Jump to content

ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ USB Ver1 και USB Ver2

anastasia78

Recommended Posts

Προσεξα οτι υπαρχου ακομη και σημερα υπολογιστες που αλλοι εχουν τεχνολογια USB ver 1 και καποιοι αλλοι USB ver 2.

Η ερωτηση μου ειναι πως μπορουμε να διαπιστωσουμε αν ο υπολογιστης μας εχει θυρες USB ver 2 ή οχι?

Μιας και πολλες εταιρειες δεν γραφουν πουθενα και δεν εχω βρει κανεναν τροπο για το πως μπορει να γινει η διαπιστωση.

Επισης εχει τυχει να δω υπολογιστη που να εχει θυρες και ver1 αλλα και ver2.

Ξερει κανεις σας κανενα διαγνωστικο προγραμμα που να λεει τι ειναι η καθε μια θυρα στον υπολογιστη?

Ο TOSHIBA SATELLITE SA50-543 ειναι ολες του USB2.

Ο FUJITSU-SIEMENS LIFEBOOK E4010 ειναι ολες του USB1.

O HP PAVILION ZV5374EA δεν ξερω τι εχει μιας και αλλοτε μου λεει οτι ειναι USB1 και αλλοτε USB2?

Υπαρχει περιπτωση αναλογα με το τι προγραμματα δουλευεις εκεινη την στιγμη στον υπολογιστη να αλλαζει η συμπεριφορα των θυρων?

Αν γνωριζετε αναφερεται το μοντελο υπολογιστη που εχετε ή ειχατε και τι θυρες εχει μπας και βγαλουμε καμια ακρη.

Δεν υπάρχει καινούργιοσ υπολογιστής που να μην έχει USB 2 όλες είναι USB 2 απλά όπως συμβαίνει με όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας είναι backwards compatible με τα προηγούμενα δηλαδή όλα παίζουν και USB 1

Αρχική απάντηση από sotiris [18-06-2006 23:32]

software problem.

xp sp2?

Τι θα μπορουσα να κανω για να διορθωθει αυτο το προβλημα?

Υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποια ρυθμισει?

Επισης ξερει κανεις κανα διαγνωστικο προγραμμα που να κανει ελεγχο τον υπολογιστη σου.

Στο λογισμιο αλλα και στο υλικο μερος ωστε να σου λεει αν εχεις προβλημα και που ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.