Jump to content

Acer Ferrari 4002WLMi στα 999 ευρω.

kapsts1416003248

Recommended Posts

Παιδια σημερα ειδα σε ενα φυλλαδιο της Ηλεκτρονικης Αθηνων τον Acer Ferrari 4002WLMi Turion ML30/512 MB/15.4"/80GB να τον εχει σε τιμη 999 τελικη, ενω πριν 2-3 μηνες ειχε 1399.

Χαρακτηριστικα :

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1725

Σε μια προχειρη αναζητηση στο Skroutz δεν τον βρηκα σε καλυτερη τιμη απο αυτην της Ηλεκτρονικης.

Τι λετε αξιζει μιας και με ενδιαφερουν και τα παιχνιδια αν και δεν εχω πολλες απαιτησεις για τρελλες αναλυσεις και frames.

Καιρο εψαχνα ενα λαπτοπ με καλη καρτα γραφικων (Ati X700128mb) και να μην ξεπερναει το ψυχολογικο οριο των 1000 ευρω και να μην ειναι Celeron ή Sempron.

Στα συν του ειναι πληρης εξοπλισμενος με ολα τα καλουδια, και DVI που με ενδιαφερει για συνδεση με προτζεκτορα.

Ο turion ML 30 1,6Mhz σε τι αντιστιχει με AMD desktop περιπου? Θα μπορεσει

να παιξει HD video σε 720p ή και 1080p;

Α και κατι αλλο μην αρχισετε περι τεχνικης υποστιριξης γιατι πραγματικα πιστευω οτι στην Ελλαδαρα μας ολα τα suport ειναι αστα να πανε στους brand name υπολογιστες. Ειναι να μην σου τυχει κατι ασχημο νομιζω.

Το οτι ειναι Ferrari δεν παιζει ρολο για μενα, αλλα δεν με χαλαει κιολας.

Αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινεται μεχρι τα 1000 ευρω ειμαι ολος αυτια.

Thanks.

Αρχική απάντηση από kapsts

Παιδια σημερα ειδα σε ενα φυλλαδιο της Ηλεκτρονικης Αθηνων τον Acer Ferrari 4002WLMi Turion ML30/512 MB/15.4"/80GB να τον εχει σε τιμη 999 τελικη, ενω πριν 2-3 μηνες ειχε 1399.

Χαρακτηριστικα :

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1725

Σε μια προχειρη αναζητηση στο Skroutz δεν τον βρηκα σε καλυτερη τιμη απο αυτην της Ηλεκτρονικης.

Τι λετε αξιζει μιας και με ενδιαφερουν και τα παιχνιδια αν και δεν εχω πολλες απαιτησεις για τρελλες αναλυσεις και frames.

Καιρο εψαχνα ενα λαπτοπ με καλη καρτα γραφικων (Ati X700128mb) και να μην ξεπερναει το ψυχολογικο οριο των 1000 ευρω και να μην ειναι Celeron ή Sempron.

Στα συν του ειναι πληρης εξοπλισμενος με ολα τα καλουδια, και DVI που με ενδιαφερει για συνδεση με προτζεκτορα.

Ο turion ML 30 1,6Mhz σε τι αντιστιχει με AMD desktop περιπου? Θα μπορεσει

να παιξει HD video σε 720p ή και 1080p;

Α και κατι αλλο μην αρχισετε περι τεχνικης υποστιριξης γιατι πραγματικα πιστευω οτι στην Ελλαδαρα μας ολα τα suport ειναι αστα να πανε στους brand name υπολογιστες. Ειναι να μην σου τυχει κατι ασχημο νομιζω.

Το οτι ειναι Ferrari δεν παιζει ρολο για μενα, αλλα δεν με χαλαει κιολας.

Αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινεται μεχρι τα 1000 ευρω ειμαι ολος αυτια.

Το λινκ δεν παιζει....

Thanks.

κατα πρωτον ρε gorillako που πας και γραφεις μεσα στο quote?

