Jump to content

Επέκταση καλωδίων για ηχεία 5,1

morius

Recommended Posts

Γεια σας ένας γνωστός μου πήρε σήμερα τα Logitech X-530 5.1 και θέλει να βάλει τους δορυφόρους ψιλά αλλά τα καλώδια δεν φτάνουν ξέρετε που μπορώ να βρω επέκταση για καλώδια τέτοια; Τα καλώδια που μπαίνουν στο Woofer είναι RSA (το διευκρινίω γιατί δεν ξέρω αν όλα τα καλώδια σε όλα τα ηχεία είναι ίδια)

Ξέρετε λοιπόν που μπορώ να βρω; και αν γίνετε να διαλέξω εγώ το μάκρος;

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 18:04]

Γεια σας ένας γνωστός μου πήρε σήμερα τα Logitech X-530 5.1 και θέλει να βάλει τους δορυφόρους ψιλά αλλά τα καλώδια δεν φτάνουν ξέρετε που μπορώ να βρω επέκταση για καλώδια τέτοια; Τα καλώδια που μπαίνουν στο Woofer είναι RSA (το διευκρινίω γιατί δεν ξέρω αν όλα τα καλώδια σε όλα τα ηχεία είναι ίδια)

Ξέρετε λοιπόν που μπορώ να βρω; και αν γίνετε να διαλέξω εγώ το μάκρος;

θα πρεπει να πας σε ,αγαζι ηλεκτρονικου υλικου..............και να παρεις καλωδιο -αρσενικο rsa σε θηλικο rsa- αλλα καλο θα ητανε να παρεις και το υπαρχον..................αλλα προσεξε ..........παρε αυτο με τη μικροτερη απωλεια ............MHN ξεπερνανε οι απωλειες το 1,5dB

----φαντασου οτι καθε 3dB απωλειων η ισχυς του σηματος γινετε μιση.......

Τα καλώδια είναι rca βασικά αλλά τέσπα...

Για τον μπροστά δεξί δορυφόρο θα χρειαστεί καλώδιο επέκτασης vga...

Αυτό

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=41538616&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=13846&Merchant_Id=1&sts_cid=3

(να κοιτάξει να έχει όλα τα pins)

Αρχική απάντηση από Spanaks

Τα καλώδια είναι rca βασικά αλλά τέσπα...

Για τον μπροστά δεξί δορυφόρο θα χρειαστεί καλώδιο επέκτασης vga...

Αυτό

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=41538616&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=13846&Merchant_Id=1&sts_cid=3

(να κοιτάξει να έχει όλα τα pins)

Mήπως κάνεις λάθος;

Αυτό είναι επέκταση για καλώδιο οθόνης crt.

Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 18:03]

Mήπως κάνεις λάθος;

Αυτό είναι επέκταση για καλώδιο οθόνης crt.

Λες να έχω συνδέσει λάθος καλώδιο και να δουλεύει κανονικά τόσο καιρό?:p :p :p

x_530_5.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.