Jump to content

CM Stacker Vs Thermaltake Armor

osiris1416003225

Ποιο κουτι πιστευετε ειναι το καλυτερο?  

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Αισθητικά ομορφότερο , Armor

Αλλά αφού ζητάς εργονομία και χώρους , ψηφίζω stacker

Έχοντας το armor,και έχοντας δει σε φίλο μου το στάκερ, απλά συμφωνώ!

Βασικά φίλε osiris τι σκοπεύεις να φορτόσεις στο κουτάκι?όντος πολύ άνετο το stacker αλλα πόσο τρομερές είναι οι διαφορές στους χόρους πια με το armor???????

stacker και απο μενα... δεν το εχω δει απο κοντα το armor αλλα δε μου αρεσουν γενικα τα φρου φρου που εχουν τα κουτια της ΤΤ.. για μενα ειναι καλυτερα το στακερ που ειναι πιο απλο εμφανισιακα..

@wizard οι 5.25->3.5 του στάκερ δεν είναι με βίδες... όταν θες να βάλεις δίσκο μέσα σε αυτόν τον αντάπτορ πας σε βίδα

Εγώ Stacker λέω και προσωπικά το βρίσκω και πιο όμορφο από το armor btw.

Τέλος να προσθέσω πως δεν μου έχω ούτε για δείγμα ελευθέρο 5.25 και σκεφτομαι ένα mod που είχε κάνει ένας με δύο stacker... :p

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Χθες, στις 22:33]

Βασικά φίλε osiris τι σκοπεύεις να φορτόσεις στο κουτάκι?όντος πολύ άνετο το stacker αλλα πόσο τρομερές είναι οι διαφορές στους χόρους πια με το armor???????

τιποτα το ιδιετερο 2-3 HDDs,mobo,Cpu :p , cd-rw, dvd-rw, floppy, fan control unit etc

γενικα τα βασικα

εχω τωρα το antec plus view με ενα μετριο συστημα (με cpu northwood=socket 478)

ετσι δεν εχω πολλα περιθωρια για upgrades στο συστημα οποτε μολις βγουν οι

conroe (ok οχι αμεσως-αμεσως) θα παρω ενα καινουργιο συστημα οποτε θα αφησω

το παλίο για κατεβαστηρι και μιας και θα παρω καινουργιο συστημα ειναι ευκαιρια

να παρω και νεο κουτι:)

οσο για υδροψυξη δεν νε ενδιαφερει ιδιαιτερα να ειναι το ψυγειο εξω απ΄το κουτι

Μια ψήφος Stacker και από μένα..

Έχω δεί και τα 2 κουτιά...καιτ α έχω δουλέψει...

Είμαι και γώ από τους λίγους που λένε ότι το stacker είναι πιο όμορφο....οσο για την εργονομία..δεν το συζητάμε...ότι θές κάνεις μες στο stacker

Προσωπικα εχω το armor και δεν πηρα το stacker γιατι ειναι πολυ ογκοδες και ασχημο...

Αν δεν θες να βαλεις εσωτερικες υδροψυξεις και τετοια,παρε το armor,δε θα το μετανοιωσεις...

Καλυτερα να πας να τα δεις απο κοντα,γιατι εδω δεν βγαζεις ακρη...:p

Αρχική απάντηση από blade_pan

Καλυτερα να πας να τα δεις απο κοντα,γιατι εδω δεν βγαζεις ακρη...:p

Αυτό είναι μια μεγάλη μα πολύ μεγάλη αλήθεια! :)

Προσωπικά θεωρώ ομορφότερο το Stacker ως πιο Σπαρτιάτικο και επίσης πιο πρακτικό ενώ το Armor δεν το συμπαθώ καθόλου. ’λλοι το αντίθετο. Γούστα είναι αυτά. Σε θέματα επιλογής με βάση την αισθητική περισσότερο θα σε μπερδέψουμε παρά θα σε βοηθήσουμε. Εσύ προς τα πού κλίνεις περισσότερο;

βαση ολων αυτων κλεινω προς armor μιας και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα γιατι

μου αρεσει πιο πολυ σε εμφανιση αλλα θα παω να τα δω και απο κοντα μπορει

εκεινη τη στιγμη να αλλαξω γνωμη:)

αλλη μια ψηφος στο στακερ και απο εμενα. ειναι εντυπωσιακο εργονομικο και γενικοτερα ειναι καταπληκτικο :)

Αλλη μια ψηφος για το στακερ.Εχει πολυ μεγαλο χωρο,εργονομικο τα μεγιστα,ωστοσο κατι που προσωπικα μου αρεσει να το βλεπω και το εχω σαν κριτιριο για την επιλογη κουτιων ειναι να αποσπαται το πιατο της μητρικης(ευκολια για καθαρισμο τou κουτιου ,αλλαγη κουλερ κ.τ.λ.+ οτι μπορεις να κρυψεισ καλωδια καλυτερα σε σχεση με το αρμορ).

Η επιλογη παντα δικη σου καλο ομως οπωσ πολλοι ειπανε να πασ να τα δεισ απο κοντα και οσο ειναι εφικτο να συγκρινεισ επιτοπου διαφορουσ παραγοντες.

Προσωπικα (εφοσον και τα 2 διαθετουν παραθυρο απλα του στακερ ειναι εξτρα,πρεπει να το αγορασεισ εσυ) μου αρεσει καλυτερα το στακερ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.