Jump to content

Artifacts on 6800..help if y w....

giody

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια

μολις πηρα ενα νεο μηχανημα με:

amd:3800χ2

asrock dual sata 2

ε λοιπον ειχα την καρτα 6800 απλη κ της βαζω accelerox1 αλλα μολις το βαζω σε λειτουργια μου βγαζει το εξης::::::

Τι να κανω???

Ξερετε τι μπορει να φταει???

post-1082-1416072653,2149_thumb.jpg

Μάλλον δεν έχει πατήσει καλά η ψήκτρα και στα κάνει από θερμοκρασία η κατά την τοποθέτηση κάτι χτηπισες και σκάλωσε η κάρτα

Πριν αλλάξεις την ψύκτρα στο έκανε; Θερμοκρασία δε νομίζω να είναι γιατί θα το έκανε μετά απο λίγη ώρα και όχι αμέσως. Πολύ πιθανό να χτύπησες τον πυρήνα. Τσέκαρέ τη πάντως αν πατάει καλά και κοίταξε και λίγο μην έχεις χτυπήσει τίποτα.

και εμενα μου ειχε παρουσιαστει παρομοιο προβλημα αλλα οχι στο δικο μου μηχανημα αλλα σε ενα παλιο ενος γνωστου. δοκιμασα οτι μπορουσα να σκεφτω εκεινη τη στιγμη (συμπεριλαμβανομενων και αυτων που λετε στο παιδι) και δεν αλλαξε τιποτα. τελικα σκεφτηκαμε να κανουμε φορματ και τοτε εφτιαξε.

@giody: πριν στο βγαλει αυτο βγαζει την οθονη που τσεκαρει μνημες κλπ η το πεταει απευθειας;

σε αυτο που λεω εγω πρωτα εβγαζε την οθονη που σου λεω και μετα αυτο το πραγμα

1. Αν θες άλλαξε λίγο τον τίτλο του θέματος για να καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρεσαι.

2. Δύο κάρτες "έμειναν" στα χέρια μου με τέτοια "συμπτώματα". Πρόβλημα στις μνήμες που σημαίνει RIP,RMA,κτλ....

λες να ειναι προβλημα στις μνημες; τοτε γιατι στο πισι που ανεφερα το προβλημα λυθηκε με φορματ;

Αρχική απάντηση από hayabusa

λες να ειναι προβλημα στις μνημες; τοτε γιατι στο πισι που ανεφερα το προβλημα λυθηκε με φορματ;

Δεν έχουν όλες οι περιπτώσεις πάντα τις ίδιες αιτίες και τις ίδιες λύσεις... ;) Εσένα μπορεί να ήταν και πρόβλημα drivers.

δεν ειχα προλαβει καν να περασω οδηγους αφου την ιδια μερα το πισι ειχα ξαναφαει φορματ για αλλους λογους και πριν παρουσιασει το προβλημα...το προβλημα εκει εμφανιστηκε στην πρωτη επανεκκινηση του συστηματος

Αφου τα καταφερες παλι καλα :)

Η δικια μου πεταει, απροβληματιστα εδω και καιρο.

Και με την εχτρα ψυχτρουλα, τωρα το καλοκαιρι, με τις πολλες τις ζεστες, δεν καταλαβαινει τιποτα ..

Ολο το μηχανημα ειναι ψυγειο, εχω ηρεμιση τοσο πολυ απο θεματα θερμοκρασιας γενικα, που εχω ξηλωση ολα τα προγραματακια ελενχου θερμοκρασιας ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.