jedi09 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2009 Είπα κ γω που λέτε να πάρω ένα λάπτοπ (εύρος τιμής 700-900 eura) σκεφτόμουν το dell xps m1330 αλλά στα multirama που πήγα να ρωτήσω μου 'παν οτι έχει καταργηθεί το μοντέλο γιατι θα βγεί καινούριο (xps 13)!!!Τι να κάνω? να περιμένω ένα μηνα μεχρι να ειναι διαθέσιμο ή κάποια αλλη πρόταση με αυτά τα λεφτά κ 13-14 αν γίνεται οθόνη =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Περίμενε, ένας μήνας είναι, θα περάσει.Κι εγώ το m1330 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi09 Οκτώβριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Αξίζει η αναμονή δηλαδή να μην προτιμήσω τίποτε άλλο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Στην HP μπορεις να διαλεξεις ενα μοντελο και να το τροποποιησεις. εγω θα εφτιαχνα κατι τετοιο... [ATTACH]6044[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Από Αμερική έρχεται αυτό??Γιατί βλέπω $. To τελωνείο το ξέχασες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi09 Οκτώβριος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 και στην dell γινόταν αυτό πριν 2-3 χρόνια απο τα γραφεία της στην Αθήνα αλλα δεν νομίζω πλέον =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Οκτώβριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Ναι παλιά πωλούσαν και σε ιδιώτες, τώρα όχι.Αν έχεις κανέναν γνωστό με επιχείρηση ή κάτι μπορείς να παραγγείλεις μέσω αυτού.Σάκη ωραίος ρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.