Georgelth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 Κοπρίτη αν με ακουυυς πες μου σε παρακαλώ πως να βάψω εξωτερικά το dvd, cd, floppy. Παίρνω μαυρο κουτι, γι αυτό. Οποιος αλλος ξερει ευπροσδεκτος....
unstoppable Ιούνιος 17, 2006 #3 Ιούνιος 17, 2006 Υπαρχει και αυτη η λυσηhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806031
FrOsT Ιούνιος 17, 2006 #4 Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Υπαρχει και αυτη η λυση http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806031 Δυστυχώς δεν ταιριάζει σε όλα τα drive και το αποτέλεσμα αισθητικά δεν είναι πάντα το αναμενόμενο.
Georgelth Ιούνιος 17, 2006 Author #5 Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Alexisferos πολυ απλα με μαυρο σπραι και θα γινει τελειο... το θέμα ειναι είναι τι σπρευ να πάρω? και απο που?
Athens2004 Ιούνιος 17, 2006 #6 Ιούνιος 17, 2006 Ενα σπρέυ ματ θα κανει την δουλεια πιστεύω. [τα δικα μου τουλάχιστο με τετοιο τα ειχα βάψει και βγήκε καλο αποτέλεσμα.]
Κωστάκης Ιούνιος 17, 2006 #7 Ιούνιος 17, 2006 Εγώ πάλι πήρα μαύρο μεταλλικό αλλα αυτό είναι καθαρά στην κρίση του καθ'ενός!ένα απλό μαύρο spray πάρε και θα σου κάνει την δουλειά τέλεια.(μόνο μήν τρίψεις το πλαστικό με κανα γυαλόχαρτο όσο λεπτό κ αν είναι γιατι θα σου αφησει γραμμές,την είχα πατήσει μια φορά!) :tomato:
DMylonas Ιούνιος 17, 2006 #8 Ιούνιος 17, 2006 Θα πάρεις σπρέι μαύρο για vinyl λέγετε... Πολύ super, δεν κάνει κρούστα όπως τα κοινά σπρέι, και "μπένει" μέσα στους πόρους του πλαστικού που βάφεις.
Georgelth Ιούνιος 17, 2006 Author #9 Ιούνιος 17, 2006 Παιδια σας ευχαριστώ. Αποφάσισα να πάρω αυτό που είπε ο unstoppable. Δν ξέρω....καλύτερα να αποφύγω τα σπρευ γιατι εντομεταξυ πηγα να τα βάψω με κάτι μπογιές άσχετες (για μπλούζες) μετα το μετάνιωσα και πηγα να τις βγάλω με ασετον και.....φαντάζεστε τι έγινε μετα......μια ευτυχία....οπότε μάλλον το σπρευ δν θα κάτσει....
schumifer Ιούνιος 17, 2006 #11 Ιούνιος 17, 2006 Από αυτούς που έχουνε βάψει μπορεί κάποιος να μου πει αν καλύπτετε το γύρω γύρω από το τρέι ώστε να μην κολλήσει ?
pigassos19 Ιούνιος 17, 2006 #12 Ιούνιος 17, 2006 Παντως εγω εχω βαψει 2 ρομ με μαυρο ματ σπρέι για προφυλακτηρες και εγιναν τελεια!Θελει πολυ προσπαθεια για να παρατηρησεις οτι ειναι βαμμενα!!!
Κοπρίτης Ιούνιος 18, 2006 #13 Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 00:44] Από αυτούς που έχουνε βάψει μπορεί κάποιος να μου πει αν καλύπτετε το γύρω γύρω από το τρέι ώστε να μην κολλήσει ? τα πλαστικα 99% των περιπτωσεων βγαινουν τελειως απο το σωμα του drive....το καλυμα του tray ομοιωςτο διαφανο πλαστικο του led επισης...η ταινια που εχει πολλες φορες το πορτακι απο πισω φευγει ευκολα και ξαναμπαινει μετααρα αυτα που θα βαψεις ειναι μονο πλαστικα...-καλο καθαρισμα αρχικα-κι ενα ελαφρυ τριψιμο με ντουκοχαρτο δεν κανει κακο...-δυο χερια χρωμα και αλλα δυο βερνικι-επανασυναρμολογηση-και καθαρισες...τα ιδια ισχυουν και για card readers, floppies κτλ...
deninho Ιούνιος 19, 2006 #14 Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης-δυο χερια χρωμα και αλλα δυο βερνικι Τι βερνίκι χρησιμοποιούμε, σενιόρ???
antreas9 Ιούνιος 23, 2006 #15 Ιούνιος 23, 2006 βρηκα απαντησεις κ εγω σε αυτο το θεμα,ευχαριστω πολυ...
