Jump to content

Υγρο για υδρόψυξη (πρεπει να ειναι το καλύτερο)!

_K_Marios_

Recommended Posts

Δειτε αυτο το υγρό :http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product_list&p_class=577

1)Τί γνώμη έχεται ?

2)αυτο το υγρό μπαίνει μόνο του χωρίς τπτ άλλο?

post-4652-1416072661,406_thumb.jpg

Eιναι για chiller βασικα,αν εχεις απλη υδροψυξη μη μπαινεις στον κοπο-εξοδα.

Το απλο απεσταγμενο νερακι κανει μια χαρα δουλεια.

Σκετο παει,κ εχει μεσα

Extra pure water 75-85% (απεσταγμενο-απιονισμενο)

Anti-freezing agent 10-15% (κλασσικο αντιψυκτικο προφανως)

Anti-corrosion and disinfection agent 0.5-1.0% (λιγο βαμα-ιωδιο :p )

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Θα υπαρξει πρόβλήμα αμα μπεί?η ειναι συμβατο κ με απλο WC?

Oχι μια χαρα ειναι κ για απλο,απλα δε θεωρω σκοπιμο να μπει καποιος στον κοπο-εξοδα να το παραγγειλει απ εξω :)

Αρχική απάντηση από unknown

Παιδες .τελ φορα μου ειχαν πει οτι εχουν μονο ενα στα ιωαννινα.......οτι να ναι....

Ως διαμαγείας και εμένα το ίδιο και περιμένω εδώ και 2 μήνες να μου φέρουνε 2 που είχα ζήτηση .

Κορυφαιο προϊον. Να το αγορασετε ανεπιφυλακτα.

500ml ειναι το μπουκαλακι, οποτε για ενα συστημα υδροψυξης θα χρειαστειτε 2. Αρα 24Ευρω περιπου αλλα αξιζει τα λεφτα του. Βεβαια δεν κανει τιποτα παραπανω απο το απιονισμενο νερο, αλλα και τι να λεει. Ειναι coolermaster.

παιδια αν βαλω μονο παραφλου τι θα γινει??? χανω απο θεμα επιδοσης η ειναι μια απο τα ιδια με το απιονισμενο νερο....???

εντελει τι ειναι το καλυτερο να βαλεις προκειμενου να μην εχεις και τις μαυρηλες μετα απο μηνες οπου ακουμπαει υγρο και χαλκος???

Με απιονισμενο και παραφλου δεν εχω δει ''μαυριλες'' ....

το παραφλου ειναι λιγο πιο παχυρευστο απο το νερο και εχει και κατακαθια..

επομενως θα ζοριζεται λιγο παραπανω η αντλια..

αν το φιλτραρεις απο τα κατακαθια(καθιζηματα λολ) δεν νομιζω να εχεις προβλημα.....

και στο μπιτονακι λεει να μη το αραιωνεις με νερο κανονικα...

Παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει την λύση απιονισμένο με παραφλού και μέσα σε μικρό διάστημα (περίπου 5 μήνες) χρειάστηκε να αλλάξω το υγρό γιατί είχε γίνει κίτρινο!! Παραπάνω δεν γινόταν να το κρατήσω με τίποτα!! Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος από την διάρκεια.

Τώρα έχω χρησιμοποιήσει το υγρό της Coolance (μπλέ χρώμα) το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 1.5 χρόνος τώρα και δεν έχω ίχνος βρωμιάς!!! Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς από εσάς?

Αρχική απάντηση από Manolof_Ps

Παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει την λύση απιονισμένο με παραφλού και μέσα σε μικρό διάστημα (περίπου 5 μήνες) χρειάστηκε να αλλάξω το υγρό γιατί είχε γίνει κίτρινο!! Παραπάνω δεν γινόταν να το κρατήσω με τίποτα!! Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος από την διάρκεια.

Τώρα έχω χρησιμοποιήσει το υγρό της Coolance (μπλέ χρώμα) το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 1.5 χρόνος τώρα και δεν έχω ίχνος βρωμιάς!!! Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς από εσάς?

απο που το εχεις παρει και ποσο??? και απο θερμοκρασιες πως παει??? μια απο τα ιδια με το νερακι?

Το αγόρασα από Αγγλία (μου το έφερε ένας φίλος). Δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως αν μαζευτούν μερικά άτομα, μπορεί να γίνει παραγγελία. Εγώ πάντως πριν κατέβει ο φίλος για Ελλάδα (μόνιμα) μου έφερε και άλλα 2 μπουκαλάκια για να τα έχω για.....αρκετό καιρό!!

Το μόνο που κάνω είναι να συμπληρώνω λίγο στο tank όταν πέφτει η στάθμη του από εξάτμηση. Σας λέω είναι απίστευτο!

Αρχική απάντηση από Manolof_Ps

Sorry nick_p , ξέχασα να σου πώ πως από θερμοκρασίες δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με το νερό. Ολα ΟΚ λοιπόν.

Ειναι και UV reactive το υγρό αυτό!

μαγκια...!!!;) ;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.