Jump to content

Intel Pentium D930 = Chiquita?

gregorisvas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια...Πηρα χθες καινουργιο cpu και ραμ.Συγκεκριμενα εναν Pentium D930 και ενα 1GB Kit OCZ Platinum PC6400 800MHz.Δοκιμασα σημερα λιγο να ανεβασω τον 930 να δω τι λεει αλλα ματαια..Ανεβασα ταση,εριξα τις μνημες στα 667 3.2 δεν πηγα..Ειτε δεν αναβε,ειτε οταν εμπαινε στα win εκανε reboot (οπου εσβησε και στιγμιαια ο σκληρος οταν πηγα να μπω στο bios) και στο τελος ελεγε X1900XTX bios recovery mode :S.Η μητρικη μου ειναι Asus P5WD2-Premium.Πριν παρω ροπαλο και τα σπασω ολα μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να συμβαινει? :rant: :rant: Ας ειναι μπανανα αλλα ουτε 100mhz? :S

default δουλευει φανταζομαι..βαλε το τελευταιο bios καλου κακου και δοκιμασε με την μια μνημη μπας και υπαρχει καποια ασυμβατοτητα

Αυτο με την 1900ΧΤΧ δεν επρεπε να στο γραφει λογικα.Οτι εχει σχεση με PEG στο βιοσ βαλτα auto.

Το τελευταιο bios εχω.Ολες οι επιλογες μεσα ειναι στο auto.Δεν εχω πειραξει τιποτα εκτος απο το fsb την συχνοτητα μνημων καποια στιγμη και το vcore.Εχω σκασει :'(

Nos-Dio τι ασυμβατοτητα εννοεις? :) Mεταξυ τους οι μνημες?(λιγο δυσκολο αφου ειναι κιτ) Ή οι μνημες με το cpu/mobo?

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Το τελευταιο bios εχω.Ολες οι επιλογες μεσα ειναι στο auto.Δεν εχω πειραξει τιποτα εκτος απο το fsb την συχνοτητα μνημων καποια στιγμη και το vcore.Εχω σκασει :'(

Nos-Dio τι ασυμβατοτητα εννοεις? :) Mεταξυ τους οι μνημες?(λιγο δυσκολο αφου ειναι κιτ) Ή οι μνημες με το cpu/mobo?

mem-mobo.

δοκιμασε με το ενα dimmaki..

Δοκιμασα το pci στα 33.3 εδωσα 2.3v στις ram και ξεκινησα να ανεβαζω.Εφτασα full stable στα 4.4GHz με 1.5 vcore.Ενταξει..Καλα ειναι :)

Στα default με τη στοκ ψυκτρα δεν δοκιμασα.Με την υδροψυξη ειμαι idle 29-30 και full load μετα απο 30 λεπτα snm ημουν 37-38.

Στα 4.2 ηταν idle 38 και full load περι τους 45 :)

Στα 4.4 δεν θυμαμαι :p Λογικα λιγο παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.