disssconected Ιούλιος 14, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Έχω κάνει αμέτρητα φορματ που οφείλονται σε ιους και με εχει απασχολήσει σοβαρά αυτό το θέμα....http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htmεδώ είναι τα 10 καλυτερα antivirus που προτείνει η Microsoft...(δεν υπάρχει καθόλου το Nod32)http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/και εδώ (για τους δύσπιστους) φαίνονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστηκά των καλύτερων anti-virus (το bitdefender 9 pro plus ειναι Πρώτο!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien1 Ιούλιος 14, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Γιατι το Bitdefender ειναι πρωτο ?Τι το καλυτερο εχει απο το Nod και τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien1 Ιούλιος 14, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Γιατι το Bitdefender ειναι πρωτο ?Τι το καλυτερο εχει απο το Nod και τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 14, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 ΑΥΣΤΗΡΗ προειδοποίηση προς FROSTΤην επόμενη φορά που θα γίνει αυτόΑρχική απάντηση από disssconectedΠου λες έχω ένα παπάκι που κάνει παπαπαπα και δεν διαβάζει τους κανόνες... θα σου κάνει μήνυση η μάνα μου την οποία ξύπνησα από τα γέλια.Ως προς το bitdefender. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι άχρηστο αλλά μόνο και μόνο ότι το νοντ δεν προτείνεται από τη μικρομαλακή για μένα είναι άλλο ένα θετικό του NOD32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 14, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 ΑΥΣΤΗΡΗ προειδοποίηση προς FROSTΤην επόμενη φορά που θα γίνει αυτόΑρχική απάντηση από disssconectedΠου λες έχω ένα παπάκι που κάνει παπαπαπα και δεν διαβάζει τους κανόνες... θα σου κάνει μήνυση η μάνα μου την οποία ξύπνησα από τα γέλια.Ως προς το bitdefender. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι άχρηστο αλλά μόνο και μόνο ότι το νοντ δεν προτείνεται από τη μικρομαλακή για μένα είναι άλλο ένα θετικό του NOD32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 19, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Κι εγώ το nod32 έχω και το συνηστώ ανεπιφύλακτα.Τόσο οσον αφορα την ποιότητα του όσο και το οτι ειναι πολύ ελαφρύ.Zone Alarm + nod32 και δν εχω κανενα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 19, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected [14-07-2006 19:24] Έχω κάνει αμέτρητα φορματ που οφείλονται σε ιους και με εχει απασχολήσει σοβαρά αυτό το θέμα....http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htmεδώ είναι τα 10 καλυτερα antivirus που προτείνει η Microsoft...(δεν υπάρχει καθόλου το Nod32)http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/και εδώ (για τους δύσπιστους) φαίνονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστηκά των καλύτερων anti-virus (το bitdefender 9 pro plus ειναι Πρώτο!!!) To οτι δν το προτείνει η Microsoft δν έχει να λέει κάτι.Εγώ χρησιμοποίησα το Bitdefender αλλά δν το είδα να κάνει τόσο καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 19, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Το Nod απλά @αμάει. Ειδικά αν είχες κανα norton και πάς σ'αυτό θα νομίζεις οτι έκανες αναβάθμιση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από mech5107 [Χθες, στις 21:01] Το Nod απλά @αμάει. Ειδικά αν είχες κανα norton και πάς σ'αυτό θα νομίζεις οτι έκανες αναβάθμιση! Είναι πολύ καλό προγραμμα το nod32. Scannarei και ελέγχει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 7, 2006 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Πως μπορείς να ρυθμίσεις το Nod32 2.50 να scannαρει στο AMON συμπιεσμένα αρχεία? αυτός είναι ο κύριος λόγος που ψάχνομαι ακόμα για antivirus....γίνεται να το κάνω αυτό στο Nod32? δεν μπορώ να βρω την ανάλογη ρύθμιση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Αύγουστος 7, 2006 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected [Σήμερα, στις 11:51] Πως μπορείς να ρυθμίσεις το Nod32 2.50 να scannαρει στο AMON συμπιεσμένα αρχεία? αυτός είναι ο κύριος λόγος που ψάχνομαι ακόμα για antivirus....γίνεται να το κάνω αυτό στο Nod32? δεν μπορώ να βρω την ανάλογη ρύθμιση..... νομιζω scannαρει τα συμπιεσμενα απο μονο του, δεν χρειαζεται να κανεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 7, 2006 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 δεν χρειαζεται να κανεις τπτ. Τα κανει ολα μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 7, 2006 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Σκανάρει...Τώρα αυτόματα δεν ξέρω αλλά με δεξί κλικ πάνω στο αρχείο έχει επιλογή για σκαν.Και ναι είναι το καλύτερο...Και πρέπει να το πάρω αυθεντικό γιατί η ''trial'' σταμάτησε να κάνει ανανεώσεις στην λίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 7, 2006 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 Μπορεις να το ξανα κανεις εγκατασταση και θα ειναι για 30 μερες και μετα ξανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 7, 2006 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2006 να πώ ένα παράδειγμα για να με νιώσετε? π.χ βάζω για δοκιμή ένα συμπιεσμένο αρχείο με τον backdoor beasty 2.07 (ένα συνηθισμένο trojan)...άλλα antivirus όπως Norton, mcaffe, bitdefender κτλ...(antivirus δηλαδή που η επιλογή για σκανάρισμα εντώς συμπιεσμένων αρχείων είναι κατάφωρη...) το σκανάρουν se real time και το εντοπίζουν....ενώ π.χ το Nod32 δεν το σκανάρει στο AMON real time το συμπιεσμένο....καταλάβατε? μήπως κάποια άλλη έκδοση Nod32 να έχει κάποια ανάλογη επιλογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Αύγουστος 8, 2006 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 τι εννοεις "βάζω για δοκιμή"?? δηλαδη σε manual scan το βρισκει αλλα δεν το βρισκει σε...?? αποσυμπιεση, ανοιγμα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 8, 2006 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 εννοώ οτι όταν παίρνω το αρχειάκι .rar infected with a test virus από ένα cd-rom Και το κάνω copy-paste στην επιφάνεια εργασίας το nod32 Πέρα βρέχει...ενώ π.χ κάποιο άλλο θα το είχε εντοπίσει και διαγράψει αυτόματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 8, 2006 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 Δεν έχω ψάξει να δω αν γίνεται αλλά από τη στιγμή που θα σε κόψει αν πας να το κάνεις access τι σε ανησυχεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 8, 2006 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2006 donta know.....απλά ρώτησα.....μπορεί μέσο κάποιας άλλης fake εφαρμογής να ανοιχτεί το συμπιεσμένο αρχείο και να μην καταλάβει τπτ το nod32.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.