_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2006 -Ποιο ειναι πιο καλο απο τα δυο [Musketeer I vs Musketeer II]? -Τι μετράει το ένα και τί το άλλο και γενικα θετικα αρνητικα διαφορές? -Απο που μπορώ να το αγοράσω? -Αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούνιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 εχω το musteker 2!μετραει δεξι,αρηστερο ηχο και λειτουργια του hd!δεν αξιζει μια!τσαμπα καλοδυομανι.μονο για μουρη ειναι!25euro εχει στα multirama αν δεν κανω λαθως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από dom [Σήμερα, στις 17:15] εχω το musteker 2!μετραει δεξι,αρηστερο ηχο και λειτουργια του hd!δεν αξιζει μια!τσαμπα καλοδυομανι.μονο για μουρη ειναι!25euro εχει στα multirama αν δεν κανω λαθως! Οταν λες δεξι αριστερο ληχο?τΟ Muketeer 1 δεν ειναι πιο καλο?Που μπορώ να το βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούνιος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 εγω εχω το πρωτο και εχω μεινει πολυ ευχαριστιμνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 και εγω το πρωτο εχω και ειμαι ευχαριστημενος.... με μια κινηση εχεις μειωσει το θορυβο απο τα φουρφουρια.... δες και αυτο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806179αν και ειναι αρκετα ακριβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αν βρώ το musketeer Ι αξίζει να το πάρω?τή διαφορά εχει με το ΙΙΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 το 1 εχει και θερμοκρασια... κοιτα, αν δεν εχεις καμια οθονη τυπου mοultibay και θες να εχεις μια ετσι και λιγο εφετζιδικη το 1 ειναι μια χαρα. δεν ειναι και τρομερα τα λεφτα. γνωμη μου αυτη παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Το 1 ξερεις κανένα ελλινικο site να μπορώ να το βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 ψαξε στο skroutz.gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 18, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 δεν εχει εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Τα panels πάντως είναι περισσότερο για μούρη. Και ειδικά το muskeeter. Προσωπικά έχω ένα AerogateII. Τις πρώτες μέρες χαρά κτλ. Μετά το ψιλοβαρέθηκα. Τώρα το χω απλώς σαν πολύπριζο για ανεμιστήρες.....Αν θες να κάνεις μια ωραία μοντιφιά καλό είναι το muskeeter και γενικότερα διάφορα πανελάκια. Αλλά για καθημερινή χρήση να ξέρεις οτι σίγουρα κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. Αυτά που θεωρώ οτι χρησιμεύουν είναι αυτά που μπορείς να κλείσεις και τελείως τους ανεμιστήρες. ’μα το έχεις να κατεβάζει τη νύχτα του κλείνεις τους πρόσθετους ανεμιστήρες, βάζεις σε χαμηλές στροφές τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και κοιμάσαι ήσυχος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 19, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Αυτά που θεωρώ οτι χρησιμεύουν είναι αυτά που μπορείς να κλείσεις και τελείως τους ανεμιστήρες. ’μα το έχεις να κατεβάζει τη νύχτα του κλείνεις τους πρόσθετους ανεμιστήρες, βάζεις σε χαμηλές στροφές τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και κοιμάσαι ήσυχος... Ξερεις που μπορώ να βρω και εγω κατι τέτοιο ψάχνω?????! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2006 Όπως σου είπα και σε πμ, μπορείς να βρεις τα Vantec Nexus στην Checkmate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Ιούνιος 22, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 αλλα κ στο hacshop!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Πότε έφερε; Ενδιαφέρον πάντως, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.