Yiannis01 Ιούνιος 23, 2006 #16 Ιούνιος 23, 2006 Το βασικο ειναι να παρεις χρωμα ΝΕΡΟΥ γιατι αλλιως βρωμαει τρελλα. Μια βολτα απο Καλφακη που εχει τα ειδη μοντελισμου στο κεντρο και θα βρεις μεγαλη ποικιλια στα χρωματα ειδικα για πλαστικα.
Strategos Ιούνιος 23, 2006 #18 Ιούνιος 23, 2006 εγω εβαψα πηγα να παρω ματ μαυρο για το floppy μου και μου εντοσε ο ανθρωπος εκει λεει καλιτερα να παρω ενα αλλο που ειναι ειδικο για πλαστικα και το εκανα με αυτο 2 χερια το καπακι και το κουμπι, καλο βγηκε μονο που στην πρωτη μερα κολαγε λιγο και απο το κατο το κουμπι το ειχε πιασει ο μπαμπας μου και εμεινε αποτυπωμα, για τα drives εβαλλα της coolermaster , καλα ειναι μονο απο αν δεν βαλεις καλα το αυτο κολητο θα κολανε επισης καλο ειναι το αυτοκολητο γυρο γυρο να το βαψεις και αυτο με εναν μακραδορο
Κοπρίτης Ιούνιος 23, 2006 #19 Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Yiannis01 [Σήμερα, στις 14:52] Το βασικο ειναι να παρεις χρωμα ΝΕΡΟΥ γιατι αλλιως βρωμαει τρελλα. Μια βολτα απο Καλφακη που εχει τα ειδη μοντελισμου στο κεντρο και θα βρεις μεγαλη ποικιλια στα χρωματα ειδικα για πλαστικα. τα υδατοδιαλυτα χρωματα (ακρυλικα) ειναι καλα για ζωγραφικη και μοντελα...δεν κανουν για χρηστικα αντικειμενα..μιας και ειναι ευαισθητα, πιο μαλακα και αν πας να τα καθαρισεις ακομα και αζαξ χανουν σταδιακα τη ζωντανια τους (εαν δε εχουν βαφτει χωρις υποστρωμα ξεφλουδιζουν για πλακα)με λιγα λογια ενω ειναι αοσμα και ευκολα στο καθαρισμα ΔΕΝ κανουν για βαψιμο υπολογιστη και περιφερειακων...παρα μονο στην περιπτωση που τα περασεις δυο τρια χερια βερνικι καλο ωστε να ασφαλισεις το χρωμα καλα...αλλα σαυτην την περιπτωση οποια πλεονεκτηματα προσφερουν στην χρηση τους , αναιρουνται απο τη χρηση μη υδατοδιαλυτου βερνικιου...σχετικα με το ιδιο το βερνικι τωρακαι με ενα απλο βερνικι spray η δουλεια γινεται μια χαρα...ειτε matte ειτε glossy ειτε satin πιανουν αρκετα καλαδυο χερια συνηθως αρκουν...(με διαδοχικα περασματα απολες τις πλευρες ομως...)απλα θελουν προσοχη στο βαψιμοωστε να μην πεσει παχυ στρωμα που μπορει να μας σηκωσει το χρωμα απο κατωνα μην υπαρχει σκονη στον χωρο γιατι λογω του οτι αργουν να στεγνωσουν πιο πολυ απο τα κλασσικα χρωματαεχουν την ταση να μαζευουν οτι σκουπιδακι υπαρχει εκει κοντα με αποτελεσμα να μοιαζουν οι βαμμενες επιφανειες με αυτοκολλητη μυγοπαγιδα....για καλυτερα αποτελεσματα υπαρχουν και τα βερνικια αυτοκινητου σε spray που προσφερουν μεγαλυτερη αντοχη και καλυτερο φινιρισμαμε μονο μειονεκτημα το ελαφρως μεγαλυτερο κοστος (~10-13 η φιαλη)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.