gdp77 Ιούνιος 22, 2006 #21 Ιούνιος 22, 2006 Μπορεί να είmαι "funboy" αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να αξιολογήσω αντικειμενικά μια κατάσταση. Όλα όσα εγραψα, θεωρώ ότι είναι αντικειμενικά. Και προσωπικά πολύ γουστάρω που θα βγουν οι Conroe, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πάρω τον άλλο μήνα στα "μισά λεφτά" τον X2 4400+ που χαλβαδιάζω τόσο καιρό.
hipro5 Ιούνιος 22, 2006 #23 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 10:55] "funboy" - αντικειμενικά μια κατάσταση.
darkCount Ιούνιος 22, 2006 #24 Ιούνιος 22, 2006 Το τελευταίο που είπε δεν αναιρεί τίποτα. Μια χαρά τα είπε και αντικειμενικότατα. Απλά το τελευταίο είναι μια προσωπική υποκειμενική του πινελιά...Αλλοι και άλλοι εδω μέσα μιλάνε μόνο με προσωπικές πινελιές και μετά περιμένουν ουσιαστική συζήτηση.Κάτι παλιά ρητά μου έρχονται κατα νου..."Από την Πόλη έρχομαι...τον πετεινό κεφάλα" κτλ...:hi:
g_pappas1989 Ιούνιος 22, 2006 #25 Ιούνιος 22, 2006 σωστα ολα τα παραπανω αλλα εχω μια ερωτιση...................ειδα το συγκρητικο τεστ του conroe με τον fx-62................ αλλα ο fx-62 που ειναι??? εχει ερθει ελλαδα????? τον εχει κανεις????
kingzback Ιούνιος 22, 2006 #26 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 08:45] Μου φαίνεται ότι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η Ιντελ "πήρε τα σώβρακα" της AΜD είναι σχετικά νέοι στο χώρο. Ας μην παραγνωρίζουμε ορισμένα πράγματα. 1) Η οικονομική δύναμη και ο όγκος της Intel είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ της ΑΜD. Αλίμονο αν δεν μπορούσε να βγάζει και ταχύτερους επεξεργαστές. 2) Παρά το σημείο 1 η Intel "τρώει άγριο ξύλο" επί ένα και πλέον χρόνο από την AMD. 3) H ΑΜD εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το momentum από τους A64 και X2, αυξάνοντας το μερίδιό της, κάνοντας τεράστια βήματα στον χώρο των SERVER και τέλος κλείνοντας μια εντυπωσιακή συμφωνία με την DELL (αυτό πόνεσε πολύ...) 4) Η Ιntel ακόμα δεν έχει πάρει τα σώβρακα κανενός... Ο Conroe ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μέχρι να κυκλοφορήσει. ΌΤΑΝ κυκλόφορήσει, θα εκτιμήσουμε την κατάσταση. 5) Και εν πάσει περιπτώσει ΑΝ ο conroe είναι 15% ταχύτερος, η AMD έχει περάσει και χειρότερα στην ιστορία της και έχει επιζήσει. 6) Σε κάθε περίπτωση, οι Κ8L θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Τέλος, Intel δεν παίρνω ακόμα και αν μου τον χαρίζεις, οπότε " In AMD we trust" :) Ετσι Ετσι Μεχρι σημερα μας ξυνουν την πλατη απο οτι ξερω... :clap: :clap:
def Ιούνιος 22, 2006 Author #27 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από kingzback Ετσι Ετσι Μεχρι σημερα μας ξυνουν την πλατη απο οτι ξερω... :clap: :clap: και γω ειμαι φαν της amd φιλε μου,εχω δωσει μια μικρη περιουσια στα cpu αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα παραδεχομαστε,τουλαχιστον για το τελευταιο τριμηνο και απο της παρουσιασεις
hipro5 Ιούνιος 22, 2006 #28 Ιούνιος 22, 2006 .......κάποιο "πουλάκι" θα "σκάσει" με Conroe αύριο μεθαύριο κι εδώ........ΔΕΝ πάει το μυαλό σας ποιός........Όχι εγώ πάντως, αλλά ΟΥΤΕ και από το HOT........ Για να δούμε επιτέλους από κοντά και αμερόληπτα τι γίνεται βρε παιδί μου!...........Μόνο σας παρακαλώ να του "μπαίνετε" να τραβάει bench και να τραβάτε κι εσείς τα ίδια bench μ'αυτόν, για να δούμε επιτέλους τι λέει κι από κοντά αυτός ο Conroe......
def Ιούνιος 22, 2006 Author #29 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 .......κάποιο "πουλάκι" θα "σκάσει" με Conroe αύριο μεθαύριο κι εδώ........ΔΕΝ πάει το μυαλό σας ποιός........Όχι εγώ πάντως, αλλά ΟΥΤΕ και από το HOT........ Για να δούμε επιτέλους από κοντά και αμερόληπτα τι γίνεται βρε παιδί μου!...........Μόνο σας παρακαλώ να του "μπαίνετε" να τραβάει bench και να τραβάτε κι εσείς τα ίδια bench μ'αυτόν, για να δούμε επιτέλους τι λέει κι από κοντά αυτός ο Conroe...... ποιο μοντελο Γιωργο?
