Jump to content

αργει να μπει στα win

def

Recommended Posts

καταρχην καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα παιδια του φορουμ.Εκανα μολις εναν φορματ ενος φιλου ολα καλα,αλλα αργει να μει στα win δλδ,πρεπει να περασουν καμια 30 φορες

οι γαλαζιες διακεκομενες μπιλιες για να μπει στα win.Τι φταιει?

Φίλε μου, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχουμε !!!

Δοκίμασε τα εξής:

Φουλ Formatt

Πέρασμα όλων των καινούριων drivers (cpu, gpu, nforce5)

Να εγκαταστήσεις μόνο προγράμματα που χρειάζεσαι άμεσα, μην το φορτώνεις πολύ. ΠΧ μια Σουίτα προστασίας + προσοχή αρκεί. Αν θες, κατεβάζεις κ εγκαταστείς προσωρινά κανεν Spy Sweeper αλλά μετά βγάλτο.

Κατέβασε το TuneUp Utilities or CCleaner να ελέγχεις το Registry, και τα προγράμματα που τρέχουν κατά το startup

Χρησιμοποίησε το Hibernation (Βλ σχετικό μου θρεντ στο Γενικά Για Υπολογιστές)

Στα Hints n Tips υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις το κουτάκι που ζητά UserName + Pass στην έναρξη.

Εγώ με αυτά κάπως βελτίωσα την κατάσταση...

Τι σκληρούς έχει? ’κουσα προβλήματα με Maxtor SATA και NForce4, κάτι πρέπει να ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση ΧΡ αλλά δεν κατάλαβα.

Δες μην υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας hardware, software, δες αν το hardware είναι καλά.

Αρχική απάντηση από def

καλησπερα φιλε μου που υπαρχει αυτο?

Ρε συ με ένα search στον Γούγλη http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/BootVis.shtml

Αρχική απάντηση από kreach

Φίλε μου, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχουμε !!!

Δοκίμασε τα εξής:

Φουλ Formatt

Πέρασμα όλων των καινούριων drivers (cpu, gpu, nforce5)

Να εγκαταστήσεις μόνο προγράμματα που χρειάζεσαι άμεσα, μην το φορτώνεις πολύ. ΠΧ μια Σουίτα προστασίας + προσοχή αρκεί. Αν θες, κατεβάζεις κ εγκαταστείς προσωρινά κανεν Spy Sweeper αλλά μετά βγάλτο.

Κατέβασε το TuneUp Utilities or CCleaner να ελέγχεις το Registry, και τα προγράμματα που τρέχουν κατά το startup

Χρησιμοποίησε το Hibernation (Βλ σχετικό μου θρεντ στο Γενικά Για Υπολογιστές)

Στα Hints n Tips υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις το κουτάκι που ζητά UserName + Pass στην έναρξη.

Εγώ με αυτά κάπως βελτίωσα την κατάσταση...

Τι σκληρούς έχει? ’κουσα προβλήματα με Maxtor SATA και NForce4, κάτι πρέπει να ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση ΧΡ αλλά δεν κατάλαβα.

Δες μην υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας hardware, software, δες αν το hardware είναι καλά.

Ρε συ με ένα search στον Γούγλη http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/BootVis.shtml

ok.To βρηκα σε ευχαριστω για τις πληροφοριες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.