hipro5 Ιούνιος 21, 2006 #41 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 07:15] Αλήθεια. Έχετε ξαναδεί τέτοια προώθηση προιόντων μέσα από τα fora. Νομίζω ότι η προώθηση των νέων επεξεργαστών της Intel μέσα από τα fora δεν έχει προηγούμενο. Θα πρέπει να έχουν απολύσει όλο το τμήμα marketing και με τα λεφτά που γλιτώσανε από τους μισθούς απλά στέλνουν επεξεργαστές δεξιά και αριστερά. Είδες λοιπόν που δεν ξέρεις τίποτα και απλά υποθέτεις!..........Η Intel πήρε χαμπάρι(κάποιος της το κάρφωσε) ότι πωλούνται ES κομμάτια μέσα στο XS και κατέβηκαν όλες οι (μαζικές)αγγελίες των Conroe απειλώντας το.......και απ'το ebay "κλείδωσε" τη λέξη Conroe για να μην πωλούνται ούτε από κει........Είδες που δεν ξέρεις τελικά?.......Απλά ο Conroe είναι μάστιγα και εξαπλώνεται ραγδαία όσο κι αν θέλει κάποιος να τον εμποδίσει.......
zyx Ιούνιος 21, 2006 #42 Ιούνιος 21, 2006 ναι αλλα δεν μας ειπες απο που βρεθηκαν ολοι αυτοι οι conroe
hipro5 Ιούνιος 21, 2006 #43 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:00] ναι αλλα δεν μας ειπες απο που βρεθηκαν ολοι αυτοι οι conroe Απ'όπου βρισκόντουσαν πάντα προφανώς, απλά φαίνεται ότι τώρα έβγαλαν παραπάνω - ίσως πολύ παραπάνω θα'λεγα - κομμάτια ES για να μοιραστούν σε διάφορα sites/περιοδικά - που έχουν γίνει πάρα πολλά και συνεχώς αυξάνονται - σαν δείγματα προς Review....Απλά μια και έχουν το πάνω χέρι τώρα(που ελπίζω ότι όλοι να συμφωνούμε σε αυτό) να κάνουν και περισσότερο ντόρο σε όσα περισσότερα φόρουμς γίνεται.......Βέβαια κάποιοι το εκμεταλεύτηκαν αυτό(τα πολλά κομμάτια) και αντί να τα δίνουν σε περιοδικά/sites, τα πουλούσαν υπογείως σε κάποιους άλλους οι οποίοι στην τελική τα έβγαλαν αγγελίες......
zyx Ιούνιος 21, 2006 #44 Ιούνιος 21, 2006 τοτε τη το λαθος ειπε ο yanni αφου απο την ιδια την ιντελα προηλθαν τα cpu για τα reviews. αυτο που λες εσυ εχει να κανει με την εκμεταλευσει 'καποιον' σαυτα τα cpus και σωστα εκανε αν το εκανε. για αλλο λογο βγηκαν και καποιοι πηγαν να βγαλουν κερδος. ο yanni δεν ειπε κατι λαθος
hipro5 Ιούνιος 21, 2006 #45 Ιούνιος 21, 2006 Ναι ο Γιάννης "εν μέρη" τα είπε σωστά, γιατί ίσως η Intel θέλησε φέτος και για πρώτη φορά στα χρονικά, να δώσει βάρος ΚΑΙ στην Enthousiast αγορά......Εδώ μέχρι και μητρική overclockable δικιά της έβγαλε......Ίσως επι τέλους δούμε κι εμείς την Intel, με τη μύτη εκεί πάνω, να μας προσέχει και λίγο.....και αυτό γιατί?.....γιατί όπως είχα πεί παλιότερα, όλα μέσα από τα φόρουμς ξεκινάνε......
yanni Ιούνιος 21, 2006 #46 Ιούνιος 21, 2006 Τελικά αν έχεις AMD δεν ξέρεις τίποτα, υποθέτεις, μπορεί να έχεις και δίκιο και αν είσαι τυχερός εν μέρη να τα λες και σωστά. Αλλά για αυτό υπάρχουν τα fora George. Υπάρχουν ώστε χρήστες που τα ξέρουν όλα να ενημερώνουν εμάς τους καημένους αδαείς.