ergotelis Ιούνιος 22, 2006 #31 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από def και γω ειμαι φαν της amd φιλε μου,εχω δωσει μια μικρη περιουσια στα cpu αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα παραδεχομαστε,τουλαχιστον για το τελευταιο τριμηνο και απο της παρουσιασεις Ποιές παρουσιάσεις?Εγώ αμφιβάλλω αν είναι αντικειμενικές οι περισσότερες.’κου εκεί σε διαφορετικά site η ίδια ακριβώς σύνθεση του fx-62 να βγάζει διαφορετικά νούμερα... Αν δε δούμε τίποτα στα χέρια μας ΔΕΝ υπάρχει conroe.Αλλιώς έχετε δει κάτι φοβερούς επεξεργαστές που έχουνε στην IBM?Απλά δεν βγαίνουνε στη παραγωγή, κάτι τέτοιο είναι και ο conroe.Μέχρι να βγει και να υπάρχει ικανοποιητική παραγωγή για να έχουμε όλοι(αν θα αξίζουν πραγματικά,ωραία τα νούμερα αλλά αν δε τα δω από κοντά δε πείθομαι,γιατί πιστεύω ότι γίνεται το παν για να τους προβάλουνε πολύ εντυπωσιακούς από την intel για να ανακάμψει) θα περάσει αρκετός καιρός και μέχρι τότε θα βγει σύντομα και η επόμενη γενιά της amd, γιατί απλά η τωρινή είναι η παλιά της που ξέσκισε τουs P4. Kαι τα cpu με 2mb cache που είναι?Μήπως αυτά θα τα βγάλει για τέστ τελευταία η Ιντελ επειδή είναι λίγο πιο μούφα?
ergotelis Ιούνιος 22, 2006 #32 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 6600 Αυτό θα κατέβει και στο Ηράκλειο έτσι?
hipro5 Ιούνιος 22, 2006 #34 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 20:06] Αυτό θα κατέβει και στο Ηράκλειο έτσι? Πάμε πάλι γιατί δε σε κατάλαβα!......
ergotelis Ιούνιος 22, 2006 #35 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Πάμε πάλι γιατί δε σε κατάλαβα!...... Ε τότε παίζει να υπάρχουνε και άλλα πουλάκια! ’κουσα ότι θα κατέβουνε κάποια κομμάτια(ίσως να είναι και 1) στο Ηράκλειο από κάποιους γνωστούς στο τέλος του μήνα! Καλές δοκιμές κατά τα άλλα, για να δούμε αν είναι πραγματικά τα νούμερα!Αλήθεια, παίζει κανά σύστημα καλό από AMD για να γίνει καμιά σύγκριση?
hipro5 Ιούνιος 22, 2006 #36 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 20:17] Ε τότε παίζει να υπάρχουνε και άλλα πουλάκια! ’κουσα ότι θα κατέβουνε κάποια κομμάτια(ίσως να είναι και 1) στο Ηράκλειο από κάποιους γνωστούς στο τέλος του μήνα! Καλές δοκιμές κατά τα άλλα, για να δούμε αν είναι πραγματικά τα νούμερα!Αλήθεια, παίζει κανά σύστημα καλό από AMD για να γίνει καμιά σύγκριση? Ενας FX60 @ 3500MHz 3D benchable σε DFI μητρική και Single phase change σύστημα.....Πιό κάτω θερμοκρασίες έχει cold bug.......
SlotKiller Ιούνιος 22, 2006 #37 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Ενας FX60 @ 3500MHz 3D benchable σε DFI μητρική και Single phase change σύστημα.....Πιό κάτω θερμοκρασίες έχει cold bug....... 939 ετσι? καλο θα ηταν να δοκιμαστει AM2 με τις ιδιες μνημες. (το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο ) Αναμενουμε με πολυ ενδιαφερον!
ΝTG Ιούνιος 22, 2006 #38 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Ενας FX60 @ 3500MHz 3D benchable σε DFI μητρική και Single phase change σύστημα.....Πιό κάτω θερμοκρασίες έχει cold bug....... επι τη ευκαιρια σαν thelab δεν κανετε ενα αμεροληπτο review....? To πανω μηχανημα ξερω ποιος το εχει...το αλλο που ερχεται φανταζομαι ποιος... οποτε εχετε ιδιες καρτες...(εστω μια να βρεθει) και δοκιμαζετε με fatbody τον conroe και με ΒΗ @ πολυ ψηλα τον FX... Oτι tweak ειναι να κανετε καντε το και στα δυο.... ΝΑ δουμε επιτελους ποση διαφορα ειναι...!!!εεε?
hipro5 Ιούνιος 22, 2006 #39 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:43] επι τη ευκαιρια σαν thelab δεν κανετε ενα αμεροληπτο review....? To πανω μηχανημα ξερω ποιος το εχει...το αλλο που ερχεται φανταζομαι ποιος... οποτε εχετε ιδιες καρτες...(εστω μια να βρεθει) και δοκιμαζετε με fatbody τον conroe και με ΒΗ @ πολυ ψηλα τον FX... Oτι tweak ειναι να κανετε καντε το και στα δυο.... ΝΑ δουμε επιτελους ποση διαφορα ειναι...!!!εεε? κάτι τέτοιο θα γίνει......περιμένουμε βέβαια και κάναν ΑΜ2.....Θα δούμε......
GoriLLakoS Ιούνιος 22, 2006 #40 Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Ε τότε παίζει να υπάρχουνε και άλλα πουλάκια! ’κουσα ότι θα κατέβουνε κάποια κομμάτια(ίσως να είναι και 1) στο Ηράκλειο από κάποιους γνωστούς στο τέλος του μήνα! Καλές δοκιμές κατά τα άλλα, για να δούμε αν είναι πραγματικά τα νούμερα!Αλήθεια, παίζει κανά σύστημα καλό από AMD για να γίνει καμιά σύγκριση? Ποιος σου ειπε και τι σου ειπε(για το Ηρακλειο λεω)...εισαι μεσα στα πραγματα πολυ μου φαινεται... Review προσπαθουμε να γινει...αλλα δεν βρισκουμε FX62...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.