Jump to content

Τι θερμοκρασίες έχετε με τις X1900XT

man@ice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή θέλω να πάρω μια καινούργια κάρτα γραφικών και βλέποντας οτι έχουν πεσει λιγο οι τιμες ισως μπορεσω και παρω μια X1900XT, ενω στην αρχη ελεγα να παω για 7900GT. Με προβληματιζουν ομως οι μεγαλες θερμοκρασιες που εχει η συγκεκριμενη καρτα. Μπορειτε να μου πειτε, όσοι έχετε την συγκεκριμένη κάρτα, περιπου που κυμαίνονται οι θερμοκρασιες αυτη την εποχη; Επισης εάν έχετε αλλάξει και την μαμισια ψυχτρα επειδή σκευτομαι να το κανω και αυτο διοτι δεν θελω να εχω καθολου θορυβο. Ευχαριστω :)

Με τη μαμίσια ψύκτρα έπαιζε 58 idle και 85 σε full. Το καλό είναι ότι με σωστή ροή αέρα στο κουτί, επειδή διοχετεύει το ζεστό στην πλάτη και τον βγάζει έξω, δεν επιβαρύνει σχεδόν καθόλου τα υπόλοιπα components.

Με την υδρόψυξη βέβαια, φτάνει τα 58 full ενώ το idle είναι στα 42... ;)

Με την GeCube 1900XTX δεν εχω ανέβει πανω απο τους 55. Ερωτηση προς τον wizard : με ποιο προγραμμα μετρασ την θερμοκρασια CPU και GPU ?

Η ΑΤΙ έχει δικό της μετρητή μέσα στο Catalyst Control Center.

Της CPU επίσης με το Asus Probe, μιάς και το MotherboardMonitor μας τέλειωσε πριν κυκλοφορήσει η μητρική μου

εγω με stock ψυκτρα ειχα 53 idle k 77 load.Τωρα με υδροψυξη(block eleven) εχω37 idle κ 44 load.Μετρηση με tray tools k ati tool.

Με 625/725 εχω 45 και full load μετα απο μια ωρα gaming εχω 55-70!

Για 710/805 εχω 47 και full load μετα απο μια ωρα gaming εχω 68-78!

Αν βαλω το fanακι στο 100% οι θερμοκρασιες πευτουν αλα κανει πολυ φασαρια!

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

ΠΑιδιά εδώ καιγόμαστε.. idle 52 και load (BF2) σε 1680χ1050 με full 6AA,8AF πάει στους 82+. Και φοράει και την ZALMAN στις 2400RPM από τις 2800 που μπορεί να δώσει....

ΓΙατί τόσο βράσιμο;;

Τα φίλτρα στρεσσάρουν πιο πολύ , απο κεί και πέρα λίγο το καλοκαιρι λίγο ο αερισμός στο κουτί [οι αλλοι δεν ειπαν το εχουν κλειστό - ανοικτό ? παιζει ρόλο μεγάλο..]

βραζει η κωλοκαρτα και με zalman πανω...

ζωα ολοι δεν μπορουν να βγαλουν σωστη ψυξη!

Εχθες πηρα και το panel του armor με το 25ρι fan πανω για να δουμε...

Με νεράκι και θερμοκρασίες δωματίου είδα μέγιστο 44 σε Load και 30βαθμούς room temp(μάλλον πρέπει να είμαι ευχαριστημένος), αλλά τα Mosfets της κάρτας καίγονται!70+ πιάνουνε σε φορτίο και 60 Idle!Έλεος!

Αυτό είναι το κακό με την υδρόψυξη,και ιδίως αν δεν υπάρχει καλή ροή αέρα στο κουτί, τα mosfet δεν ''αγγίζονται''...:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.