Ivris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2006 Υπάρχει χώρος για ένα νεο μέλος στην παρέα? Καλώς σας βρήκα παλικάρια ! Respect σε όλους σας με τα φοβερά σας μοντς !Λοιπόν να και κάτι νέο (ισως να το έχεται πληροφορηθεί πριν απο μένα),θα κυκλοφορήσει επίσημα πλέον και με τισ ευχές και ευλογίεσ της Cm το Stacker 830 σε μαύρο.Ωστόσο κατι που με παραξενευει ειναι πως στο αμερικανικο site της εταιριας ουτε φωνη ουτε ακροαση,ισωσ να μην εχει γινει καποιο σχετικο update(αν και το ειχαν ανακοινωσει παλιοτερα αλλα το αποσυραν απο την λιστα).Info και εικονες απο αυτο το κουτακι εδω Cm Stacker 830 Black H τιμή της σιλβερ εκδοσης ολοένα και πεφτει αργακαι σταθερά(περι τα 240 εuro την στιγμη αυτη) και κατι μου λέει πως η μαυρη εκδοση θα πιασει απο τα ακριβα της τιμης.Τελος απο το φορουμ τησ CM και συμφωνα με φημες χρηστών με την εκδοση αυτη σε μαυρο χρωμα τα "προβληματα" όπως μητρικης,ο χωρος του τροφοδοτικου,τα σλοτσ που δεν κουμπωνουν κ.τ.λ θα συνεχισουν να υπάρχουν.Και μια ερωτηση να περιμενω για αυτο η να καταφυγω σε Lian Li g70/ Lian Li S80?Ξερω πως ειναι λιγο δυσκολη η συγκριση ωστοσο αν παρω το στακερ 830 θα μπορεσω να το μονταρω εσωτερικα ωστοσο με το λιαν λι g70 ή S80 θα μπορεσει να γινει η μοντα και επι των πλαινών .Καλώς σας βρήκα και πάλι!
manosone1416003187 Ιούνιος 19, 2006 #2 Ιούνιος 19, 2006 ΚΑλησπερα και καλως ηλθες:flower: .Δεν μας ειπες ομως,τι ακριβως θελεις να κανεις?
Ivris Ιούνιος 19, 2006 Author #3 Ιούνιος 19, 2006 Λοιπον αυτη τη στιγμη εχω ενα thermaltake soprano ελαφρα μονταρισμενο του στυλ φανακια με λεντς cathode lights και ενα σχεδιακι στο αριστερο πλαινο (τπτ σπουδαιο,φωτο θα ανεβασω συντομα). Ετσι λοιπον ειπα να παρω τα υπαρχοντα του σοπρανο και να τα βαλω σε ενα κουτι αρκετα μεγαλυτερο εργονομικο,και οσο μπορει να εχει περιθωρια για μονταρισμα(να χωρεσει την υδροψυξη που ΘΑ βαλω,μεσα η εξω απο το κουτι δεν εχω αποφασισει ακομα,αλλα μαλλον εξω το κοβω δηλαδη το ραντιατορ κτλ) και σκεφτομαι γενικα καποια προσθετα ανοιγματα για υποδοχη φανσ στην πανω οψη του κουτιου καθως και κανα 2 σχεδιακια επι τον πλαινων του και επικαλυμα απο πλεξυ. Με ενα στακερ θα ημουν ικανοποιημενος νομιζω (το απλο οχι το 830) αλλα ενας φιλος εχει το 830 μονταρισμενο και ειναι απλα υπεροχο,ωστοσο παρουσιαζει και καποια προβληματα οπωσ του στυλ δεν χωρα το τροφοδοτικο τα pci σλοτσ δεν κουμπωνουν κτλ και ειμαι επιφυλακτικος. Τελος εχω δει και ενα Λιαν Λι g70 απο κοντα εσωτερικα δεν παιζεται και ε3ωτερικα ειναι πολυ ομορφο με αρκετα περιθωρια για μοντα .το s80 μονο σε review... Ετσι λοιπον ειμαι μεταξυ των δυο, τριων κουτιων εχω διαβασει τα αναλογα reviews ωστοσο δεν μπορω να αποφασισω. Αλλα γενικα το τοπικ ηταν περισσοτερο σαν ινφο παρα σαν ερωτηση και κατι μου λεει πωσ θα επρεπε να ανοιξω νεο τοπικ για την απαντηση αυτη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.