icy20 Μάρτιος 8, 2010 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 omg...lonelypanos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LonelyBaron Μάρτιος 8, 2010 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 καλα ετοιμαστειτε για τα καλυτερα...μεγαλωνει το comunity...εντος λιγων ημερων , 2 ατομα θα ποσταρουν λογικα tip: "ρε" ? ρε? όχι και "ρε", το "ρε" δε το σηκώνω!!! καλά ρε νούμερα που το θυμηθήκατε το παιχνίδι αυτό? Πάτε να ξεκινήσετε να παίξετε χωρίς τον Παππου τον Βάτραχο ρε? firemax7 Ειχω μιλησει με τον Holyavenger και μου ειπε οτι μπορει να σηκωσει σερβερ απο BnB.. αλλα δεν εχει PC. Μου ειπε οτι αν περισευει σε καποιον ενα μηχανημα για σερβερ.. το παμε και γινεται η δουλεια.. αυτα. Άμα καταφέρετε και μαζευτούμε αρκετά άτομα, θα κανονήσω για pcάκι που θα παίζει μαμιόντας σαν server. Μου λείπουν 1 - 2 κομμάτια του. Αντε να δούμε, πάλι θα τρώμε 6ωρα παιζοντας ως το πρωϊ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 8, 2010 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 OH MY GODΜετανοείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Μετανοείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Αμα πόσταρε και Baron... OMG i'm thrilled!!!! :jump1::jump1::jump1::jump1::jump1::jump1::jump1::jump1::clap::clap::clap::clap::clap:Πές τι σου λείπει μπας και μπορούμε να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 8, 2010 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 hehehe...σας τα λεγα.Baron , τι χρειαζεσαι απο parts?αντε να μεγαλωνει σιγα σιγα....τελικα υπαρχει αγαπη για αυτο το παιχνιδι ακομα.Διονυση μαζευε τους DN εσυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_StE_ Μάρτιος 8, 2010 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΡΑΣΗ!! ΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ! ΨΑΧΝΩ ΛΙΓΟ ΤΗΜ ΦΑΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΝΤΕΝΤΙΚΕΙΤΙΝΤ ΣΕΡΒΕΡ (ΚΡΥΦΑ)ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΩ ΑΙ ΠΙΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΤΛ.ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 8, 2010 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Σέβομαι το background σας και κατανοώ τον ενθουσιασμό σας, αλλά pls, ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonaz Μάρτιος 8, 2010 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Καλημέρα και από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibal2000 Μάρτιος 8, 2010 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Εδώ είμαι και γώ..... Κατι χρόνια μετά έχοντας ξεμπλέξει και με τη σχολή(επιτέλους) καιρός για λίγο ut again.... Κάντε post τους servers κάποιος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LonelyBaron Μάρτιος 8, 2010 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 hehehe...σας τα λεγα.Baron , τι χρειαζεσαι απο parts?Λοιπόν, μου λείπουν τα εξής:Επεξεργαστής Κεντρική πλκέταΜνήμεςΤροφοδοτικόκουτί και δίσκοςέχω όμως όλες τις βίδες που θα χρειαστούν!!!πλακα κάνωμόνο επεξεργαστής μου λείπει p4 3,xx στα 800 όμως 775 socket Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 8, 2010 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Να βάλουμε 2 φράγκα να πάρουμε κανα μεταχείρα quad?Μνήμη πόσο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
_StE_ Μάρτιος 8, 2010 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Test Server 94.70.62.105:7777Απλα ειναι σε γραφειο και τα πρωϊνα δεν θα εχει λογικα καλη γραμμη , ελπιζω το βραδακι να ειναι καλος.τεσταρετε και πειτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 8, 2010 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Ελληνικά φίλος. please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacoB Μάρτιος 8, 2010 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Your soul better belong to Prokopis cause your arse belongs to me. Μόνο αυτό έχω να πω. Άντε ξυπνάτε νέοπες. Καιρός να μας νιώσει το Gaming Community once more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 9, 2010 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Omg is this 2005? Να δω και τον LovelyBaron να κόψει το "Desperate Housewives" και να ξαναρχίσει το γιουτί και θα πα να γίνω μοναχός στην Ίντρακομ...Να βάλουμε 2 φράγκα να πάρουμε κανα μεταχείρα quad?Να μην περιμένουμε τους 12πύρηνους; Αυτό το μήνα κυκλοφορούν...Καλά ρα, 8 servers τρέχαμε στον AthlonXP μέχρι πρόσφατα, το ξέχασες; Δεν θέλει τίποτα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jois Μάρτιος 9, 2010 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Χαιρετίζω τους παλιούς και έμπειρους!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 9, 2010 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Οι παλιοι μπορει να ειναι εμπειροι αλλα μονο αυτο εχουν πια (οσοι το εχουν σταματησει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 10, 2010 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 παιδια δοκιμαστε λιγο αυτον τον σερβερ.θελω να δω κατι.Λογικα δεν σηκωνει τπτ.Ειναι απο ενα μηχανημα στο σπιτι μου.απλως δοκιμες κανουμε να δουμεopen ---- -------- edit : επειδη λιωναμε περιπου ενα 2ωρο και πηγαινε ανετα μπορω να πω...τον κλεινω και δοκιμαζουμε απο αυριο αν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoglaroC Μάρτιος 11, 2010 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Σορρυ για το προηγούμενο ποστ..μίλησα με Chosen στο τηλέφωνο και ολα ΟΚ.Συγνώμες δεν είπαμε, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν.Θα δοκιμάσω να μπω και γω στον σερβερ άμα έχει TDM, αλλά θέλω εγώ να είμαι με τον Gomar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 11, 2010 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Δεν καταλαβα ποιο θεμα και γιατι συγγνωμες?Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 11, 2010 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 what? ποιος εισαι συ moglaroc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.