Jump to content

Nod 32 α3ίζει?

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Αν προσέχεις και έχεις ένα καλό Firewall δεν χρειάζεται να πας να βάλεις το super duper WoW πρόγραμμα antivirus. Ένα απλό και ελαφρύ antivirus είναι αρκετό.

Η πλάκα με το NOD32 βέβαια είναι ότι είναι και καλό πέρα από ελαφρύ.

’λλη μια ψήφος.

nod και απο μενα.

Αρχική απάντηση από yanni

Αν προσέχεις και έχεις ένα καλό Firewall δεν χρειάζεται να πας να βάλεις το super duper WoW πρόγραμμα antivirus.

’λλη μια ψήφος.

Μα αλλη δουλεια κανει το firewall και αλλη το antivirus.Χρειαζονται και τα δυο.

Μα αλλη δουλεια κανει το firewall και αλλη το antivirus.Χρειαζονται και τα δυο.

To παιδι εννοει οτι ενα απλο AV και Firewall + προσοχη του χρηστη αρκουνε

δλδ, δε χρειαζεται να βαλει ενα πακετο σαν το Internet Security ας πουμε.

Εγω παλι εδω και 2 χρονια ειμαι μονο με nod και δεν εχω παθει ποτε τπτ.

Ειχα τον sygate, αλλα απο τοτε που σταματησε να βγαζει καινουργιες εκδοσεις δεν τον ξανα εβαλα και ειδα οτι δεν ειχα και προβλημα στην τελικη.. :)

Αρχική απάντηση από SlotKiller

To παιδι εννοει οτι ενα απλο AV και Firewall + προσοχη του χρηστη αρκουνε

δλδ, δε χρειαζεται να βαλει ενα πακετο σαν το Internet Security ας πουμε.

Αυτό ακριβώς. :)

Αρχική απάντηση από panos2k

’μα είσαι πίσω απο NAT σε όλα τα dsl με ethernet δηλαδή.... δεν θές firewall, για antivirus nod και απο μένα απλά the best το pc ανάσανε μετά απο το norton είναι σαν να έβαλα, 2χCPU και άλλα 3GB ram!!!!!!!

Το αυτό. Επίσης προσωπικά δεν πολυκατεβάζω απο το κύριο pc οπότε... Βασικά δεν βρίσκω τίποτα με το NOD32 και έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως είναι μάπα... :p Πάντως σαν real-time antivirus μου έχει μπλοκάρει πάρα πολλά που το norton απλά αγνοούσε. Το ελαφρύ πάντως είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια και ένα τεράστιό του πλεονέκτημα. :T:

Όλα που έχω δοκιμάσει είναι ένα παλιό McAfee, τα Norton 2004-2005 και το NOD32. Απο τα τρία το Nod32 χαλαρά. Απο άλλα δεν ξέρω για να συγκρίνω πάντως.

Φορητός με 190 μνήμη και ΧΠ προ αγκομαχούσε με νόρτονα. Μετά ένα καλό παιδί μου είπε για το norton corporate edition και είδα λίγο φως. Μετά έβαλα το ΝΟΝΤ και απλά shift+delete σε όλα τα άλλα.

Ένα πραγματάκι μόνο, τις τελευταίες μέρες είχε κολλήσει και δε μου έκανε Updates. Ξέρετε πως μπορώ να κατεβάσω σε αρχείο τις ενημερώσεις του?

ΕΝΤΙΤ εγώ φταίω που πάω να τον προστατεύσω!!! ΛΟΛ

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 00:50]

Το κατέβασα μόνο που είναι trial ... 3έρουμε τπτ γι'αυτο?:whistling

Μόνο το ότι δεν κάνει σωστά updates στις μη αυθεντικές εγκαταστάσεις (και ας λέει ότι έχει κάνει updates)

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 00:52]

Φορητός με 190 μνήμη και ΧΠ προ αγκομαχούσε με νόρτονα. Μετά ένα καλό παιδί μου είπε για το norton corporate edition και είδα λίγο φως. Μετά έβαλα το ΝΟΝΤ και απλά shift+delete σε όλα τα άλλα.

Ένα πραγματάκι μόνο, τις τελευταίες μέρες είχε κολλήσει και δε μου έκανε Updates. Ξέρετε πως μπορώ να κατεβάσω σε αρχείο τις ενημερώσεις του?

Ποιος να ναι αυτός? :whistling :whistling

Δεν ξέρω το Nod δεν μου έχει καθήσει αλλά ακούω συνεχώς καλά λόγια. Δοκίμασε το

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.