Jump to content

Nod 32 α3ίζει?

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

θα συμφωνήσω με τον yanni . :hehe: .

1. Δεν ανοιγουμε οτι spammeromail μας ήρθε απο τον καθε άγνωστο .

2. Δεν κλικαρουμε λινκς διαφημιστικα απο ξενους-μυστηρια site ειδικα αυτα που υπόσχονται 2μετρες ξανθιες και τα windows vista δωρεάν μαζι με το tombraider 8 preinstalled .

3. Με λιγα λόγια λίγο προσοχη + ενας light συνδιασμος AV με ενα firewall ειναι αρκετος. Τώρα αν κανεις τα πρώτα 2 συχνα πυκνα κάποιον ιο θα τσιμπήσεις :hehe: αργα η γρήγορα .

Αρχική απάντηση από tristeno

Μόνο το ότι δεν κάνει σωστά updates στις μη αυθεντικές εγκαταστάσεις (και ας λέει ότι έχει κάνει updates)

Υπαρχει server που κανει update τις τριαλ... δε νομιζω απλα να "λεει" οτι κανει update απο εκει ;)

Αρχική απάντηση από SlotKiller

To παιδι εννοει οτι ενα απλο AV και Firewall + προσοχη του χρηστη αρκουνε

δλδ, δε χρειαζεται να βαλει ενα πακετο σαν το Internet Security ας πουμε.

Εγω παλι εδω και 2 χρονια ειμαι μονο με nod και δεν εχω παθει ποτε τπτ.

Ειχα τον sygate, αλλα απο τοτε που σταματησε να βγαζει καινουργιες εκδοσεις δεν τον ξανα εβαλα και ειδα οτι δεν ειχα και προβλημα στην τελικη.. :)

Οκ πασο :)

Αρχική απάντηση από panos2k

’μα είσαι πίσω απο NAT σε όλα τα dsl με ethernet δηλαδή.... δεν θές firewall, για antivirus nod και απο μένα απλά the best το pc ανάσανε μετά απο το norton είναι σαν να έβαλα, 2χCPU και άλλα 3GB ram!!!!!!!

Καλα τα παραλες πιστευω, και αμα τρεχεις ftp,ssh ή http στο pc σου?Θα μου πεις βεβαια δεν τρεχουν ολοι τιποτα απο αυτα.

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Το κατέβασα μόνο που είναι trial ... 3έρουμε τπτ γι'αυτο?:whistling

Αξιζει να το αγορασεις.

το pc ανάσανε μετά απο το norton είναι σαν να έβαλα, 2χCPU και άλλα 3GB ram!!!!!!!

:D το norton για να παιξει γρηγορα θελει να εχεις φρεον στον cpu...

αλλη μια ψηφος και απο εδω αν και τον τελευταιο καιρο παιζω πολυ με McAfee.....

και αυτο γιατι χρησιμοποιω proxy για το net μου και το Mcafee ρυθμιζοντας τον proxy στον internet explorer καθαριζω.....

το nod 32 περνει proxy παιδες???

Μόνο εγώ το έχω trial??????όλοι οι άλλοι το αγοράσατε???

Ναι, σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση?

Αρχική απάντηση από nick_p

το nod 32 περνει proxy παιδες???

Σαφώς, για να κατεβάζει τις ενημερώσεις υποθέτω ρωτάς.

και εγώ άλλη μια ψήφο στο nod παρέα με το παλιό καλό sygate personal firewall, όχι τίποτα άλλο αλλά να κόβουμε και κανένα ρουφιάνο που ψάχνει επικοινωνία προς τα έξω... το router/νατ μονο του δεν προστατεύει από αρτέμηδες ;)

Αρχική απάντηση από RootX

Ναι, σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση?

Σαφώς, για να κατεβάζει τις ενημερώσεις υποθέτω ρωτάς.

