Jump to content

Mπανάνα?

Deus

Recommended Posts

σήμερα το μεσημεράκι δοκίμασα να κλοκαρω το pc του κολλητού μου να περάσει η ώρα

το pc είναι με value ram , nForce3 και το cpu είναι A64 3000+ Venice

έφτασε τα 2547 είναι καλά για τι σύνθεση του μηχανήματος με 1.55v από BIOS η Mπανάνα το cpu?

αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι από BIOS έδωσα 1.55v και το cpuz μια λέει 1.504 και μια 1.520 είναι πρόβλημα αυτή η συνεχόμενη αλλαγή τάσης?

πια τιμή ρεύματος είναι σωστή BIOS η του cpuz?

cpu25479sg.th.png

Καμιά από της δυο

Η καλύτερη λύση για να μάθεις είναι να πολυμετρισεις το mosfet τρωδοσιας για να μάθεις την πραγματική τιμή

Το ανεβοκατέβασμα που βλέπεις μπορεί να έχει σχέση και με το τροφοδοτικό που έχει απάνω αν δεν είναι κανα καλό

Αρχική απάντηση από Deus

αν μπορείς να με κατατοπίσεις κάπως καλύτερα για το που ακριβώς να μετρήσω

που πέφτει το mosfet αυτό

thanks προκαταβολικά

Δύστυχος δεν ξερώ για τι δεν έχω την μητρική σου.

Ένα pm στον hipro5 ίσως σου έλυνε την απορία αλλά και με μια αναζήτηση στο xtremesystems να έβρισκες κατι

Πάντως να είσαι προσεχτικός με το πολυμετρο γιατί κάπου λάθος να ακουμπήσει η να ένωση 2 επαφές ίσως να κάψεις κάτι

thanks μόλις μάθω το μοντέλο τις αν ασχοληθώ ίσως το ψάξω.. σχετικά με το cpu πρόκειται περί μπανάνας?

<off> πολλά φρούτολαχανικά πέσαν σε αυτό το θέμα μπανάνες πατάτες... σε λίγο βλέπω να έρχονται και οι ντομάτες<off/>

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 03:31]

Καμιά από της δυο

Η καλύτερη λύση για να μάθεις είναι να πολυμετρισεις το mosfet τρωδοσιας για να μάθεις την πραγματική τιμή

Το ανεβοκατέβασμα που βλέπεις μπορεί να έχει σχέση και με το τροφοδοτικό που έχει απάνω αν δεν είναι κανα καλό

δεν νομιζω να εχει σχεση με το psu και μενα μου το κανει αυτο με το psu της υπογραφης...

στο δικό μου σύστημα που είναι παρόμοιο με αυτό που έχω προαναφέρει δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με τις τάσεις

δε συμφωνούν βεβαια τα volt από ΒΊΟΣ και από cpu z αλλα τα volt δεν ανεβοκατεβαίνουν

στο δεύτερο παλιό σύστημα με τον χρ1700+ που έχω αλλάξει κατά καιρούς 3 τροφοδοτικά πάντα το έκανε αυτό.. ίσως τελικά να οφείλεταισε πόλους παράγοντες από το πως έχουν δέσει τα κομμάτια μεταξύ τους έως και από κάποιο κύκλωμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.