nickstamat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 Παιδιά ένας γνωστός έφτιαξε ένα site που συγκεντρώνει τα θέματα όλων των εφημερίδων σε μια σελίδα... Το site είναι www.cebil.gr. Θα ήταν ευγνώμων αν μπορούσατε να του πείτε τη γνώμη σας και κάποιες προτάσεις για τη βελτίωση του site. Παρακαλώ ποστάρετε εδώ τα σχόλιά σας και θα αναλάβω να του τα στείλω εγώ...
unstoppable Ιούνιος 19, 2006 #2 Ιούνιος 19, 2006 Θα μπορουσε οταν πατας στο πανω μερος σε μια κατηγορια να μην σου φορτωνει νεα σελιδα αλλα να σε μεταφερει πιο κατω στη κεντρικη, στην καταλληλη κατηγορια, και να χρησιμοποιεις απλως το περισσοτερα για να δεις τα αλλα θεματα. Αλλο που θα μπορουσε να κανει ειναι να εχει τις κατηγοριες στα πλαγια και στην κεντρικη να εχει τις πιο προσφατες ειδησεις ανεξαρτητα απο την κατηγορια που ανηκουν... Bookmarked παντως...
Giannakis Ιούνιος 19, 2006 #3 Ιούνιος 19, 2006 Στον Opera έχει ένα ενοχλητικό bug. Τα γράμματα πέφτουν πάνω στις φωτογραφίες. Κοίτα την photo και θα καταλάβεις.
nickstamat Ιούνιος 20, 2006 Author #4 Ιούνιος 20, 2006 Thnx guys... Συνεχίστε! Κάθε μέρα το βελτιώνει!
nickstamat Ιούνιος 21, 2006 Author #8 Ιούνιος 21, 2006 Thnx για το feedback και τα καλά λόγια guys... Θα του τα μεταφέρω... Περιμένω κι άλλες προτάσεις σας...
antreas9 Ιούνιος 28, 2006 #9 Ιούνιος 28, 2006 με μια προχειρη ματια που εριξα, η δομη του μου αρεσε πολυ...απλα πατωντας στα "αθλητικα", ειδα οτι οι ειδησεις που εχει,ειναι πολιτικες εφημεριδες, δεν ειχε καθολου αντιστοιχα αρθρα απο αθλητικες....
blade_pan Ιούνιος 28, 2006 #10 Ιούνιος 28, 2006 φοβερη σκεψη...ειναι ωραιο και ευκολο να τα εχεις ολα μαζεμενα...ευγε!
cebil Ιούνιος 28, 2006 #11 Ιούνιος 28, 2006 Παραμετροποιήσιμο ticker με νέα στα ελληνικά από το CeBiL.grhttp://www.cebil.gr/ticker.html-ελπίζω να σας αρέσει
darkCount Ιούνιος 28, 2006 #13 Ιούνιος 28, 2006 Έκανα merge τα 2 θέματα μιας και μιλάνε για το ίδιο πράγμα
blkik Ιούνιος 28, 2006 #14 Ιούνιος 28, 2006 Με μια γρήγορη ματιά πολυ βολικο . Ισως θα ηταν καλύτερα αν είχε της κατηγορίες στο πλάιbookmarked:cool:
MasterDAL Ιούλιος 2, 2006 #15 Ιούλιος 2, 2006 Πολύ καλή ιδέα. Καλό θα ήταν να περιλαμβάνει πάντως και περισσότερο εξειδικευμένες σελίδες όπως το www.physics4u.gr ή το www.sciencenews.gr αλλά και αντίστοιχες από άλλα πεδία. Βέβαια το "όλες οι εφημερίδες σε ένα site" δε θα κάλυπτε τη δουλειά που έχει γίνει. Προσωπικά μου αρέσουν οι λιτές σελίδες που δεν είναι πολύ "φορτωμένες" και η εν λόγω σελίδα ταιριάζει στα γούστα μου. Ενδεχομένως μία αλλαγή στα χρώματα? Περισσότερο ουδέτερα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.