leon13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 Hay....παίδες μήπως ξέρετε κανένα software παρόμοιο με το Virtual DJ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Tractor DJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. Tractor DJ. traktor dj studio 2traktor dj studio 3Και τα δυο είναι πολύ καλά αλλά για να αρχίσεις σου πρωτινό το 2 γιατί έχει μονό 2 κονσόλες να χειρίζεσαι σε σχέση με το 3 που μπορείς να έχεις έως 4 αλλά εκεί τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμέναBPM studio proΕίναι το πιο ισχυρό αλλά και πολύπλοκο πρόγραμμα έχει δεκάδες παραμέτρους για κάθε τι που θα κανείς Virtual dj ακα εξέλιξη του atomix mp3Πολύ ωραίο με πολλές αλλαγές στα skins ανάλογα τα κέφια σου και είναι το πιο απλό για να ξεκινήσεις επίσης έχουν βγει και κονσόλες για αυτό πχ η Hercules που είναι σε usb και δεν έχεις ανάγκη από ποντίκιΥπάρχουν και αλλά πολλά σαν το pcdj(red, blue, silver),ejay Αλλά τα 3 που σου είπα είναι τα πιο διαδεδομένα αλλά και τα πιο καλά(για μένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Δες κανα e-jay (πχ dance). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Ρε guys, το eJay δεν είναι για DJing... Εϊναι για να παραγωγές (φτιάχνεις μουσική), σαν το FL... Κάνω λάθος;Έχω δοκιμάσει το Virtual DJ (το οποίο και χρησιμοποιώ, είναι πολύ καλό) και το PCDJ, το οποίο μου φάνηκε υποδεέστερο του VDJ και γενικά πιο δύσχρηστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από nickstamat Ρε guys, το eJay δεν είναι για DJing... Εϊναι για να παραγωγές (φτιάχνεις μουσική), σαν το FL... Κάνω λάθος; Έχω δοκιμάσει το Virtual DJ (το οποίο και χρησιμοποιώ, είναι πολύ καλό) και το PCDJ, το οποίο μου φάνηκε υποδεέστερο του VDJ και γενικά πιο δύσχρηστο... σωστα τα λες.πολυ γελιο εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από mcmanol Δες κανα e-jay (πχ dance). Αρχική απάντηση από nickstamat Ρε guys, το eJay δεν είναι για DJing... Εϊναι για να παραγωγές (φτιάχνεις μουσική), σαν το FL... Κάνω λάθος;Έχω δοκιμάσει το Virtual DJ (το οποίο και χρησιμοποιώ, είναι πολύ καλό) και το PCDJ, το οποίο μου φάνηκε υποδεέστερο του VDJ και γενικά πιο δύσχρηστο... Όχι υπάρχει και ejay mixer αλλά είναι για παιδάκια μάπα απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Α οκ... Είπα κι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούνιος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 το atomix mp3 ειναι αρκετα καλο εχει καποιες αυτοματοποιημενες λειτουργιες ειναι απλο και εχει ωραια plug-ins;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Yz250 το atomix mp3 ειναι αρκετα καλο εχει καποιες αυτοματοποιημενες λειτουργιες ειναι απλο και εχει ωραια plug-ins;) Έχει βγει ο αντικαταστατής αυτού από την ιδία εταιρία και ονομάζετε virtual dj Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούνιος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Έχει βγει ο αντικαταστατής αυτού από την ιδία εταιρία και ονομάζετε virtual dj \απλως το atomix κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ευκολοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 18, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Yz250απλως το atomix κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ευκολοδουλευτο ανάλογα το σκιν ρε συ τα αρχικά είναι και τα 2 σχεδόν ιδία αν βάλεις όμως Κανά μεγάλο και πολύπλοκο τότε και το atomix θα είναι δύσχρηστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.