giody Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 γεια σας παιδια μολις πηρα ενα νεο μηχανημα με: amd:3800χ2 asrock dual sata 2 ε λοιπον ειχα την καρτα 6800 απλη κ της βαζω accelerox1 αλλα μολις το βαζω σε λειτουργια μου βγαζει το εξης:::::: Τι να κανω??? Ξερετε τι μπορει να φταει???
Qlim4X Ιούνιος 17, 2006 #2 Ιούνιος 17, 2006 Μάλλον δεν έχει πατήσει καλά η ψήκτρα και στα κάνει από θερμοκρασία η κατά την τοποθέτηση κάτι χτηπισες και σκάλωσε η κάρτα
Makis Hourdakis Ιούνιος 18, 2006 #4 Ιούνιος 18, 2006 Πριν αλλάξεις την ψύκτρα στο έκανε; Θερμοκρασία δε νομίζω να είναι γιατί θα το έκανε μετά απο λίγη ώρα και όχι αμέσως. Πολύ πιθανό να χτύπησες τον πυρήνα. Τσέκαρέ τη πάντως αν πατάει καλά και κοίταξε και λίγο μην έχεις χτυπήσει τίποτα.
hayabusa Ιούνιος 19, 2006 #5 Ιούνιος 19, 2006 και εμενα μου ειχε παρουσιαστει παρομοιο προβλημα αλλα οχι στο δικο μου μηχανημα αλλα σε ενα παλιο ενος γνωστου. δοκιμασα οτι μπορουσα να σκεφτω εκεινη τη στιγμη (συμπεριλαμβανομενων και αυτων που λετε στο παιδι) και δεν αλλαξε τιποτα. τελικα σκεφτηκαμε να κανουμε φορματ και τοτε εφτιαξε. @giody: πριν στο βγαλει αυτο βγαζει την οθονη που τσεκαρει μνημες κλπ η το πεταει απευθειας;σε αυτο που λεω εγω πρωτα εβγαζε την οθονη που σου λεω και μετα αυτο το πραγμα
Snips Ιούνιος 19, 2006 #6 Ιούνιος 19, 2006 1. Αν θες άλλαξε λίγο τον τίτλο του θέματος για να καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρεσαι.2. Δύο κάρτες "έμειναν" στα χέρια μου με τέτοια "συμπτώματα". Πρόβλημα στις μνήμες που σημαίνει RIP,RMA,κτλ....
hayabusa Ιούνιος 19, 2006 #7 Ιούνιος 19, 2006 λες να ειναι προβλημα στις μνημες; τοτε γιατι στο πισι που ανεφερα το προβλημα λυθηκε με φορματ;
Makis Hourdakis Ιούνιος 19, 2006 #8 Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa λες να ειναι προβλημα στις μνημες; τοτε γιατι στο πισι που ανεφερα το προβλημα λυθηκε με φορματ; Δεν έχουν όλες οι περιπτώσεις πάντα τις ίδιες αιτίες και τις ίδιες λύσεις... Εσένα μπορεί να ήταν και πρόβλημα drivers.
hayabusa Ιούνιος 19, 2006 #9 Ιούνιος 19, 2006 δεν ειχα προλαβει καν να περασω οδηγους αφου την ιδια μερα το πισι ειχα ξαναφαει φορματ για αλλους λογους και πριν παρουσιασει το προβλημα...το προβλημα εκει εμφανιστηκε στην πρωτη επανεκκινηση του συστηματος
giody Ιούνιος 21, 2006 Author #10 Ιούνιος 21, 2006 τελικα επιασε οταν εβαλα την stock!!!Eυχαριστω παιδια!!!!!!!!
overvolt Ιούνιος 24, 2006 #11 Ιούνιος 24, 2006 Αφου τα καταφερες παλι καλα Η δικια μου πεταει, απροβληματιστα εδω και καιρο. Και με την εχτρα ψυχτρουλα, τωρα το καλοκαιρι, με τις πολλες τις ζεστες, δεν καταλαβαινει τιποτα .. Ολο το μηχανημα ειναι ψυγειο, εχω ηρεμιση τοσο πολυ απο θεματα θερμοκρασιας γενικα, που εχω ξηλωση ολα τα προγραματακια ελενχου θερμοκρασιας ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.