morius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 Γεια σας. Σήμερα μου ήρθε να φτιάξω site αρχίζω λοιπόν με το Frontpage και έφτιαξα ένα απλό site με την κεντρική σελιδα και 4 υποσελίδες. Έχω βάλει όλες τις εικόνες και όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο για να μην κάνω καμία αλλαγή και για να τα έχω όλα μαζί στο uploading και πάω στο geocities να τα ανεβάσω. Πάω να ανεβάσω τα αρχεία, ανεβάζω πρώτα το κύριο "index" μετά ανεβάζω όλα τα html και μετά τις εικόνες. Αφού μου λέει ότι όλα ανέβηκαν με επιτυχία πάω στο site μου ανοίγει η κεντρική χωρίς την εικόνα που έχω βάλει για BackGround και όταν πατάω να ανοίξει μία υποσελίδα δεν ανοίγει και λέει ότι δεν υπάρχει... Τι συμβαίνει μπορείτε να μου πείτε; :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 17, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Τίποτα κανένας :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιούνιος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Μαλλον καποιο λαθος θα εχεις κανει με τα λινκ.Δε δινεις καλυτερα τη διευθυνση να δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 ναι τα links τα είχες 'σχετικά'? <a href="blablba.html">blabla</a> ?πρόβλημα δεν είχες όταν τα δοκίμαζες από το pc σου? Δούλευαν εντάξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.