o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 Για χαρα θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να φτιαξω την δικη μου ιστοσελιδα. Και τι προγραμμα χρειαζεται.:baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο και με το Microsoft Office Publisher που περιέχεται στο Οffice μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα την δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Και με το frontpage μπορεις.Και συνηθως ο προβιντερ (πχ τελλας) σου δινει χωρο και καποια εργαλεια ωστε να φτιαξεις τη σελιδα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 18, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Τα βρηκα ολα halloween thanks! μου σωσατε το τομαρι για αλλη μια φορα:baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 επισης οι διαφορες εταιριες που προσφερουν δωρεαν αλλα και επι πληρωμη hosting τις περισσοτερες φορες σου δινουν διαφορα εργαλεια με τα οποια μπορεις να φτιαξεις την ιστοσελιδα σου μεσα απο το ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Και με το Notepad την φτιάχνεις στην έσχατη περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από darien Και με το Notepad την φτιάχνεις στην έσχατη περιπτωση εγω ελεγα να κανω μια με το photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Ιούνιος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 βεβαια μπορεις και με διαφορους web-providers πχ www.tripod.com αν και δε νομιζω να σε ενδιαφερει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. βεβαια μπορεις και με διαφορους web-providers πχ www.tripod.com αν και δε νομιζω να σε ενδιαφερει κατι τετοιο ειναι και αυτη μια λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.