tomhel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2006 Θελω να γραψω ενα μουσικο cd με μιξαρισμενα mp3 χωρις κενα μεταξυ τους , δηλαδη disc at'once , αλλα και το nero απο και το cd burn xp μου λενε οτι η λειτουργια disck at once δεν υποστιριζτε απο το drive..... Εχω ενα pioneer 8x ,+-R, Doublelayer εδω και κανα τριμηνο....Λετε οντως να μην υποστιριζει το drive το disc at'once , γιατι απο τοτε που βγηκαν τα cd writer συνεχως ετσι καιω τα μουσικα cd μου..... Για ριχτε καμοια ιδεα , σας εχει συμβει τιποτα παρομοιο με τετοιο drive , αν ειναι να το ξαποστειλω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Ιούνιος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Και εγω το ειχα παθει καποτε νομιζω σε toshiba και μολις αλλαξα firmware εφτιαξε. Στο nero τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούνιος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Λες να του ριξω ενα firmware να στρωσει το κορμι του...???Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι πιο καλο για pioneer DVR-110D Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούνιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από tomhel Λες να του ριξω ενα firmware να στρωσει το κορμι του...???Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι πιο καλο για pioneer DVR-110D Βάλε το τελευταίο που έχουν στο site! για 109 και 108 αυτό έχω κάνει! εμένα πάντως γράφει disk at once με nero δεν είμαι σίγουρος πάντως αν έχει διαφορά για τα κενά ανάμεσα στα τραγούδια, αυτό το ρυθμίζεις και απο άλλα settings.... δεν το έχω ψάξει βέβαια πολύ το θέμα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.