Jump to content

UT2004, όσοι πιστοί προσέλθετε...

Malkav

Recommended Posts

τον εψαχνα στο μσν αλλα δεν ειναι..

για πεστου λιγο να μου μιλησει..αντε.

Edit : Μαριε , ο Junior ειναι ο γαμπρος του Κωστα:p

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

lol...οτι ναναι...αμα κανονισετε τπτ εγω το σ/κ θα ειμαι χωρις τη γυναικα αρα θα εχω αρκετη ωρα ελευθερη...

Παίζω κ εγώ αν είναι για την φάση ναούμεν!Αν είναι να παίζουμε κανά tdm όχι tam που είναι fail .Έπισης επειδή ακούστικε κ to ut3 , έχω να πω ότι εμένα μου άρεσε πιο πολύ από το 2004 αλλά δυστηχώς είχε άθλιο netcode ..πιο άθλιο κ από του 2k4;p

Καλα ο γιωργος που ακουσε για την υπαρξη αυτου του θρεντ?2 ποστ εχεις ολα και ολα στο φορουμ.Αυτο που το μυριστηκες?Καποιος στο σφυριξε? :p

Μαριε , υπαρχει και το msn με ειδικο group ut2004...προφανως ενημερωσα τους παντες :p

Καλα τωρα που το λεμε...Εσυ ιασωνα με τι pc θα παιξεις?Εχω εδω στο σπιτι μου 2.Ελα να παιξεις στο ενα εσυ...Αλλα θα εχουμε σιγουρα packetloss γιατι η συνδεση μου εδω ειναι γτπ...

αναγκαστικα , στο λαπτοπακι 15αρι wide με 640χ480χ16μπιτ ολα λοου με 30-40avg fps αλλα παει σπαστα:(

Εδω ρε δε θυμασαι με gf2mx100 νικησα στην grendelkeep τον baron σε 320χ240 αναλυση:p

Γιαυτό έβγαλε βίντεο και η τζούλια. Απο που νίκησες το baron μαμήθηκε το συμπαν :spam:

αχαχααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχα.Μπραβο...Εγω δεν ξερω που θα ειναι πιο ωραια να το παιξω... i7+5970 στο pc με 24αρα TFT η i5+4890 στην 46αρα την τηλεοραση...χμ...τι λετε?

Ελα τι θα γίνει ρε παιδιά; Όλο μιλάτε αλλά online δεν μπαίνει κανείς!? πώς ζωντάνεψε έτσι το thread; νοιώθω πολύ όμορφα :D

Thanks @ GoMaR :p

κανε τωρα edit σε ελληνικα γιατι θα στην πεσουν τα κοκκινοπρασινα μελη του φορουμ :hehe:

Εγω δοκιμασα να μπω στο σερβερ του βλακα του jacob αλλα δεν εχω τα αρχεια που χρειαζεται βεβαια και δεν προκειται να τα ψαξω ενα ενα...

Τελικα τα τραβηξα απο εναν αλλο σερβερ τα αρχεια...Αλλα καταλαβα οτι ειμαι πολυ n00b πια :p

Δε θυμάστε ούτε πως να κάνετε join σε έναν server? Μήπως να κάνω μόνο spec??? Μάντ μπόι ελπίζω να ομόρφηνε το ποπουδάκι σου τώρα που θα μπεις να παίξουμε :D χχαχααχαχχααχαχ.

Ο server μου δεν αντέχει την μα........εξυπνάδα σας γιαυτό μη περιμένετε να μπείτε 10 άτομα και να έχετε lan ping...

Επίσης όποιος έχει ακόμα κοννέ σε netcafe ας σηκώσει κάνα server ...

Επίσης νούμερο 2. Acme και firemax... είμαστε UT community όχι CS. Αν το πιάσατε έχει καλός.... Ξεκολάτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.