κατα δευτερον το λινκ δουλευει

κατα τριτον η τιμη ειναι χωρις φπα ...(μαλλον -αλλα θα το εξακριβωσω)

κατα τεταρτον ...τωρα οι Yonah ειναι μονοδρομος....πχ-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909120

Πηγα εχθες Σαββατο 25 Ιουνιου 2006 ωρα 10:30 και τον ειδα τον Acer Ferrari 4002WLMi στα 999 ευρω με το φπα στο καταστημα τις ηλεκτρονικης που βρισκεται στο Απολονια το εμπορικο κεντρο απεναντι απο τα ΙΚΕΑ Θεσσαλονικης.

Ναι ειναι πολυ καλη επιλογη μεχρι τα 1000 για να παιζεις παιχνιδια αλλα και να λες οτι εχεις και Ferrari υπολογιστη.

Μου ειπανε οτι εχουν απο διαθεσιμοτητα ενα κομματι σε καθε καταστημα τους περιπου αρα θα τελειωσουν και γρηγορα.

Αρχική απάντηση από anastasia78 [Σήμερα, στις 16:38]

Πηγα εχθες Σαββατο 25 Ιουνιου 2006 ωρα 10:30 και τον ειδα τον Acer Ferrari 4002WLMi στα 999 ευρω με το φπα στο καταστημα τις ηλεκτρονικης που βρισκεται στο Απολονια το εμπορικο κεντρο απεναντι απο τα ΙΚΕΑ Θεσσαλονικης.

Ναι ειναι πολυ καλη επιλογη μεχρι τα 1000 για να παιζεις παιχνιδια αλλα και να λες οτι εχεις και Ferrari υπολογιστη.

Μου ειπανε οτι εχουν απο διαθεσιμοτητα ενα κομματι σε καθε καταστημα τους περιπου αρα θα τελειωσουν και γρηγορα.

Καταρχάς στο Laptop ΔΕ ΠΑΙΖΕΙΣ παιχνίδια και πόσο μάλλον με λαπτοπ των 1000ευρώ

Είμαι κάτοχος 2 λαπτοπ και έπρεπε να ξοδέψω 1700ευρω στο 2τερο για να καταλάβω ότι δεν είναι για games πολλοί με είχανε προειδοποίηση αλλά ως noobas την έκανα την πατάτα !

Προσωπικά, δε θα αγόραζα ACER πρώτον γιατί χρησιμοποιεί 64 επεξεργαστή που είναι κάτι εντελώς άχρηστο στα λαπτοπ τουλάχιστον ως έχουν τα πράγματα τώρα και δεύτερον γιατί η κατασκευή τους δεν είναι καλή με αποτέλεσμα τα πλαστικά του λαπτοπ σου να μην αντέξουνε στη συνεχή χρήση

Αν τώρα και πάλι θες να παίζεις παιχνίδια σε λαπτοπ πρέπει να προσανατολιστείς σε κάποιο μοντέλο της DELL η της Alianware και φυσικά με τιμές που ξεπερνάνε τα 2000ευρω

Η καλύτερη αγορά λαπτοπ στα 1000ευρω για εμένα είναι οι IBM ή Hewlett Packard μιας και η ποιότητα κατασκευής τους ξεπερνάει κατά πολύ αυτή των acer άρα μπορούνε να αντέξουνε περισσότερο στις κακουχίες

Μια καλή αγορά αποτελεί το παρακάτω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900196

Αρχική απάντηση από Cronogr [Χθες, στις 20:55]

Η καλύτερη αγορά λαπτοπ στα 1000ευρω για εμένα είναι οι IBM ή Hewlett Packard μιας και η ποιότητα κατασκευής τους ξεπερνάει κατά πολύ αυτή των acer άρα μπορούνε να αντέξουνε περισσότερο στις κακουχίες

Μια καλή αγορά αποτελεί το παρακάτω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900196

προχτες επεσε στα χερια μου ενας hp turion 1700 που ενω εγραφα στο πληκτρολογιο νομιζες πως το notebook θα ανοιγε στα δυο...παντως συμφωνω πως δεν ειναι οι φορητοι για παιχνιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.