Iannis1416003167 Ιούνιος 21, 2006 #47 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από radpilot Απλά δεν πάω την Intel. Σωστη και πλήρως τεκμηριωμένη άποψη και με σοβαρα επιχειρηματα...Ετσι δεν θα αποκτησουμε ποτε καταναλωτική σοβαρότητα
ΓιαγκΤ Ιούνιος 21, 2006 #48 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Iannis [Σήμερα, στις 11:18] Σωστη και πλήρως τεκμηριωμένη άποψη και με σοβαρα επιχειρηματα...Ετσι δεν θα αποκτησουμε ποτε καταναλωτική σοβαρότητα Αποφάσεις που έχουν συναισθηματικά ελατήρια, και επιδιώκουν ψυχική ισορροπία, για σένα δεν είναι αρκούντως σοβαρές;
hipro5 Ιούνιος 21, 2006 #49 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 11:00] Τελικά αν έχεις AMD δεν ξέρεις τίποτα, υποθέτεις, μπορεί να έχεις και δίκιο και αν είσαι τυχερός εν μέρη να τα λες και σωστά. Αλλά για αυτό υπάρχουν τα fora George. Υπάρχουν ώστε χρήστες που τα ξέρουν όλα να ενημερώνουν εμάς τους καημένους αδαείς. Ναι.......με συγχωρείς.........εδώ ήμουν λάθος.........Με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα........ :sorry:
.38-.45 Ιούνιος 21, 2006 #50 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:13] Απ'όπου βρισκόντουσαν πάντα προφανώς, απλά φαίνεται ότι τώρα έβγαλαν παραπάνω - ίσως πολύ παραπάνω θα'λεγα - κομμάτια ES για να μοιραστούν σε διάφορα sites/περιοδικά - που έχουν γίνει πάρα πολλά και συνεχώς αυξάνονται - σαν δείγματα προς Review.... δεν ειναι λιγο απλοϊκη σα σκεψη;οταν δηλαδη στελνουν επεξεργαστες για review, τους στελνουν σε παλεττες?? γιατι μεχρι και τετοια εχουμε δει αυτη τη φορά. για μενα ο yanni εχει δικιο. αφου μεχρι και η κουτση μαρια benchaαρισε με conroe, τωρα η Intel θυμηθηκε οτι τις ξεφυγαν μερικα βαπορια με κοντεϊνερ, κατεβαζει τα σκορ απο τους 3dmark και προσπαθει να μην το πουλαει κανεις... πλην αυτης βεβαια, μερικες μερες πριν την "επισημη" κυκλοφορια..
hipro5 Ιούνιος 21, 2006 #51 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:44] δεν ειναι λιγο απλοϊκη σα σκεψη; οταν δηλαδη στελνουν επεξεργαστες για review, τους στελνουν σε παλεττες?? γιατι μεχρι και τετοια εχουμε δει αυτη τη φορά. για μενα ο yanni εχει δικιο. αφου μεχρι και η κουτση μαρια benchaαρισε με conroe, τωρα η Intel θυμηθηκε οτι τις ξεφυγαν μερικα βαπορια με κοντεϊνερ, κατεβαζει τα σκορ απο τους 3dmark και προσπαθει να μην το πουλαει κανεις... πλην αυτης βεβαια, μερικες μερες πριν την "επισημη" κυκλοφορια.. Δεν ξέρω αν είναι απλοική η σκέψη!........Απλός άνθρωπος είμαι που να ξέρω?......... Πάντως κάτι τέτοιο μπορώ να καταλάβω συζητώντας μέσα στο "υποφόρουμ" του XS.....
