ababapanos Ιούνιος 18, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 κανεις δεν τα εχει βαλει στον τοιχο η να ξερει και να βοηθισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιούνιος 18, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Eγω τα εβαλα με καρφια γιατι βαριομουν να ανοιγω τρυπες με το τρυπανι.. Σκονη, φασαρια.. Δεν αξιζει.. Δες πως τα εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 18, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Πολύ κοντά δεν τα έχεις nickthegreek?Τα υπόλοιπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιούνιος 19, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από salonicafan [Χθες, στις 22:32] Πολύ κοντά δεν τα έχεις nickthegreek? Τα υπόλοιπα; Ελεγε στις οδηγίες να τα βαλω στην ιδια αποσταση που εχω και τα προστινα.. Τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 19, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από nickthegreek Eγω τα εβαλα με καρφια γιατι βαριομουν να ανοιγω τρυπες με το τρυπανι.. Σκονη, φασαρια.. Δεν αξιζει.. Δες πως τα εχω Sorry για το μικρό hijack....αλλά έχω μια απορία. Με τόσες εικόνες και θρησκευτικά σύμβολα πάνω απο το κεφάλι σου...πως μαμάς σε αυτό το κρεββάτι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 19, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:55] Sorry για το μικρό hijack....αλλά έχω μια απορία. Με τόσες εικόνες και θρησκευτικά σύμβολα πάνω απο το κεφάλι σου...πως μαμάς σε αυτό το κρεββάτι????? Θεικά! Στο θέμα μας. Περισσότερο δεν μπορείς να τα απλώσεις; Στις γωνίες του δωματίου πχ. και τα μπρος και τα πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 19, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 αν τα βάλεις στις γωνίες του δωματίου σου πίστεω θα έχεις καλύτερα ήχο μέσα στο δωμάτιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 19, 2007 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Sorry για το μικρό hijack....αλλά έχω μια απορία. Με τόσες εικόνες και θρησκευτικά σύμβολα πάνω απο το κεφάλι σου...πως μαμάς σε αυτό το κρεββάτι????? Rofl,εχει ενα 2ο "utility" δωματιο για αυτες τις ξεχωριστες στιγμες της ζωης Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 20, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 13:28] Rofl,εχει ενα 2ο "utility" δωματιο για αυτες τις ξεχωριστες στιγμες της ζωης Μπα δε νομίζω...Φέρνει το γκομενάκι, βάζει στην τσίτα ψαλμοδίες του Γαιτάνου, ψαρώνει αυτή, σου λέει τι καλό και άγιο παιδί μας έτυχε, για να τον τυλίξουμε μην μας τον φάει καμιά άλλη... Σε λίγο καιρό θα δείτε και τα δικά μου! Ηχεία, δωμάτιο... Εικόνες-σταυρούς δεν έχω όμως ο αθεοφοβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 20, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2007 Αν απλωσει τα ηχεια, δεν θα εχει καλο ηχο οταν καθεται στο γραφειο και παιζει ή ακουει μουσικη. Ο ηχος που θα ερχεται απο τα ηχεια που θα ειναι πιο μακρια θα ακουγεται σαν να ερχεται απο το υπερπεραν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos Ιούνιος 20, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2007 telika 13ares vides pernoun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 21, 2007 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 ababapanos -> Γράφουμε Ελληνικά στο φόρουμ. Κάνε σε παρακαλώ έναν κόπο να διορθώσεις την καταχώρηση σου. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.