_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 Δειτε αυτο το υγρό :http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product_list&p_class=577 1)Τί γνώμη έχεται ? 2)αυτο το υγρό μπαίνει μόνο του χωρίς τπτ άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Eιναι για chiller βασικα,αν εχεις απλη υδροψυξη μη μπαινεις στον κοπο-εξοδα. Το απλο απεσταγμενο νερακι κανει μια χαρα δουλεια. Σκετο παει,κ εχει μεσα Extra pure water 75-85% (απεσταγμενο-απιονισμενο) Anti-freezing agent 10-15% (κλασσικο αντιψυκτικο προφανως) Anti-corrosion and disinfection agent 0.5-1.0% (λιγο βαμα-ιωδιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Συμφωνώ και εγώ απλό απιονισμένο νερό και ας φωνάζει η γυναίκα μου ότι το θέλει για το σίδερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Θα υπαρξει πρόβλήμα αμα μπεί?η ειναι συμβατο κ με απλο WC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Θα υπαρξει πρόβλήμα αμα μπεί?η ειναι συμβατο κ με απλο WC? Oχι μια χαρα ειναι κ για απλο,απλα δε θεωρω σκοπιμο να μπει καποιος στον κοπο-εξοδα να το παραγγειλει απ εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Υπάρχει και στα multirama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούνιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 της μυτιληνης? χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=50927 Oντως,δεν ειναι κ ακριβο παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Παιδες .τελ φορα μου ειχαν πει οτι εχουν μονο ενα στα ιωαννινα.......οτι να ναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από unknown Παιδες .τελ φορα μου ειχαν πει οτι εχουν μονο ενα στα ιωαννινα.......οτι να ναι.... Ως διαμαγείας και εμένα το ίδιο και περιμένω εδώ και 2 μήνες να μου φέρουνε 2 που είχα ζήτηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 21, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Κορυφαιο προϊον. Να το αγορασετε ανεπιφυλακτα.500ml ειναι το μπουκαλακι, οποτε για ενα συστημα υδροψυξης θα χρειαστειτε 2. Αρα 24Ευρω περιπου αλλα αξιζει τα λεφτα του. Βεβαια δεν κανει τιποτα παραπανω απο το απιονισμενο νερο, αλλα και τι να λεει. Ειναι coolermaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Ιούνιος 21, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 παιδια αν βαλω μονο παραφλου τι θα γινει??? χανω απο θεμα επιδοσης η ειναι μια απο τα ιδια με το απιονισμενο νερο....???εντελει τι ειναι το καλυτερο να βαλεις προκειμενου να μην εχεις και τις μαυρηλες μετα απο μηνες οπου ακουμπαει υγρο και χαλκος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 21, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Με απιονισμενο και παραφλου δεν εχω δει ''μαυριλες'' ....το παραφλου ειναι λιγο πιο παχυρευστο απο το νερο και εχει και κατακαθια..επομενως θα ζοριζεται λιγο παραπανω η αντλια..αν το φιλτραρεις απο τα κατακαθια(καθιζηματα λολ) δεν νομιζω να εχεις προβλημα.....και στο μπιτονακι λεει να μη το αραιωνεις με νερο κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούνιος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 παιδια παντοσ εγω εχω περισσοτερο παραφλου παρα απιονισμενο νερο! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Ιούνιος 24, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 αρα με κοβω να περνω παραφλου και να το περναω απο φιλτρακι του καφε και οτι βγει απο εκει αν ειναι ακομα παχυρευστο να το αραιωνω λιγο ακομα με απιονισμενο......... σωστος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 24, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει την λύση απιονισμένο με παραφλού και μέσα σε μικρό διάστημα (περίπου 5 μήνες) χρειάστηκε να αλλάξω το υγρό γιατί είχε γίνει κίτρινο!! Παραπάνω δεν γινόταν να το κρατήσω με τίποτα!! Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος από την διάρκεια.Τώρα έχω χρησιμοποιήσει το υγρό της Coolance (μπλέ χρώμα) το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 1.5 χρόνος τώρα και δεν έχω ίχνος βρωμιάς!!! Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς από εσάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Ιούνιος 24, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Manolof_Ps Παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει την λύση απιονισμένο με παραφλού και μέσα σε μικρό διάστημα (περίπου 5 μήνες) χρειάστηκε να αλλάξω το υγρό γιατί είχε γίνει κίτρινο!! Παραπάνω δεν γινόταν να το κρατήσω με τίποτα!! Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος από την διάρκεια.Τώρα έχω χρησιμοποιήσει το υγρό της Coolance (μπλέ χρώμα) το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 1.5 χρόνος τώρα και δεν έχω ίχνος βρωμιάς!!! Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς από εσάς? απο που το εχεις παρει και ποσο??? και απο θερμοκρασιες πως παει??? μια απο τα ιδια με το νερακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 24, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Το αγόρασα από Αγγλία (μου το έφερε ένας φίλος). Δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως αν μαζευτούν μερικά άτομα, μπορεί να γίνει παραγγελία. Εγώ πάντως πριν κατέβει ο φίλος για Ελλάδα (μόνιμα) μου έφερε και άλλα 2 μπουκαλάκια για να τα έχω για.....αρκετό καιρό!!Το μόνο που κάνω είναι να συμπληρώνω λίγο στο tank όταν πέφτει η στάθμη του από εξάτμηση. Σας λέω είναι απίστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 24, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Sorry nick_p , ξέχασα να σου πώ πως από θερμοκρασίες δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με το νερό. Ολα ΟΚ λοιπόν.Ειναι και UV reactive το υγρό αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Ιούνιος 24, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Manolof_Ps Sorry nick_p , ξέχασα να σου πώ πως από θερμοκρασίες δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με το νερό. Ολα ΟΚ λοιπόν. Ειναι και UV reactive το υγρό αυτό! μαγκια...!!! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.