Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ZYXEL Ρ-661H

JOHNX2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν την αγορα του ρουτερ ειχα το απλο μοντεμακι της οτενετ.σημερα εκανα την αλαγη και εβαλα τον ρουτερ!!οντος τον τοποθετισα ρυθμισα τις IP και περιμενα να δω καπια διαφορα στην διαχειριση της συνδεσης (πριν η γραμμη μπουκωνε λογο χρησης προγραμματων του τυπου LIMEWIRE,BITLOARD Κ.Α.)αλλα ακριβως το αντιθετο το δυκτιο παει αισθητα χειροτερα.ιδικα ο ενας απο τους δυο υπολογιστες δεν πιανει πανω απο 12Kb\s στο download με """"512kb sindesi exo""" (εχω συνδεμενους 2 υπολογιστες στον ρουτερ) τι μπορει να φταιει?μηπως χρειαζονται εξτρα ρυθμισεις στον ρουτερ?νομιζω πως εδωσα αδικα 130ευρο.....

Αν περιμένεις από το router μόνο του να σου ξεμπουκώσει τη γραμμή, ναι τα έδωσες τσάμπα και βερεσέ τα 130.

1) Χρειάζεται ρυθμίσεις για να βάλει τα πακέτα σε κάποια τάξη.

2) Η συμπεριφορά όλων των modem-router είναι απρόβλεπτη όταν επικρατούν αντίξοες συνθήκες στα κατά τόπους dslam.

θα μπορουσες να με βοηθησεις λεγοντας μου τι θα ηταν θεμιτο να κανω? η κατασταση εδω δεν υποφερεται.προσωπικα δεν γνωριζω σχετικα με ρυθμισεις για ρουτερ.εγω απλα το μονο που εκανα ηταν να κουμπωσω τους 2 υπολογιστες πανω στον ρουτερ και να τους δοσω ΙΡ ωστε να τρεχει το δυκτιο?αλλωστε δεν βρικα στην συσκευασια καπιο πργοραμμα με εξτρα ρυθμισεις για πακετα και τα σχετικα που μου αναφερεις?

Στο web interface της συσκευής σου κοίταξε για το media bandwidth management. Αν υπάρχει και σε wizard(που λογικά θα υπάρχει) ακόμα καλύτερα, θα το κάνεις πολύ πιο εύκολα. Δώσε ποσοστό bandwidth από το upload σου και προτεραιότητα στις εφαρμογές που το έχουν ανάγκη, όπως παιχνίδια, voip και streams.

το συγκεκριμενο router εχει web interface για να μπορεισ να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του το standart ip του ειναι 192.168.1.1 πληκτρολογισε αυτο τον κωδικο στο ΙΕ σου και μπεσ κανοντασ κρηση του κωδικου που εβαλεσ αν δεν εβαλεσ τοτε ειναι ο γνωστος και ευκολος 1*** -->> WIZARD SETUP ->> Media Bandwidth Management και κανε τις ρυθμισεις που χρειαζονται.. ή που χρειαζεσαι :)

That's all folks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.