Jump to content

Nod 32 α3ίζει?

Κωστάκης

Recommended Posts

Έχω κάνει αμέτρητα φορματ που οφείλονται σε ιους και με εχει απασχολήσει σοβαρά αυτό το θέμα....

http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htm

εδώ είναι τα 10 καλυτερα antivirus που προτείνει η Microsoft...(δεν υπάρχει καθόλου το Nod32)

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

και εδώ (για τους δύσπιστους) φαίνονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστηκά των καλύτερων anti-virus (το bitdefender 9 pro plus ειναι Πρώτο!!!)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

ΑΥΣΤΗΡΗ προειδοποίηση προς FROST

Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό

Αρχική απάντηση από disssconected

Που λες έχω ένα παπάκι που κάνει παπαπαπα και δεν διαβάζει τους κανόνες...

θα σου κάνει μήνυση η μάνα μου την οποία ξύπνησα από τα γέλια.

Ως προς το bitdefender. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι άχρηστο αλλά μόνο και μόνο ότι το νοντ δεν προτείνεται από τη μικρομαλακή για μένα είναι άλλο ένα θετικό του NOD32

ΑΥΣΤΗΡΗ προειδοποίηση προς FROST

Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό

Αρχική απάντηση από disssconected

Που λες έχω ένα παπάκι που κάνει παπαπαπα και δεν διαβάζει τους κανόνες...

θα σου κάνει μήνυση η μάνα μου την οποία ξύπνησα από τα γέλια.

Ως προς το bitdefender. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι άχρηστο αλλά μόνο και μόνο ότι το νοντ δεν προτείνεται από τη μικρομαλακή για μένα είναι άλλο ένα θετικό του NOD32

Αρχική απάντηση από disssconected [14-07-2006 19:24]

Έχω κάνει αμέτρητα φορματ που οφείλονται σε ιους και με εχει απασχολήσει σοβαρά αυτό το θέμα....

http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htm

εδώ είναι τα 10 καλυτερα antivirus που προτείνει η Microsoft...(δεν υπάρχει καθόλου το Nod32)

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

και εδώ (για τους δύσπιστους) φαίνονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστηκά των καλύτερων anti-virus (το bitdefender 9 pro plus ειναι Πρώτο!!!)

To οτι δν το προτείνει η Microsoft δν έχει να λέει κάτι.Εγώ χρησιμοποίησα το Bitdefender αλλά δν το είδα να κάνει τόσο καλή δουλειά.

Αρχική απάντηση από mech5107 [Χθες, στις 21:01]

Το Nod απλά @αμάει. Ειδικά αν είχες κανα norton και πάς σ'αυτό θα νομίζεις οτι έκανες αναβάθμιση!

Είναι πολύ καλό προγραμμα το nod32. Scannarei και ελέγχει τα πάντα.

• 3 weeks later...

Πως μπορείς να ρυθμίσεις το Nod32 2.50 να scannαρει στο AMON συμπιεσμένα αρχεία? αυτός είναι ο κύριος λόγος που ψάχνομαι ακόμα για antivirus....γίνεται να το κάνω αυτό στο Nod32? δεν μπορώ να βρω την ανάλογη ρύθμιση.....

Αρχική απάντηση από disssconected [Σήμερα, στις 11:51]

Πως μπορείς να ρυθμίσεις το Nod32 2.50 να scannαρει στο AMON συμπιεσμένα αρχεία? αυτός είναι ο κύριος λόγος που ψάχνομαι ακόμα για antivirus....γίνεται να το κάνω αυτό στο Nod32? δεν μπορώ να βρω την ανάλογη ρύθμιση.....

νομιζω scannαρει τα συμπιεσμενα απο μονο του, δεν χρειαζεται να κανεις κατι

Σκανάρει...Τώρα αυτόματα δεν ξέρω αλλά με δεξί κλικ πάνω στο αρχείο έχει επιλογή για σκαν.Και ναι είναι το καλύτερο...Και πρέπει να το πάρω αυθεντικό γιατί η ''trial'' σταμάτησε να κάνει ανανεώσεις στην λίστα.

να πώ ένα παράδειγμα για να με νιώσετε? π.χ βάζω για δοκιμή ένα συμπιεσμένο αρχείο με τον backdoor beasty 2.07 (ένα συνηθισμένο trojan)...άλλα antivirus όπως Norton, mcaffe, bitdefender κτλ...(antivirus δηλαδή που η επιλογή για σκανάρισμα εντώς συμπιεσμένων αρχείων είναι κατάφωρη...) το σκανάρουν se real time και το εντοπίζουν....ενώ π.χ το Nod32 δεν το σκανάρει στο AMON real time το συμπιεσμένο....καταλάβατε? μήπως κάποια άλλη έκδοση Nod32 να έχει κάποια ανάλογη επιλογή?

εννοώ οτι όταν παίρνω το αρχειάκι .rar infected with a test virus από ένα cd-rom Και το κάνω copy-paste στην επιφάνεια εργασίας το nod32 Πέρα βρέχει...ενώ π.χ κάποιο άλλο θα το είχε εντοπίσει και διαγράψει αυτόματα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.