morius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 Γεια σας ένας γνωστός μου πήρε σήμερα τα Logitech X-530 5.1 και θέλει να βάλει τους δορυφόρους ψιλά αλλά τα καλώδια δεν φτάνουν ξέρετε που μπορώ να βρω επέκταση για καλώδια τέτοια; Τα καλώδια που μπαίνουν στο Woofer είναι RSA (το διευκρινίω γιατί δεν ξέρω αν όλα τα καλώδια σε όλα τα ηχεία είναι ίδια) Ξέρετε λοιπόν που μπορώ να βρω; και αν γίνετε να διαλέξω εγώ το μάκρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Ιούνιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 18:04] Γεια σας ένας γνωστός μου πήρε σήμερα τα Logitech X-530 5.1 και θέλει να βάλει τους δορυφόρους ψιλά αλλά τα καλώδια δεν φτάνουν ξέρετε που μπορώ να βρω επέκταση για καλώδια τέτοια; Τα καλώδια που μπαίνουν στο Woofer είναι RSA (το διευκρινίω γιατί δεν ξέρω αν όλα τα καλώδια σε όλα τα ηχεία είναι ίδια) Ξέρετε λοιπόν που μπορώ να βρω; και αν γίνετε να διαλέξω εγώ το μάκρος; θα πρεπει να πας σε ,αγαζι ηλεκτρονικου υλικου..............και να παρεις καλωδιο -αρσενικο rsa σε θηλικο rsa- αλλα καλο θα ητανε να παρεις και το υπαρχον..................αλλα προσεξε ..........παρε αυτο με τη μικροτερη απωλεια ............MHN ξεπερνανε οι απωλειες το 1,5dB----φαντασου οτι καθε 3dB απωλειων η ισχυς του σηματος γινετε μιση....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Τα καλώδια είναι rca βασικά αλλά τέσπα...Για τον μπροστά δεξί δορυφόρο θα χρειαστεί καλώδιο επέκτασης vga...Αυτόhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=41538616&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=13846&Merchant_Id=1&sts_cid=3(να κοιτάξει να έχει όλα τα pins) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?????Στα τεστ δουλεύει αλλά όταν βάζω τραγούδια ή ταινία παίζουν 4,1 και όχι το κεντρικό....ΓΙΑΤΙ??????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Εμενα μου φαινεται περιεργο που παιζει στο τεστ παντως.Επισης τα καλωδια RSA πως ειναι?Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Ρε σεις.... Ειναι RSA ή RCA ??? Παντου αρ-σε-α τα ακουω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 RCA ξερω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 RCA σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Spanaks Τα καλώδια είναι rca βασικά αλλά τέσπα...Για τον μπροστά δεξί δορυφόρο θα χρειαστεί καλώδιο επέκτασης vga...Αυτόhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=41538616&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=13846&Merchant_Id=1&sts_cid=3(να κοιτάξει να έχει όλα τα pins) Mήπως κάνεις λάθος;Αυτό είναι επέκταση για καλώδιο οθόνης crt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 18:03] Mήπως κάνεις λάθος; Αυτό είναι επέκταση για καλώδιο οθόνης crt. Λες να έχω συνδέσει λάθος καλώδιο και να δουλεύει κανονικά τόσο καιρό? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Καλό και αυτό... Γιατι εχει τέτοιο καλώδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Η ρύθμιση έντασης είναι πάνω στο δορυφόρο.... ($#^%$&^#^#$#@$) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 22, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....Ρώτησα τι καλώδια να πάρω και γιατί δεν δουλεύει το κεντρικό...και εσείς τσακώνεστε για το αν λέγεται RCA ή RSA....ELEOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.