ναι...να κάνουμε ένα poll για το πόσοι απο τους χρήστες χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικο???? εσένα δλδ δέν σου κάνει εντύπωση???? στο κάτω κάτω εγώ είμαι 20 και εσύ αρκετά παραπάνω οπότε θα μπορείσ και να το αγοράσεις αντίθετα με μένα... οπότε λογικό είναι να μου κάνει εντύπωση

Έχω κι εγώ την ίδια γνώμη με τα παιδιά.

Όσο για την trial, έχω την ίδια γνώμη με τον tristeno. Όχι μόνο για την ενημέρωση, αλλά και για την καταπολέμηση.

Αξίζει η αγορά του :T:

ναι...να κάνουμε ένα poll για το πόσοι απο τους χρήστες χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικο???? εσένα δλδ δέν σου κάνει εντύπωση???? στο κάτω κάτω εγώ είμαι 20 και εσύ αρκετά παραπάνω οπότε θα μπορείσ και να το αγοράσεις αντίθετα με μένα... οπότε λογικό είναι να μου κάνει εντύπωση

Το Poll στο οποίο αναφέρεσαι έχει ήδη γίνει στο παρελθόν.

Το Nod32 θα το βρεις περίπου 40€, το οποίο αντιστοιχεί σε ένα χρόνο. Πόσα χαλάει ένας 20άρης σε μια νύχτα στο Mpournazi? Είναι θέμα προταιρεοτήτων.

• 3 weeks later...

Μα δεν έχω ακούσει κανένα να μιλάει για το bitdefender 9 pro plus......πολύ καλύτερο απο το nod32 και σχεδόν το ίδιο ελαφρύ...΄δεν λέω σε σύγκρισει με άλλα καλό το Nod32 αλλά δεν συγκρίνεται με τπτ με το bitdefender9 pro plus...To bitdefender 9 pro plus μπορεί επίσης να σκανάρει σε real time και συμπιεσμένα αρχεία κάτι που δεν το κάνει το nod32. Έχω δοκιμάσει δεκάδες antivirus (Mcaffee 2006, όλα τα norton!, kaspersky, sophos, nod32 ktl) αλλά κατέληξα στο bitdefender 9......Όσο για το trial....ποτέ μου δεν έδωσα λεφτά για software...δεν μπορώ να πω πως νιόθω περήφανος αλλα τι να κάνω? λεφτά για πολλά πολλά έξοδα δεν έχω και στο net είναι όλα free...Που λες έχω ένα παπάκι που κάνει παπαπαπα και δεν διαβάζει τους κανόνες...

Μα δεν έχω ακούσει κανένα να μιλάει για το bitdefender 9 pro plus......πολύ καλύτερο απο το nod32 και σχεδόν το ίδιο ελαφρύ...΄δεν λέω σε σύγκρισει με άλλα καλό το Nod32 αλλά δεν συγκρίνεται με τπτ με το bitdefender9 pro plus...To bitdefender 9 pro plus μπορεί επίσης να σκανάρει σε real time και συμπιεσμένα αρχεία κάτι που δεν το κάνει το nod32. Έχω δοκιμάσει δεκάδες antivirus (Mcaffee 2006, όλα τα norton!, kaspersky, sophos, nod32 ktl) αλλά κατέληξα στο bitdefender 9......Όσο για το trial....ποτέ μου δεν έδωσα λεφτά για software...δεν μπορώ να πω πως νιόθω περήφανος αλλα τι να κάνω? λεφτά για πολλά πολλά έξοδα δεν έχω και στο net είναι όλα free...Που λες έχω ένα παπάκι που κάνει παπαπαπα και δεν διαβάζει τους κανόνες...

Έχω κάνει αμέτρητα φορματ που οφείλονται σε ιους και με εχει απασχολήσει σοβαρά αυτό το θέμα....

http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htm

εδώ είναι τα 10 καλυτερα antivirus που προτείνει η Microsoft...(δεν υπάρχει καθόλου το Nod32)

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

και εδώ (για τους δύσπιστους) φαίνονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστηκά των καλύτερων anti-virus (το bitdefender 9 pro plus ειναι Πρώτο!!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.