Deus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 σήμερα το μεσημεράκι δοκίμασα να κλοκαρω το pc του κολλητού μου να περάσει η ώρα το pc είναι με value ram , nForce3 και το cpu είναι A64 3000+ Venice έφτασε τα 2547 είναι καλά για τι σύνθεση του μηχανήματος με 1.55v από BIOS η Mπανάνα το cpu? αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι από BIOS έδωσα 1.55v και το cpuz μια λέει 1.504 και μια 1.520 είναι πρόβλημα αυτή η συνεχόμενη αλλαγή τάσης? πια τιμή ρεύματος είναι σωστή BIOS η του cpuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Καμιά από της δυοΗ καλύτερη λύση για να μάθεις είναι να πολυμετρισεις το mosfet τρωδοσιας για να μάθεις την πραγματική τιμήΤο ανεβοκατέβασμα που βλέπεις μπορεί να έχει σχέση και με το τροφοδοτικό που έχει απάνω αν δεν είναι κανα καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 αν μπορείς να με κατατοπίσεις κάπως καλύτερα για το που ακριβώς να μετρήσω που πέφτει το mosfet αυτόthanks προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Deus αν μπορείς να με κατατοπίσεις κάπως καλύτερα για το που ακριβώς να μετρήσω που πέφτει το mosfet αυτόthanks προκαταβολικά Δύστυχος δεν ξερώ για τι δεν έχω την μητρική σου.Ένα pm στον hipro5 ίσως σου έλυνε την απορία αλλά και με μια αναζήτηση στο xtremesystems να έβρισκες κατιΠάντως να είσαι προσεχτικός με το πολυμετρο γιατί κάπου λάθος να ακουμπήσει η να ένωση 2 επαφές ίσως να κάψεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 το τροφοδοτικό είναι ένα 400ari (λέμε τώρα..)πατάτα πρέπει να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 thanks μόλις μάθω το μοντέλο τις αν ασχοληθώ ίσως το ψάξω.. σχετικά με το cpu πρόκειται περί μπανάνας?<off> πολλά φρούτολαχανικά πέσαν σε αυτό το θέμα μπανάνες πατάτες... σε λίγο βλέπω να έρχονται και οι ντομάτες<off/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 03:31] Καμιά από της δυοΗ καλύτερη λύση για να μάθεις είναι να πολυμετρισεις το mosfet τρωδοσιας για να μάθεις την πραγματική τιμήΤο ανεβοκατέβασμα που βλέπεις μπορεί να έχει σχέση και με το τροφοδοτικό που έχει απάνω αν δεν είναι κανα καλό δεν νομιζω να εχει σχεση με το psu και μενα μου το κανει αυτο με το psu της υπογραφης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούνιος 19, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 στο δικό μου σύστημα που είναι παρόμοιο με αυτό που έχω προαναφέρει δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με τις τάσεις δε συμφωνούν βεβαια τα volt από ΒΊΟΣ και από cpu z αλλα τα volt δεν ανεβοκατεβαίνουνστο δεύτερο παλιό σύστημα με τον χρ1700+ που έχω αλλάξει κατά καιρούς 3 τροφοδοτικά πάντα το έκανε αυτό.. ίσως τελικά να οφείλεταισε πόλους παράγοντες από το πως έχουν δέσει τα κομμάτια μεταξύ τους έως και από κάποιο κύκλωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.