jpcupra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2006 πριν λιγο προσπαθησα να περασω τα αρχεια μιας ταινιας κανοντας επιλογη απο το nero express να τα στειλω σε vcd.... ματαια ομως.... Program not responding ..... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το νερό 1 μηνα μετά την εγκατάσταση δεν βρήκα λύση και πέρασα το 6.6.x.x είναι ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Ιούνιος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αλλο ενα bug και σπαστικο προβλημα με το Nero 7 ειναι ο μετατροπεας που χρησιμοποιει οταν του πετας μεσα mp3 και θες να γραψεις audio cd ....... γινετε μακελιο......ολα τα τραγουδια πηδανε....δεν νομιζω να υπαρχει λυση....!!! ο μονος τροπος ειναι η μετατροπη των κωματιων σε wav και μετα να δωσεις στο nero 7 τα wav και να στα καψει σωστα..........εχει βρει κανενας σας λυση με αυτο το προβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Εγώ πάντως που είχα βάλει το 7.2.0.3b (αυτό βρήκα σε torrent) δεν άντεξα και μέσα σε 10 λεπτά το είχα βγάλει. Υπερβολικά βαρύ κατά τη γνώμη μου. Δεν το σήκωνε με τίποτα το μηχανάκι μου... (P4 2.8C, 512MB PC3200)Επιστροφή στο παλιό καλό 6 το οποίο και πάλι, ειδικά άμα τρέχει και κανένα fa@home παράλληλα, σέρνεται του κερατά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.