Jump to content

πιθανω problem (ξεερώ γω) με chieftec 420w

Georgelth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα στις 15/6/2006 το chieftec 420w και το έβαλα επάνω. Μετά όμως από κάνα δύορο λειτουργίας αρχισέ να πλανάται μια μυρωδιά σαν καμένου πλαστικού ένα πράγμα (όχι τόσο έντονη) στον αέρα του δωματίου. Η μυρωδιά αυτή έβγαινέ από το τροφοδοτικό. Όταν κοίταξα μέσα του είδα κάτι σαν πηνεία καλυμμένα με κίτρινο πλαστικό να έχουν ψιλοζαβλακωθει. Σήμερα βέβαια έχει πάψει αυτή η μυρωδιά και έχει "στρώσει" το τροφοδοτικό. Ένας φίλος που το είδε με σχετική πείρα πάνω σε pc building generaly speaking μου είπε πως η μυρωδιά ήταν απλώς από την καινουργίλα του. Εσείς τι λέτε?:wassat: :help:

Αρχική απάντηση από Georgelth

Ένας φίλος που το είδε με σχετική πείρα πάνω σε pc building generaly speaking μου είπε πως η μυρωδιά ήταν απλώς από την καινουργίλα του.

Respect! :worship: :worship: :worship: :hehe:

Είδες που μου ήθελες κατευθείαν να το επιστρέψεις; ;)

Πάντως μου έκανε λίγο εντύπωση, ένα σημείο στο μονωτικό ενός πηνείου έδειχνε λίγο καψαλισμένο... Πάντως αφού το psu δουλεύει μια χαρά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. :)

ΛΟΛ μου θυμισε οταν ειχα πρωταγορασει το tagan και οποιος εμπαινε στο δωματιο μαστουρωνε απο το πλαστικο!!!

κριμα ομως γιατι τωρα εχασε τη μυρωδια του....:p

ΛΟΛ μου θυμισε οταν ειχα πρωταγορασει το tagan και οποιος εμπαινε στο δωματιο μαστουρωνε απο το πλαστικο!!!

κριμα ομως γιατι τωρα εχασε τη μυρωδια του....

χαχα....καλο.

Ρε παιδιά μήπως θα μπορύσα να έκοβα την πλαινη θήκη του heroichi και να βίδωνα κανενα τζαμάκι? μπορώ να το κάνω και αν ναι που μπορώ να πάω να μ το κανουνε? (μονος αποκλειεται....νομιζω...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.