει στο οτι μολις το παρελαβα (τοτε) πηγα να το πιασω απο κατω για να το μεταφερω ....(μην κανω και δαχυλιες στα πλαινα) και μου μεινε στο χερι..1 λεπτο μολις βγηκε απο το κουτι...και πολυ λεω) Για τους επιδοξους αγοραστες μην τρομαζετε ....δεν σπαει ευκολα..απλα μπαινοβγαινει πολυ ευκολα... ομοίως..........απλά τώρα το έχω χάσει :S
tolis861416003225 Ιούνιος 21, 2006 #28 Ιούνιος 21, 2006 εμενα μου εσπασε αλλα εκανα μια πατεντα με κατι σιρματακια που τυλiγουνε τα καλωδια και τα κανουν κουβαρακι και το εφτιαξα! ...οντως εχει μικρο μηκος και αν εχεις 6800 και πανω η τροφοδοσια της καρτας βρησκει πανω στο ιντε καλωδιο!! και αν εχεις 6800 ζεστενεται πολυ περιστορo απο αν ειχες μια πιο μικρη καρτα...πριν την 6800γς ειχα μια χ600χτ και ηταν αρκετα πιο κρυο(μη μου πειτε καλοακαιρι μπηκε κλπ με το που την εβαλα ηταν πιο ζεστο...σε μια μερα δεν μπηκε καλοκαιρι) και ετσι αναγκαστηκα και του εκανα μια τρυπα στα αριστερα και φυσαει ενας 12αρης επεξεργαστη και τσιπσετ...εριξα καπου 8 βαθμους ετσι τη θερμοκρασια!! τα ανεμηστιρια του ειναι παντελως αθορηβα!! ισως δεν εχουν μοινο εναν προμηθευτη και μονο ενα μοντελο αυτου και ετσι αλλα ειναι πιο θορυβωδη...ειναι καλο κουτι παντος και πολυ ομορφο και ελεος οχι το μαμβο πιο ωραιο!! τι κυμα ειναι αυτο! εμενα δε μαρσει...σιγουρα αρεσει σε πολους ομως...περι ορεξεος κολοκυθοπιτα λεει ο λαος!με συντροφευει με αξιοπρεπεια απο το φλεβαρη του 2004!! και παρεσει!οταν εχω 100+ ευρο θα παρω το antec p180 παντως σορυ για την εκθεση!
sofix Ιούνιος 22, 2006 #29 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGΟσο για το θορυβο τον προκαλει ο μπροστα απο το λιγο που το εζησα... αν βαλεις το θερμιστορ να το φυσαει ο 12 αρης θα ναι μια χαρα..! Εγω για να μαι σιγουρος απο θερμοκρασιες το σφηνωσα στο τσιπσετ... θερμιστορ??? εχω το κουτι τοσα χρονια διπλα μου ανοιχτο και δεν εχω παρει χαμπαρι οτι εχει τετοιο πραγμα... που βρισκεται??
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2006 Author #30 Ιούνιος 22, 2006 Ο μπροστινός 12ρης εκτός απο το καλώδιο τροφοδοσία που πάει στη μητρική έχει και ένα άλλο καλωδιάκι που καταλύγει σε ένα πράσσινο πραμματάκι σαν μπίλια περίπου. Αυτό είναι σένσορας για τη θερμοκρασία. Με βάση τις "μετρήσεις" του ρυθμίζονται οι στροφές του ανεμιστήρα. Προφανώς, αν βάλεις το θερμίστορ να το φυσάει ο ανεμιστήρας, ο ανεμιστήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές και συνεπώς κάνει λιγότερο θόρυβο. Επειδή διάφορα περίεργα ακούστηκαν όμως παραπάνω, δεν είναι απαραίτητο να έχει το δικό σου. (Εγώ δεν είχα έμπνευση που να το βάλω, δεν είχε και τζάμι το case για να κάνω επιμελημένο cable management και το έριξα χήμα κάτω απο το HDD cage... )
sofix Ιούνιος 22, 2006 #31 Ιούνιος 22, 2006 τελικα εβρεθει και το θερμιστορ..τοσο καιρο ηταν ξαπλα χυμα μεσα στο κουτι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.