Zarras Ιούνιος 21, 2006 #52 Ιούνιος 21, 2006 ...τελικα οσος καιρος και αν περασει, καποια πραγματα μενουν ιδια :flower: παλι τρωγονται οι ιντελακηδες με του αμντακηδες
.38-.45 Ιούνιος 21, 2006 #53 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:13] απλά φαίνεται ότι τώρα έβγαλαν παραπάνω - ίσως πολύ παραπάνω θα'λεγα - κομμάτια ES για να μοιραστούν σε διάφορα sites/περιοδικά χασανε το μετρημα; λολαυτο πρεπει να πιστεψουμε;ημαρτον
hipro5 Ιούνιος 21, 2006 #54 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 11:53] ...τελικα οσος καιρος και αν περασει, καποια πραγματα μενουν ιδια :flower: παλι τρωγονται οι ιντελακηδες με του αμντακηδες Χα, χα, χα...........Zarras is back......... Που σαι βρε παιδί (off topic)
Iannis1416003167 Ιούνιος 21, 2006 #55 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Αποφάσεις που έχουν συναισθηματικά ελατήρια, και επιδιώκουν ψυχική ισορροπία, για σένα δεν είναι αρκούντως σοβαρές; Οταν μια εταιρια φτιαχνει κάτι που κανει τα μισα χρήματα και εχει και καλύτερες επιδόσεις δεν χορούν συναισηματισμοί εκτος και εαν υπάρχει κόλλημα. Αυτα κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Zarras Ιούνιος 21, 2006 #56 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:21] Χα, χα, χα...........Zarras is back......... Που σαι βρε παιδί (off topic) περασα να πω ενα "γεια" ωρε :OT:
zyx Ιούνιος 21, 2006 #57 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Iannis Οταν μια εταιρια φτιαχνει κάτι που κανει τα μισα χρήματα και εχει και καλύτερες επιδόσεις δεν χορούν συναισηματισμοί εκτος και εαν υπάρχει κόλλημα. Αυτα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Ποτε ενα cpu τις ιντελας δεν θα εχει καλυτερες επιδοσεις στα ΜΙΣΑ λεφτα απο ενα cpu της amd αντιθετα με το που χανει απο επιδοσεις η amd ριχνει τις τιμες τις πολυ.
Athens2004 Ιούνιος 21, 2006 #58 Ιούνιος 21, 2006 Ο Ε6600 δηλαδη που θα ειναι στα 300e 350e ποσο διαφορα εχει εχει χρηματικη απο τον 4600-4800-5000-fx60-fx62 klp . ....Aστε γιατι την ειδαμε και την amd [οχι οτι εχω και την Ιντελ για καλύτερη] , οσο κρατουσε στήθος αρμεγε και τώρα αφου βλεπουν οτι δεν μπορουν να παρακολουθησουν head 2 head τις εξελιξεις βάλαν τον δίσκο αλλιώς. ...
yanni Ιούνιος 21, 2006 #59 Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ο Ε6600 δηλαδη που θα ειναι στα 300e 350e ποσο διαφορα εχει εχει χρηματικη απο τον 4600-4800-5000-fx60-fx62 klp . Καμία ίσως. Αλλά όπως έχω πει και στο hipro σε άλλο thread (του pct) από την μία όσοι προτείνουν Conroe θα παρουσιάζουν όλα τα πλεονεκτήματα του εν λόγο επεξεργαστή και από την άλλη όσοι προτείνουν AMD θα δείχνουν τα 200 που θα εξοικονομείς με αυτή την επιλογή. Μιλάω πάντα για αγορά Χ2 3800+ ή άντε αν πέσουν και άλλο οι τιμές Χ2 4200+.Υ.Γ. Δεν μπορώ να δω που είναι το πρόβλημα - ίσως λίγο βαριά η λέξη πρόβλημα - αν βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα που να λέει ότι η Intel έχει πάρει αμπάριζα τα fora και μοιράζει cpus. Κατά την γνώμη μου είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που κάνει, εφόσον το κάνει.
zyx Ιούνιος 21, 2006 #60 Ιούνιος 21, 2006 δεν ξερω τη τιμη θα εχουν, θα βγουνε οι conroe και θα δουμε. εδω η ιντελα αρμεγε χωρις cpu για πιο λογο η amd να μην πουλησει στην ιδια τιμη? απο την αλλη η amd οταν χανει το παιχνιδη απο τις επιδοσεις ριχνη τις τιμες κατι αναλογο εγω δεν ειδα απο πλευρας ιντελας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.