geoal Ιούνιος 22, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 To θεμα ειναι οτι οι core 2 duo απο οτι εχουμε δει μεχρι σημερα θα κλοκαρουν περισσοτερο με αερα απο οτι οι fx με phase (οπου οι περισσοτεροι ειχαν και cold bug). Αυτο απο μονο του μεγαλωνει την ψαλιδα ακομη περισσοτερο και κανει την λυση της intel να φαινετε πραγματικο κελεπουρι. Εγω παιδια το εχω δηλωσει απο πολυ παλια πληρωνω και θελω να παιρνω το καλυτερο για τα χρηματα που δινω χρωματα,σημαιες και λεζαντες με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 22, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoSReview προσπαθουμε να γινει...αλλα δεν βρισκουμε FX62... προσωπικα ειμαι καλυμμενος και με το μηχανημα του esdee:D (τελευταια ελπιδα των amdαδων ... τουλαχιστον να φυγουμε με το κεφαλι ψηλα) παιξτε και τους δυο στα 3,5 γιγα ...και μετα ανεβαστε το conroe οπου παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 22, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Ενας FX60 @ 3500MHz 3D benchable σε DFI μητρική και Single phase change σύστημα.....Πιό κάτω θερμοκρασίες έχει cold bug....... Καλό φαίνεται!Για την ακρίβεια γαμ...! Αρκεί τις μνήμες να τις προσέξετε να παίζουνε και αυτές ψηλά να είναι ισότιμη όσο γίνεται η σύγκριση. Όσο για το Ηράκλειο, κάτι ξέρω μου το πάνε κάτι παιδιά, μικρή πόλη είμαστε! Ελπίζω να τους αξιοποιήσουνε κατάλληλα! Παίζει να κατέβει και κανείς από Αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 23, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 μαρεσει που σε ενα πολ εδω ρωταει:μηπως υπαρχει φανατισμος αναμεσα στους χρηστες του φορουμ? μα καλα στραβοι είστε?πως σας μπηκε στο μυαλο για φανατισμο.ειδατε πουθενα να φανατιζετε κανενας με Intel-amd? :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 23, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Καποιος X-mod μου φαινεται εχει ηδη conroe και θα αποκτησει και μητρικη σημερα-αυριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 23, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:14] Καποιος X-mod μου φαινεται εχει ηδη conroe και θα αποκτησει και μητρικη σημερα-αυριο.... Κάτι με τους τωρινούς mod μπορεί να γίνει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberWalker Ιούλιος 16, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Θα γυρίσει ο τροχός, πηδ... και ο φτωχός!g_0x πολύ ωραίο το avatar σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberWalker Ιούλιος 16, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Θα γυρίσει ο τροχός, πηδ... και ο φτωχός!g_0x πολύ ωραίο το avatar σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούλιος 26, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [19-06-2006 21:17] ξεχνας ομως κατι: αυτο το 10-15%, καμια εταιρεια ποτέ δεν προκειται να μπορεσει να το καλυψει. ακομα και οι επομενοι επεξεργαστες της intel, πιο αργοι θα ειναι. ηρθε απλα το τελος της ιστοριας. sory αλλα μην το γ@μ@με και ολασ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.