Jump to content

HDMΙ σε Καρτα Γραφικών

_K_Marios_

Recommended Posts

Μια ακόμη απορεία παιδεία!

Στον καινούργιο μου υπολογιστη θα βάλω καρτα γραφικων με υποδοχή HDMI και θα τ κάνω αυτο για να παίζω το PS3!Μια καρτα γραφικών που έχει υποδοχη HDMI παιζει το PS3 με 1080p/1080i?Σε αυτο έχει καμεία σχέση η οθώνη?

Η οθώνη μου είναι η View Sonic VE710s 17 ιντσων!

Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 11:44]

Χμμμ απ'οτι βλεπω στο κουτι της 1900xtx λεει HDMI Compliant.Τωρα περισσοτερα δεν ξερω.Παντως αυτο λεει :tomato:

Οτι εχουν υποδοχη το ξερω αλλα αυτο που ρωτησα παραπανω?

Για διαβασε σε κανενα βιβλιαράκ της καρτας γραφικων μηπος λεει :help:

Παιδια νομιζω οτι οι καρτες που υπαρχουν στην αγορα αυτη τη στιγμη δεν εχουν υποδοχη hdmi.Καπου εχει ξανασηζητηθει το θεμα εδω η στο pctech.

Δειτε κι αυτο :http://www.techpowerup.com/?13130

Ορίστε και λινκ http://uk.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1187&l1=2&l2=6&l3=0 εγω ρωταω αλλο πράγμα! αν με αυτην την καρτα γραφικων ασ πουμε θα μπορω να παιξω στην οθονη μου το PS3 με 1080P/1080i

Εσύ θέλεις HDMI Input , όπως έχουν οι περισσότερες LCD HDTVs

Η κάρτα που βλέπεις έχει HDTV Output , που σημαίνει οτι βγάζει HiDef σήμα , και όχι οτι το δέχεται

Πάντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , και η Χ1800GTo και η 1900Gt που περάσαν από τα χέρια μου , έχουν HDTV Output καλώδιο στην συσκευασία τους

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 13:34]

Εσύ θέλεις HDMI Input , όπως έχουν οι περισσότερες LCD HDTVs

Η κάρτα που βλέπεις έχει HDTV Output , που σημαίνει οτι βγάζει HiDef σήμα , και όχι οτι το δέχεται

Πάντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , και η Χ1800GTo και η 1900Gt που περάσαν από τα χέρια μου , έχουν HDTV Output καλώδιο στην συσκευασία τους

Μπορεις να βάλεις με φωτο με τις υποδοχές του καλλώδιο και μια με την υποδοχη της VGA σου?

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Μπορεις να βάλεις με φωτο με τις υποδοχές του καλλώδιο και μια με την υποδοχη της VGA σου?

Υποδοχή της VGA

DSC02979.jpg

HDTV Output Cable

DSC02977.jpg

Output / Input Cabe (not HiDef)

DSC02978.jpg

Στο input λογικά μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε πηγή εικόνας θέλεις , αμφιβάλω όμως αν το σήμα που θα δίνει στον υπολογιστή θα είναι HD

Αυτό που πιθανόν θέλεις εσύ είναι ένα καλώδιο που πηγαίνει από HDMI --> DVI , τα οποία τα βρίσκεις στο εμπόριο και ξεκινούν από τα 30+ ευρώ αν δεν κάνω λάθος

Έτσι μπορείς από την HDMI έξοδο του PS3 να δίνεις σήμα απευθείας στο DVI της TFT σου (δεν ξέρω λεπτομέρειες για το μοντέλο της οθόνης σου ;))

Έτσι μπορείς από την HDMI έξοδο του PS3 να δίνεις σήμα απευθείας στο DVI της TFT σου (δεν ξέρω λεπτομέρειες για το μοντέλο της οθόνης σου ;))

Να λεπτομέρεις:http://www.viewsonic.com/support/desktopdisplays/lcddisplays/e2series/ve710s/index.htm

Δες αν είναι κ πες μου αν Θα μπορω οταν κανω ολα αυτα να παιξω το PS3 σε αυτην την οθόνη με 1080p/1080i?

Απότι βλέπω έχει μόνο D-Sub , οπότε ξέχνα τη λύση του απευθείας

Επίσης , από τη στιγμή που έχει ανάλυση 1280 χ 1024 , ξέχνα το 1080P (το οποίο νομίζω αφήσαν απέξω από το PS3)

Αν σκεφτείς να αναβαθμίσεις οθόνη και κάρτα γραφικών μόνο για την προοπτική του PS3 , δεν παίρνεις μία 32άρα LCD να βρεις την υγειά σου? Την συνδέεις και ψηφιακά και με το PC και είσαι κύριος ;)

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 17:12]

Απότι βλέπω έχει μόνο D-Sub , οπότε ξέχνα τη λύση του απευθείας

Επίσης , από τη στιγμή που έχει ανάλυση 1280 χ 1024 , ξέχνα το 1080P (το οποίο νομίζω αφήσαν απέξω από το PS3)

Αν σκεφτείς να αναβαθμίσεις οθόνη και κάρτα γραφικών μόνο για την προοπτική του PS3 , δεν παίρνεις μία 32άρα LCD να βρεις την υγειά σου? Την συνδέεις και ψηφιακά και με το PC και είσαι κύριος ;)

-Τι έιναι το D-Sub και πρεπει να ξεχάσω τι λυση του απευθείας?

-Για 1080P οκ δεν γινεται 720 γινεται ε?

-Για αναβάθμιση οθόνης οχι αλλα θα παρω καινουργιο υολογιστη σε κανα 7 μηνο (καρτα γραφικων μαλλον της ΑΤΙ με dirctx10 k shader 4)

D-Sub είναι αυτό

http://www.atmarkit.co.jp/fsys/cableconnect/05disp_video/01mini_dsub15-box-l.jpg

Αν έχεις DVI πίσω στην οθόνη σου

http://pecv.free.fr/DVI-I%20Carte.JPG

με ένα απλό καλώδιο HDMI -> DVI είσαι οκ

Σε 720 θα παίζει λογικά

Να ρωτήσω και κάτι ψιλο-off

Upscaling σε 720 σήμα θα υπάρχει ή θα έχουμε 1:1 απεικόνιση στην TFT?

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

, και η Χ1800GTo και η 1900Gt που περάσαν από τα χέρια μου

sorry για το οφ topic....αλλα μιας και περασαν και τα δυο κανε ενα μινι review με benches kai ετσι...

(δεν νομιζω να μην δεν εκανες με την Χ1800...)

αν παλι δεν εχεις κανε ενα μονο με την 1900

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.